Pittig Proza stopt (voorlopig)

1 januari 2018 publiceerde ik de allereerste Pittig Proza schrijfuitdaging. 1 maart 2024 kwam de (voorlopig) allerlaatste Pittig Proza online.

Iets meer dan 6 jaar aan bijzondere thema’s waarmee ik, samen met NBRplaza’s Erotica Fest, andere schrijvers van erotica uitnodigde (uitdaagde) tot het schrijven van een verhaal en door die jaren zijn er veel bijzondere verhalen geschreven en gedeeld.

De laatste maanden merkte ik dat de rek er een beetje uitging. Ik vond het lastig iedere maand weer met een thema te komen waarmee ik andere schrijvers kon prikkelen tot het schrijven van een verhaal. Daarnaast werd ook het aantal schrijvers dat zich uitgedaagd voelde tot het schrijven van een verhaal door de jaren minder en leken er ook minder schrijvers actief te zijn. Voor mij een reden om eens goed na te denken of ik op dit moment nog wel verder wil gaan met pittig proza. Het antwoord hierop is nee. Op dit moment wil ik me liever bezig houden met het schrijven van mijn eigen verhalen.

Voor nu wil ik dan ook alle schrijvers die ooit hebben deelgenomen aan de schrijfuitdagingen heel erg bedanken voor het delen van hun bijzondere verhalen.

Wie weet lezen wij elkaar nog in de toekomst.

3 reacties

 1. Bas

  Jammer vond en het leuk zo nu en dan deze verhalen te lezen.
  Bedankt daar voor
  Groet bas

 2. Hans

  Jammer, maar begrijpelijk. Wellicht dat we elkaar ooit weer eens raken/tegenkomen. Liefs, Hans.

 3. Jolanta

  Hoi,
  Ik begrijp dat heel goed. Ben zelf sinds de lockdown inspiratie kwijt om wat voor verhaal dan ook te schrijven. Niets prikkelt nog de fantasie. Tevens wat lichamelijk ongemak moeten doorstaan. Focus lag en ligt op herstellen. wens je veel succes met je eigen verhalen schrijven en dank voor alle inzet. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!