bloggen over erotiek

Seksbloggers index – Editie #5

De seksbloggers index werd voor het eerst opgesteld in oktober 2015. Drie keer per jaar wordt de lijst door Ewa-Nederland en NBR-Plaza geüpdate. De lijst bestaat uit blogs over erotiek en sexualiteit van Nederlandse en Belgische bloggers.

Er zijn een aantal eisen waaraan een blog moet voldoen voor deze op de lijst kan komen. Deze eisen zijn als volgt;
De blog moet regelmatig worden bijgewerkt. Het meest recente bericht mag niet ouder dan een maand zijn.
De blog gaat, uiteraard,  over erotiek of seks. Dit kan op verschillende manieren; Het kan bijvoorbeeld een nieuws- of opiniesite zijn, een blog met reviews van seksspeeltjes, tips over relaties, seks en erotiek of erotische verhalen.
De blog is hoofdzakelijk Nederlandstalig.
De blog moet minimaal zes maanden oud zijn.
De blog moet openbaar zijn, m.a.w. niet verscholen achter een wachtwoord.

De blogs krijgen in totaal drie scores;
Techscore – Elke blog wordt beoordeeld op een aantal objectieve gegevens zoals de Alexa Page Rank, het aantal twittervolgers, Google Rank Page, het aantal pageviews, het aantal regering domeins, de leeftijd en de snelheid van de pagina.
Het oordeel van Ewa-Nederland en NBR-Plaza – Hierbij wordt gekeken naar de layout, de ‘over mij’ beschrijving, de kwaliteit van de inhoud, de frequentie van nieuwe berichten, de navigatie van de blog, de zoekfunctie en de volgmogelijkheden.
Totaal – De bovenstaande twee scores zijn gemiddeld en daaruit is de totaalscore gekomen. De totaalscore zegt iets over de populariteit, de kwaliteit en de professionaliteit van de blog.

Ik vind het erg leuk dat ik in deze editie van de  index nieuw ben binnengekomen op de 26e plaats.
Mijn score en de volledige index vind je op de site van Ewa-Nederland en op die van NBR-Plaza. Misschien vind je het leuk om daar ook eens een kijkje te nemen.

1 reactie

  1. marc van lier

    Bedankt voor je leuke stukje waarin je aandacht geeft aan de Seksbloggers Index. Het is ons doel (NBRplaza en EWA Nederland) om bloggers over erotiek wat meer onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!