Theresa

Voor ik mijn verhaal vertel wil ik even kwijt dat ik mezelf geen slecht mens vind. Ik beschouw mezelf ook niet als een bijzonder goed mens, maar vreselijk slecht? Nee, dat gaat er bij mij niet in. Er zijn vast mensen die het daar niet mee eens zijn. Er zijn ook mensen die het daar wel mee eens zijn. Het kan me weinig schelen. Ik ben van mening dat iedereen moet doen wat hij of zij niet laten kan, mits een ander daar geen ernstig nadeel van ondervindt natuurlijk. Wat dat betreft ben ik toch blij dat ik één en ander op papier heb gezet. Niet meteen hoor en ik heb het schrijven tot nu toe ook niet nodig gehad, maar toen ik een maatje van mij vertelde waar ik mee bezig was en hem min of meer uitnodigde mijn ‘partner in crime’ te worden, vroeg hij me of ik mezelf wel ingedekt had.

‘Je weet maar nooit tegenwoordig met al die metoo verhalen …’

Eerlijk gezegd was ik daar niet heel bang voor, maar een beetje moest ik het wel met hem eens zijn. Je weet maar nooit.

Met diezelfde maat heb ik toen een soort contract opgesteld van toch nog vier pagina’s. Ik declameerde en hij zat driftig achter zijn laptop te tikken terwijl hij me regelmatig met een opgewonden grijns aankeek. ‘Dat ook? Wauw, waar heb je in godsnaam zo’n parel opgedoken. Count me in!’
Maar ook; ‘Dat is ziek man! En strafbaar. Dat zet ik er niet in.’
‘Maar het is wat ze wil.’
‘Dat maakt het niet minder strafbaar. Ik sta nu al op springen, geloof me, maar dat soort dingen kun je beter NIET zwart op wit hebben. Eerst maar eens zien dat ze de rest doet.’

Ik wist dat ze alles zou doen. Toen al. Het waren haar eigen fantasieën en ze was erop gebrand ze één voor één werkelijkheid te laten worden, met of zonder mijn hulp. En geloof me, ik was erop gebrand dat haar fantasieën werkelijkheid werden mét mijn hulp. Maar mijn maatje had gelijk en nadat ik me wat meer ingelezen had, besloot ik toch, voorlopig, mijn vingers daar niet aan te branden. Het valt ook bijna niet te regelen en al zou het lukken, dan zou het mij en háár behoorlijk wat duiten kosten. Nu, achteraf gezien, ben ik blij dat ze het daar in ieder geval mee eens was. Mezelf kennende had ik waarschijnlijk hemel en aarde bewogen om ook die fantasie uit te laten komen als ze daarop had gestaan, met alle mogelijke gevolgen van dien.

Maar goed, ik loop op de zaken vooruit. Laat ik bij het begin beginnen.

Nadat ik op een wat grauwe maandagochtend mijn handtekening onder de echtscheidingspapieren had gezet, gaf ik mezelf twee weken om mijn gestrande huwelijk een plekje te geven. En nee, ik ga hier geen herinneringen ophalen aan een vechtscheiding, want daar was geen sprake van. Toen ik met haar trouwde dacht ik dat het voor altijd zou zijn of in ieder geval tot de dood ons scheidt. Zo romantisch was ik wel. Daarnaast, vijftien jaar huwelijk gaat je niet in de koude kleren zitten en ik was gek op mijn vrouw. Ik ben nog steeds gek op haar. We hebben nog regelmatig contact. Niet dat ze mijn beste vriendin is of zoiets. Beste vrienden vertellen elkaar alles en ik kan mijn ex zeker niet alles vertellen, maar ze is toch zeker wel als een zus. Een lievelingszus. Zo eentje waar je voor door het vuur gaat en zij voor jou, dat idee.

Waarom dan toch scheiden?

Zou jij je zus neuken …?

Dat dus. Daarnaast waren onze wensen op seksueel gebied door de jaren behoorlijk uit elkaar komen te liggen. Dat was misschien nog wel de belangrijkste reden dat onze relatie overging naar een liefdevolle broer zus verhouding. Dat neemt niet weg dat ik er toch wel even bedroefd om was. Daarom gaf ik mezelf twee weken en een korte vakantie naar Egypte. Zonnebaden, terugblikken en vooruitkijken. Plannen maken. Wat doen pas gescheiden kerels van dik in de veertig …?

Deze kersvers gescheiden en dus weer vrijgezelle vent schreef zich na zijn vakantie meteen in op diverse datingsites waar ik mezelf overal dezelfde gebruikersnaam gaf: StoutBaasje1976. Niet heel origineel misschien, maar mogelijk geïnteresseerde dames konden beter meteen maar weten wat voor een vlees ze in de kuip hadden. Ik was niet op zoek naar romantische koffiedates, dineetjes bij kaarslicht en elkaar rustig leren kennen. Keiharde seks en bij voorkeur een beetje kinky. Wat zeg ik? Zo kinky mogelijk en nu ik dan toch weer een vrije man was, zou ik gaan hoeren, sletten en sloeren, desnoods tot ik er bij neer viel. Ik had meer dan genoeg wensen en verlangens die ik jaren min of meer verborgen had gehouden en tot mijn grote verbazing was het helemaal niet moeilijk gelijkgestemde dames te vinden. Op de datingsites waar ik me had ingeschreven stikt het ervan. Novamora, ondeugend daten, Badoo, DateSM, allemaal staan ze vol vrouwen die het liefst hard genomen willen worden, op zoveel mogelijk verschillende manieren. Natuurlijk moest ik een beetje selectief zijn. Dat was wel weer lastig. Op die websites stikt het namelijk ook van de nepprofielen en het slag dat op zoek is naar een suikeroompje of, een veelvuldig gebruikte term, een ‘sugardaddy,’ wat natuurlijk op hetzelfde neerkomt. In ruil voor sierraden, parfummetjes, dure kleding, geld en weet ik wat nog meer, beloven ze dat je alles met ze mag doen. Met andere woorden: als jij voor mij zorgt dan neuk ik je helemaal te pletter. Dat laatste klinkt heel aanlokkelijk, maar ik vertik het te betalen voor seks. En daarnaast, hoe graag willen die vrouwen het echt als er iets tegenover moet staan.

Toch heb ik die eerste dagen mijn ogen uitgekeken. De foto’s die sommige vrouwen bij hun profiel plaatsen … Mijn god, dan blijft er echt niets meer te raden over. Ik mag dan op zoek zijn naar harde en kinky seks, maar dat betekent niet dat je jezelf maar meteen te grabbel moet gooien. Een beetje subtiel, daar hou ik óók wel van. Desondanks heb ik me een slag in de rondte gerukt terwijl ik op mijn gemak op zoek ging naar iets van mijn gading.

Mijn eerste date was met Esmee. Ze presenteerde zich als zoekend onderdanig en dat trok me meteen aan, ik heb namelijk pittig dominante trekjes. Ze was een beetje aarzelend en wilde liever niet dat ik naar haar toe kwam, dus na een korte chat gaf ik mijn adres en nodigde ik haar uit mijn kant op te komen. Een beetje streng voegde ik daaraan toe dat ik haar binnen een uur verwachtte.

Nou, dat was me toch een blamage. Onderdanig was ze zeker en niks zoekend. Toen ik haar opdroeg zich uit te kleden lag ze binnen no-time naakt aan mijn voeten. Eigenlijk deed ze alles wat ik haar vroeg zonder blikken of blozen, maar dat ik alles moest vragen viel me toch wat tegen. Dat ik aan niets kon merken dat ze er zelf ook van genoot was zelfs een flinke afknapper. Af en toe zuchtte ze wat, maar verder kon er amper een kreuntje af, laat staan dat ze een actieve rol nam. Niet helemaal hoe ik het me had voorgesteld, maar hey, alle begin is moeilijk. Ik trok mezelf af bij haar geopende mond, spoot mijn zaad over haar kleine tietjes en beval haar zich weer aan te kleden. Hierna stuurde ik haar met een klap op haar kont weer weg. Ik geloof dat ze nog geen tien woorden heeft gezegd.

Twee avonden later zat ik met Betty38 in een privé chat en Betty38 wond er geen doekjes om.

Betty38: Ik ben zo geil
StoutBaasje1976: Daar kan iets aan gedaan worden. Ben je onderdanig?
Betty38: Niet perse, maar ik hou wel van dominante mannen. Ben jij dominant?
StoutBaasje1976: Vreselijk dominant. Hou je ook van pijn? Vernedering?
Betty38: Ja!
StoutBaasje1976: Ja wat!
Betty38: Ja mijnheer! Kom je me fisten?
StoutBaasje1976: Je adres …

Fisten … Mijn ex voelde er helemaal niets voor dus oefende ik in het geniep met veel glijmiddel en een kunstkut. Alleen de gedachte al om een keer een vrouw op die manier volledig op te vullen … Ik kan je vertellen dat de werkelijkheid de fantasie overstijgt en het was de anderhalf uur durende autorit meer dan waard.

Betty38 woonde in een klein flatje. Buren onder, boven, links en rechts. Een oud gebouw, dus dunne muren en ik grinnikte bij de gedachte dat ik haar flink zou laten schreeuwen. Om meer wel te verstaan. Laat de buren maar lekker meegenieten.

In een roze kimono met bloemen stond ze in de deuropening op me te wachten en voor ik iets kon zeggen pakte ze me vol op mijn bek. Haar tong kronkelde rond de mijne en toen ik me stevig vastgreep aan haar borsten kreunde ze hees in mijn mond. Ik was al hard, maar werd zo mogelijk nog harder. Hijgend duwde ik haar naar binnen en in de richting van een openstaande deur waarachter zich een roze met witte slaapkamer bevond. Ik smeet haar op het bed en haar kimono viel open. Haar donkere tepels priemden uitdagend mijn kant op en ik gromde verlekkerd. Wat een heerlijkheid. Toen liet ik me op haar vallen.

Nu is het niet mijn bedoeling al te lang over Betty38 uit te wijden, maar mijn eerste keer met haar was mindblowing dus ik wil er toch heel kort over vertellen.

Voor ik op het fisten overging heb ik haar eerst heel lang geneukt. Ze lag op haar rug en ik vouwde haar dubbel, met haar knieën naast haar oren. Ze maakte een wat hoog, piepend geluidje, maar toen ik haar onderzoekend aankeek fluisterde ze alleen maar zachtjes. ‘Niet stoppen.’
Met mijn vingers verkende ik allebei haar gaatjes en ik maakte haar alvast lekker glibberig met de inhoud van het flesje glijmiddel dat ik in mijn broekzak had gestoken. Toen deed ik een condoom om en stootte ik in één keer in haar kleddernatte gleuf. Mijn handen lagen in de holtes van haar knieën terwijl ik zeker een kwartier in haar bleef pompen (Halleluja Viagra) en dit daarna nog eens dunnetjes overdeed in haar andere gaatje. Ze schreeuwde inderdaad om meer. Kreunend, hijgend, smekend en grommend met een wild schuddend hoofd en wegdraaiende ogen. Vlak voor ik klaarkwam stopte ik. Ik trok het condoom van mijn trillende pik, kroop over haar heen en liet mijn hete zaad over en in haar mond stromen. Ze lachte hees en fluisterde: ‘In mijn nachtkastje …’
Nog nahijgend reikte ik naar het glanzend witte deurtje en daarachter stonden vier zwarte, siliconen butplugs. Ik keek haar grijnzend aan. ‘Welke?’
‘De grootste.’

Het ding gleed zonder al te veel moeite in haar kontje net als mijn vingers in haar kutje. Eerst drie, toen vier, voorzichtig mijn duim erbij. Alle vijf mijn vingers bij elkaar in een punt, als een een snavel. Nog een beetje glijmiddel. Een beetje dieper, tot aan mijn knokkels, weer terug, nog iets dieper, nog iets meer glijmiddel. Ze stootte een lange, rauwe kreet uit en begon tot mijn grote genot ook nog eens te spuiten. Wauw! Terwijl mijn hand heel voorzichtig meer en meer in haar hete vlees verdween legde ik mijn mond over haar spuitende kut en ving ik het warme, zoetige vocht op met mijn tong. Haar lichaam schokte hevig, haar gekreun werd nog luider, haar spieren krampten rond mijn hand en ineens zoog ze me gewoon naar binnen. Betty38 schreeuwde hard van JA! en ik zat tot aan mijn pols in haar kut. De butplug kwam spontaan naar buiten en ze kermde herhalend toen ik hem weer terugduwde. ‘Oh fuck wat geil. Oh fuck wat geil. Oh fuck wat geil!’
Steeds harder en vooral steeds scheller toen ik ook nog eens langzaam mijn vingers tot een vuist balde en weer opende. Dicht, en weer open. Open en weer dicht. Die plug bleef maar uit haar kontje glijden dus duwde ik mijn immer stijve pik (nogmaals Halleluja Viagra) maar weer in dat heerlijke strakke gaatje. Zo pompte en fiste ik haar naar meerdere krijsende orgasmes. Dat de buren niet zijn komen klagen is me een raadsel.

Ik heb nog een aantal keer met haar afgesproken, maar zo geil als die eerste keer werd het niet meer. Sterker nog, eigenlijk was het elke keer hetzelfde. Keiharde seks, fisten, en snoeihard klaarkomen, dat wel, maar eerlijk gezegd begon het me tegen te staan. Ik was toe aan iets nieuws.

Dat nieuws kwam in de vorm van Fleur69, GeileMaudXL, Brittje1998, OnderdanigeJoke en weet ik wie nog meer. Stuk voor stuk geile en neukgretige meiden. Lekker voor een keer, misschien twee keer, wat natuurlijk geen probleem was want ik zorgde er wel voor dat ik duidelijk was. Alleen neuken en wat daar nog meer bij komt kijken. Verder geen gezeik en al helemaal geen geclaim.

En toen kwam ik haar tegen.

Theresa zonder cijfertjes. De foto’s bij haar profiel toonde een wulpse, donkerblonde vrouw. Vrij gewoontjes eigenlijk. Zo’n dertien-in-een-dozijn type. Leuke toet, grote blauwgrijze ogen, rond op plekken waar vrouwen rond moeten zijn. Leuk, maar niet heel bijzonder. Ik was bijna verder gaan scrollen, maar toen viel mijn oog toch op haar zeer korte profieltekst.

‘Zoek jij een goedkope hoer? Stuur me dan een berichtje. Je zal er geen spijt van krijgen.’

Ik dacht heel even: Ja, ja, dat zeggen ze allemaal, maar na nog een korte blik op haar profielfoto stuurde ik haar toch een berichtje.

StoutBaasje1976: Vertel me in één zin waarom ik hier geen spijt van zal krijgen.

Haar antwoord, waar ik ruim een dag op moest wachten, bestond uit een blauwgekleurde link en de mededeling dat ik mijn gebruikersnaam als wachtwoord kon gebruiken. Daar hoefde ik verder niet over na te denken. Eén klik, StoutBaasje1976 in het vakje en er verscheen een opname. Eerst bleef het beeld wat donker en hoorde ik alleen vage geluiden. Gezoem en iets wat leek op zacht gehijg. De beelden kwamen schokkerig. Iemand bevestigde de camera op een statief. Harige benen liepen door het beeld. Toen zag ik haar. Ze was naakt en zat op handen en knieën. Ze keek naar de camera en likte langs haar lippen. Haar zware borsten schommelden wild toen ze aan haar haren omhoog werd getrokken. ‘Mond open!’
Een stijve leuter verscheen in beeld en gleed tussen haar geopende lippen vrijwel meteen gevolgd door een tweede. Tegelijk klonk er een ander geluid, gesuis en zacht gebonk. Zij kreunde diep en op dat moment zag ik de bewegende dildo achter haar. Het ding verdween in haar vlees en kwam glanzend weer te voorschijn. Ze kreunde weer en het gesuis en gebonk nam toe in snelheid. Ondertussen pijpte ze die twee piemels alsof haar leven ervan af hing, ombeurten of tegelijk terwijl die dildo achter haar steeds sneller en luider in en uit haar bewoog. Met iedere gesmoorde kreun uit haar keel groeide mijn staaf en toen twee brede handen rond haar hals sloten en haar vrij hardhandig nog verder omhoog en over een van die harde stampers trok, kwam ik spontaan tot een ontlading.

Godsamme wat baalde ik dat ik daar niet bij was. Natuurlijk stuurde ik haar meteen een berichtje.

StoutBaasje1976: Wie zijn die kerels.

Weer liet ze me een dag wachten.

Theresa: Mannen zoals jij.
StoutBaasje1976: Dat betwijfel ik. Geef je adres.
Theresa: Waarom denk je dat ik dat zou doen?
StoutBaasje1976: Omdat je daar geen spijt van zal krijgen.

Stilte. Twee lange dagen waarin ik keer op keer terugging naar de link, alle reacties van haar lichaam bestudeerde en iedere keer weer spontaan klaarkwam op het moment dat die handen rond haar hals sloten en haar hardhandig omhoog trokken. Wat was dat geil.

Theresa: Lekker aan het rukken op mijn filmpje?
StoutBaasje1976: Zonder handen mopje, zonder handen.
Theresa: Kun jij jezelf pijpen dan?
StoutBaasje1976: Wie zegt dat ik alleen ben?
Theresa: Dat is geen antwoord op mijn vraag.
StoutBaasje1976: Heb je nog meer filmpjes.
Theresa: Nee schat, dat was eenmalig.
StoutBaasje1976: Hoeveel kerels hebben die film gezien?
Theresa: Alleen jij.
StoutBaasje1976: Maak dat de kat wijs.
Theresa: Jij en die twee, tot nu toe.
StoutBaasje1976: En daar blijft het bij.
Theresa: Misschien.
StoutBaasje1976: Het was geen vraag. Daar blijft het bij. Je bent van mij. Voortaan regel ik die dingen. Geef je adres.

Mijn scherm bleef leeg. Er verscheen geen bericht dat ze aan het typen was. De cursor knipperde sarrend en ik sloeg met mijn vuist op tafel. ‘Verdomme! Vuile teef!’

Een hele lange week liet ze me wachten en idioot genoeg kwam het niet in me op andere vrouwen te benaderen. Ik moest haar hebben. Theresa of hoe ze dan ook heette. In dat filmpje leek ze ergens op alle anderen die ik in de maanden ervoor had leren kennen, maar toch wist ik dat zij anders was. Ik wist dat zij perfect bij mij zou passen. Vraag me niet hoe. Ik wist het gewoon.

Theresa: Weet je dat dat heel gevaarlijk is om te zeggen?
StoutBaasje1976: Wat schatje?
Theresa: Dat ik van jou ben.
StoutBaasje1976: Het is de waarheid.
Theresa: Het is gevaarlijk.
StoutBaasje1976: Waarom?
Theresa: Omdat ik je er misschien wel aan ga houden.
StoutBaasje1976: Niks misschien, je bent van mij. Wanneer gaan wij elkaar zien?

Ik verwachtte half dat ze me weer zou laten wachten, maar ze stuurde me een adres. Het was een kroeg, notabene twee dorpen verderop en ik zette mijn principes over afspraakjes opzij. Dit was anders. Zij was anders.

Ik nam een douche, stak een aantal condooms en een tube glijmiddel in mijn broekzak en sprong in mijn auto.

Theresa zat aan een tafeltje midden op het terras. Het was druk, maar ze besteedde geen aandacht aan de mensen om haar heen. Ik sloeg haar een tijdje gade. Haar haren hingen in wilde krullen over haar schouders en ze glimlachte naar de serveerster die een glas wijn voor haar neerzette. Ze had een prettig uitstraling. Warm en openhartig. Ze droeg grote, zilveren oorbellen en een kleurig jurkje, een beetje bohemien, met een gerimpeld lijfje dat strak rond haar boezem spande. Warm, openhartig en vreselijk wulps. Ik vond het leuk dat ze niet zoekend om zich heen keek, alsof het haar niets kon schelen of ik aan zou schuiven of niet. Met grote stappen liep ik naar het terras. Bij haar tafeltje legde ik zonder iets te zeggen mijn hand in haar bos krullen. Ik trok haar hoofd naar achteren en nam bezit van haar mond, net zo lang tot ze zacht begon te kreunen. Pas toen liet ik haar los. Ik stak mijn hand naar haar uit. ‘Kom, we gaan een stukje lopen.’

Het glas wijn bleef onaangeroerd staan.

Mensen keken ons na, maar dat kon me niets schelen en haar overduidelijk ook niet. We liepen langs de parkeerplaats, staken de weg over en tussen twee huizen door naar het meertje erachter. Het was er schemerig en er liep een geasfalteerd pad rond het water. Ik liet mijn hand langs haar billen glijden en trok met korte rukjes haar jurk omhoog zodat haar billen tevoorschijn kwamen. Ze droeg geen slipje. Mijn vingertoppen gleden tussen haar benen. Ze was al nat. Ik grijnsde. ‘Een goedkope hoer dus, hoe zie je dat voor je?’
Ze liet haar hand onder de elastische band van mijn broek glijden en sloot haar warme vingers rond mijn lul. Zo wandelden we verder, hand in kut, hand aan pik. Ze vertelde wat ze wilde en hoelang ze daar al naar op zoek was. In onderbrak haar vrij snel. ‘Die twee kerels, waar kwamen die vandaan?’
Ze schoot in de lach. ‘Gigolo’s, ik heb ze er dik voor betaald.’
Mijn vingers verdwenen dieper in haar vlees. ‘En die neukmachine?’
Ze keek me trots aan. ‘Die is van mij en ook daar heb ik dik voor betaald.’
Met mijn duim verkende ik het gaatje tussen haar billen en ze kwam me met kleine duwtjes van haar kont tegemoet. Ondertussen vertelde ze verder. Ze wilde gebruikt worden. Door mij, door wie dan ook, door wat dan ook. Ze wilde nooit zeker weten wanneer het zou gebeuren. Ieder moment van de dag, waar ze ook was. Ze wilde dat ik haar hard neukte met die machine, op de hoogste stand. Ze wilde twee mannen, drie, vier, het middelpunt zijn van een gangbang. Ze wilde gewurgd worden terwijl ze keihard in haar reet genomen werd. Dubbelgevouwen en dan al haar gaten gevuld. Ze wilde beurs gestompt worden door dikke vuisten. Ze wilde het buiten, op plekken waar ze misschien ontdekt zou worden. Ze wilde dat ik haar prostitueerde, helemaal gratis. Ze wilde door tientallen mannen ondergespoten worden. Ze wilde mijn pis drinken. Als neukgat dienstdoen. Vernederd worden. Ze wilde verkracht worden door een dominante vrouw met een enorme voorbinddildo. Ze wilde zoveel meer, zo ontzettend geil veel meer.

Bij een kleine opening tussen hoge struiken duwde ik haar naar een veldje aan het water. Er stond een picknicktafel. Ik leunde ertegenaan en haalde mijn lul helemaal uit mijn broek. ‘Hoe kom je aan al die fantasieën en gedachten?’
Ze haalde haar schouders op en begon me af te trekken. ‘Geen idee. Ineens waren ze er en ze gingen niet meer weg.’

Ze hapte naar adem toen ik mijn vingers diep in haar kut duwde en opzoek ging naar dat ene plekje diep van binnen. Ze zakte bijna door haar knieën toen ik het vond en het vocht langs de binnenkant van haar dijen begon te stromen en kreunde luid. Haar nagels klauwden in mijn pik. Ik legde mijn vrije hand op haar mond en bleef mijn vingers diep in haar vlees bewegen tot ze wanhopig jammerend naar de grond zakte. Ik zakte mee duwde haar gezicht hardhandig in mijn schoot en mijn eikel tegen haar lippen. Ze slokte me in één keer kokhalsdiep naar binnen. Haar kreunen klonken gesmoord en vibreerden tegen mijn eikel. De geur van haar vocht was zwaar. Zoel, donkerzoet en wellustig bedwelmend. Ik duwde haar op haar rug, ging schrijlings over haar borsten zitten en sloot mijn handen stevig rond haar hals. Ze opende haar mond en ik schoof weer tussen haar lippen terwijl ik haar keel dichtkneep en weer losliet. Knijpen, pompen en los. Knijpen, pompen en los. Haar ogen klonken in de mijne en ze bood geen enkele weerstand. Ik bleef pompen en knijpen tot ze dat wel begon te doen en ik gromde diep. ‘Je bent van mij. Vanaf dit moment ben jij mijn goedkope, geile hoer.’

Toen spoot ik haar keel vol.

Op de meest idiote momenten liet ik haar weten dat ze moest zorgen dat ze klaar voor me was. ’s Ochtends vroeg, voor ik naar mijn werk ging. Tijdens mijn pauze. Onderweg naar een lunch met mijn ex, midden in de nacht als ik de slaap niet kon vatten. Geile vluggertjes of langdurige sessies, net waar ik behoefte aan had. Ik had geen idee wat voor een werk ze deed, maar ze stond, zat of lag ieder moment van de dag voor me klaar. Eén keer was ze bij de supermarkt en vroeg ze om een passende straf omdat ik haar niet had kunnen gebruiken op het moment dat ik daar zin had.
‘Ik gebruik je nu.’
‘Nee, ik wil dat je me straft.’
De blik in haar ogen joeg mijn hartslag in een paar seconden omhoog en leek al mijn bloed naar de omgeving van mijn kruis te sturen. Ik keek haar lang aan. Ze sloeg haar ogen niet neer, maar schrok even toen ik haar plotseling bij haar haren greep en in haar gezicht tufte. Ik stond op ontploffen en had mijn keiharde lul het liefst samen met mijn ballen in één van haar willekeurige gaten gepropt, maar dat zou verre van een straf voor haar zijn. ‘Mond open.’
Ik bleef haar vasthouden en liet haar zo staan, met open mond en grote ogen. Een minuut, twee minuten. Ik tufte weer, nu in haar mond en dwong haar door te slikken. Toen liet ik haar los.
‘Je bent mijn hoer en het zal je spijten dat ik me niet aan kon vergrijpen omdat jij zonodig moest shoppen.’

Zonder iets te zeggen liep ik weg. Het koste me al mijn zelfbeheersing want god wat was dat geil. In mijn auto gaf ik een paar slingers aan mijn gezwollen lul een leegde ik mezelf over het dashboard. Op dat moment besloot ik dat ik haar een week zou laten wachten. Dat zou de perfecte straf zijn.

Ook voor mij, dus halverwege die week zocht ik maar weer eens contact met Betty38 die zich dolgraag weer een keertje door me wilde laten fisten. Nou, dat heeft ze geweten. Ik fiste haar helemaal van de wereld en terwijl zij daar lag te kronkelen rond mijn vuist maakte ik een filmpje. Dat filmpje stuurde ik naar Theresa met de begeleidende woorden dat ik toch ergens aan mijn trekken moet komen nu zij zich zo’n onwaardige hoer toont. De volgende dag bracht ik een bezoekje aan mijn maat en tijdens dat bezoek, net toen het contract schokkend uit de printer tevoorschijn kwam, stuurde ze me een berichtje.

‘Wanneer vind je dat je me genoeg gestraft hebt?’

Diep van binnen brulde mijn dominante monster dat ik nu meteen naar haar toe moest gaan om haar zo hard te neuken dat ze de komende dagen niet meer normaal zou kunnen lopen, maar ik liet haar nog drie dagen wachten. Toen verscheen ik midden in de nacht en zonder aankondiging bij haar op de stoep. Ik hing net zo lang tegen de deurbel tot de lichten aangingen en ze met een slaperig gezicht en warrige haren opendeed. Ze droeg alleen een minuscuul slipje. Ruw duwde ik haar aan de kant. ‘De volgende keer ben je helemaal naakt en ik wil een sleutel, dat regel je morgen.’
Achter me verscheen mijn maat en ik grijnsde, ‘en ik wil je voorstellen aan een goeie vriend van me, zijn naam doet er niet doe, maar hij heeft al erg veel over je gehoord. Ik hoop dat je hem, en mij, niet teleurstelt …’

Met die woorden trok ik haar aan haar haren naar de grond. Mijn maat opende zijn broek, Theresa’s lippen weken gulzig uiteen en ik gaf de deur een schop zodat deze achter me in het slot viel.


Er is een vervolg op dit verhaal. Nieuwsgierig? Klik dan hier.

2 reacties

  1. Stouteeindbaas1980

    Uhm, er staan 2 jaartallen in: 1979 en 1976.

    Verder prima stuk.. ben benieuwd naar een vervolg

    • Sanna

      Dank voor je opmerkzaamheid, jaartallen zijn weer kloppend 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!