Ja, ik wil

Zijn zacht mompelende stem in mijn hals joeg een spoor van genotscheuten door mijn bloed en naar mijn tepels die nog harder werden. Ik slaakte een kreunende ademstoot toen zijn nagels in mijn harde knopjes zonken. Pijnlijk zoete agonie. Wat had ik dat gemist.


Nieuwsgierig geworden naar de rest van dit verhaal? Het verscheen in de bundel met de titel ‘Lustgravin’ Deze bundel is nu overal in de (online) boekenhandel verkrijgbaar. In paperback, ebook én bij kobo en koboplus. Klik op de afbeelding hieronder en je gaat direct naar de bestelpagina. Een recensie van de bundel lees je hier.

1 reactie

  1. Jack

    Mooi verhaal en goed geschreven alsof je het voor je ziet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!