Hoogste stijger

Seksbloggers Index – Editie #6

26 maart dit jaar schreef ik een stukje over de Seksbloggers Index die elk half jaar door Ewa-Nederland en NBR-Plaza wordt geüpdate. Inmiddels zijn zij bij de zesde editie aanbeland en ik vind het erg leuk om hier even te vermelden dat ik de hoogste stijger ben sinds editie 5, van plaats nummer 26 naar nummer 12. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel erg hard mijn best doe om hoog in deze index terecht te komen, maar met de tijd en energie die ik in mijn verhalen steek vind ik het eerlijk gezegd wel een leuke beloning en het brengt hopelijk weer wat nieuwe lezers naar mijn site 🙂

Er zijn een aantal eisen waaraan een blog moet voldoen voor deze op de lijst kan komen. Deze eisen zijn als volgt;
De blog moet regelmatig worden bijgewerkt. Het meest recente bericht mag niet ouder dan een maand zijn.
De blog gaat, uiteraard,  over erotiek of seks. Dit kan op verschillende manieren; Het kan bijvoorbeeld een nieuws- of opiniesite zijn, een blog met reviews van seksspeeltjes, tips over relaties, seks en erotiek of erotische verhalen.
De blog is hoofdzakelijk Nederlandstalig.
De blog moet minimaal zes maanden oud zijn.
De blog moet openbaar zijn, m.a.w. niet verscholen achter een wachtwoord.

De blogs krijgen in totaal drie scores;
Techscore – Elke blog wordt beoordeeld op een aantal objectieve gegevens zoals de Alexa Page Rank, het aantal twittervolgers, Google Rank Page, het aantal pageviews, het aantal regering domeins, de leeftijd en de snelheid van de pagina.
Het oordeel van Ewa-Nederland en NBR-Plaza – Hierbij wordt gekeken naar de layout, de ‘over mij’ beschrijving, de kwaliteit van de inhoud, de frequentie van nieuwe berichten, de navigatie van de blog, de zoekfunctie en de volgmogelijkheden.
Totaal – De bovenstaande twee scores zijn gemiddeld en daaruit is de totaalscore gekomen. De totaalscore zegt iets over de populariteit, de kwaliteit en de professionaliteit van de blog.

Mijn vorige bericht over de Seksbloggers Index lees je hier.

En ben je nieuwsgierig naar de site van Ewa-Nederland en NBR-Plaza, neem dan ook daar eens een kijkje. Absoluut de moeite waard.

1 reactie

  1. marc van lier

    Gefeliciteerd met de indrukwekkende stijging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!