Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. De uitdaging van deze maand heeft als thema: Oraal.

Orale seks

Fellatio (pijpen), cunnilingus (beffen) of anilingus (rimmen); Of je bent een liefhebber, of je vindt het verschrikkelijk. Liefhebbers van seksuele activiteiten met de mond houden van het warme, natte en zachte gevoel van de lippen en tong rond en over de geslachtsdelen. Maar zij die terughoudend zijn, zijn dat vooral vanwege allerlei ‘kwesties’ en onzekerheden. Denk aan de geur of de smaak, wel of niet scheren, slikken of spugen, de angst voor bijten of gebeten worden, enzoverder.

Jouw verhaal

Deze maand is het de uitdaging een verhaal te schrijven waarin orale seks een belangrijke rol speelt. Maak daarbij vooral gebruik van alle zintuigen en trap niet in clichés (zilte smaak, de geur van vis, …). Hoe gaat de hoofdrolspeler in je verhaal om met onzekerheden? Hoe je dit doet, is aan jou.

Lees hier meer over de smaak en geur van de vagina, de smaak van de anus, en de smaak van sperma.

Het spreekt voor zich dat je verhaal erotische elementen bevat én dat je hierbij de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog verliest. Die kun je hier nog eens rustig nalezen.

Samenwerking met NBRplaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRplaza hetzelfde. Als je hieronder in de linktool je verhaal toevoegt zal deze ook verschijnen op Erotica Fest van NBRplaza. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij vier verhalen of meer (de verhalen die Marc en ik zelf schrijven niet meegerekend) kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen, een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient de Hete Peper. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen voorzien van korte feedback.

Op 33 juli 2023 om 23:55 sluit de uitdaging en kun je geen verhaal meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter