PittigProza #52 ~ Op de achterbank

Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRplaza. De uitdaging van april heeft als thema;

Op de achterbank

Seks op de achterbank van een auto. Waarom? Je bent toch zeker geen hitsige puber meer. Waarschijnlijk heb je zelfs een heel geriefelijk bed of een geweldige bank in een warm huis. Waarom zou je je dan wagen aan het geklungel in die veel te krappe ruimte achterin je auto.

Think again!

Toegegeven, makkelijk is het niet, maar spannend is het zeker wel. En nee, seks in de auto is niet illegaal, al hangt dit natuurlijk wel af van de plek waar je de auto parkeert want seks in het openbaar is dat wel, maar hey dat kan het natuurlijk ook weer extra opwindend maken.

Voor de uitdaging van april heb jij dus seks op de achterbank van een auto, of je personages hebben dat. Of misschien doen ze wel iets heel anders. Wat je ook schrijft, die achterbank speelt een hele belangrijke rol in je verhaal. Meer is het niet. Schrijf je verhaal of gedicht zo beeldend dat de lezer het voor zich kan zien. In geuren en kleuren dus en vertel dan ook gelijk wat de ervaring bij jou of je personage losmaakt. Is het inderdaad ongemakkelijk? Waarom dan? Leeft er angst om betrapt te worden of gaan je personages helemaal op in ‘the heat of the moment’? Hoe dan. Gebeurt er iets heel anders? Vertel dat. Neem je lezers mee naar die veel te kleine ruimte en laat ze voelen wat jij schrijft.

Op 30 april, 23:55 sluit deze uitdaging en kun je geen verhalen meer linken. Wil je nog even de spelregels voor het meedoen aan de uitdagingen van Pittig Proza nalezen? Dat doe je hier.

Samenwerking met NBR Plaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel Vlammende Verzinsels als NBR Plaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze toevoegt via de linktool hieronder, zal deze ook op NBR Plaza verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen. Bij meer dan vier verhalen (de verhalen die Marc en ikzelf schrijven bij de uitdagingen zijn uitgesloten van deelname) kiezen wij, of iemand anders die we daarvoor benaderen, een verhaal dat eruit springt. Dit is altijd een persoonlijke mening. Dit verhaal krijgt dan de titel ‘de Hete Peper’ en dat is nog niet alles …

Alle deelnemende verhalen worden door mij en Marc voorzien van korte feedback.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


3 reacties

  1. Peter Franken

    Mag je meer dan een verhaal inzenden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!