Met Pittig Proza daag ik elke maand schrijvers van Erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. Het thema van de schrijfuitdaging van deze maand is;

De eerste keer swingen

Vroeger werd swingen ook wel partnerruil genoemd. Het is een vorm van niet-monogaam seksueel gedrag waarbij beide partners – met toestemming van elkaar en in elkaars bijzijn – met anderen seksueel actief zijn. Toch is swingen veel meer dan van elkaars partner ruilen. Swingen is een lifestyle. Veel swingers zien het dan ook meer als een sociale activiteit.

Er zijn verschillende redenen waarom koppels swingen. Meestal is het om meer diversiteit te hebben in het seksleven. Ze willen spanning creëren of zijn nieuwsgierigheid naar nieuwe vormen van seks. Bij swingen kun je ervaren hoe het is met een ander, of met meer mensen tegelijk (groepsseks, trio, kwartet)

Voor de uitdaging van deze maand vragen we je om je te verplaatsen in een stel dat voor het eerst gaat swingen. Welke emotie komt er bij kijken als je voor het eerst afspreekt met een ander stel voor seks? Welke gedachten komen er allemaal bij je op? Is het alleen anticiperende opwinding, of ook twijfel? Wat als dat andere stel helemaal niet aantrekkelijk is? Hoe bereiden stellen zich voor op zo’n ontmoeting?

Kortom, daag jezelf uit en denk verder dan alleen de beschrijving van geile groepsseks. Maak je karakters menselijk.

Hier lees je een uitgebreide uitleg over de uitdagingen van Pittig Proza en wat je moet doen om deel te nemen.

Op 31 juli om 23:55 sluit deze uitdaging en kun je geen verhalen meer linken.

Samenwerking met NBRPlaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel Vlammende verzinsels als NBRPlaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze aanmeldt via het formulier hieronder, zal deze ook op NBRPlaza verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij vier of meer verhalen kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) elke maand een verhaal dat er uit is gesprongen. Dit is altijd een persoonlijke mening. Dit verhaal krijgt de titel Hete peper van de maand en dat is nog niet alles …

Alle deelnemende verhalen worden door mij en Marc voorzien van feedback en een opbouwende review.

Maak hieronder een link naar jouw verhaal:


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter