Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. De uitdaging van deze maand heeft als thema: De omgekeerde ananas.

De omgekeerde ananas

Als je weleens op een cruise-vakantie bent gegaan, of naar een hotel in plaatsen als Cap D’Agde, dan zou het zo maar kunnen dat je weleens een plaatje van een omgekeerde ananas bent tegengekomen op de kamerdeur. Misschien is het je niet opgevallen. Of, wellicht dacht je dat het puur decoratief was?

Niet veel mensen weten dat een ananas die ondersteboven hangt betekent dat de bewoners van de desbetreffende hotelkamer open staan voor een date met een ander stel. Inderdaad, het is een teken dat het swingers zijn. De hotelgasten van die kamer zijn actief op zoek zijn naar andere stellen om aan partnerruil te doen. Maar de omgekeerde ananas kun je ook tegenkomen als een button op iemands kleding. Het is geheim teken en een uitnodiging aan gelijkgestemden om contact op te nemen.

Juist omdat het een soort van ‘geheime’ code is, zijn er talloze verhalen bekend van misverstanden op cruiseschepen. Bijvoorbeeld omdat iemand een bikini droeg met een ananas-print en vervolgens benaderd werd door een stel die wel heel vriendelijk begon te doen.

Waarom een ananas?

De ananas staat voor gastvrijheid en vriendelijkheid. De omgekeerde ananas komt van een taart die in Hawaï wordt gebakken als er gasten op bezoek komen. Swingers hebben dit teken van gastvrijheid overgenomen als teken dat ze graag bijzondere gasten ontvangen.

Jouw verhaal

Deze maand is het de uitdaging een verhaal te schrijven rond het thema ‘De omgekeerde ananas’ Hoe je dit doet, is aan jou. Het spreekt voor zich dat je verhaal erotische elementen bevat én dat je hierbij de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog verliest. Die kun je hier nog eens rustig nalezen.

Samenwerking met NBRplaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRplaza hetzelfde. Als je hieronder in de linktool je verhaal toevoegt zal deze ook verschijnen op Erotica Fest van NBRplaza. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij vier verhalen of meer (de verhalen die Marc en ik zelf schrijven niet meegerekend) kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen, een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient de Hete Peper. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen voorzien van korte feedback.

Op 30 juni 2023 om 23:55 sluit de uitdaging en kun je geen verhaal meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter