Hete Peper van Pittig Proza #4 ~ De hand

Toen ik in januari begon met de eerste schrijfuitdaging van Pittig Proza, leek het me leuk hier elke maand een top-3 aan te verbinden, ook om schrijvers van erotica te motiveren mee te doen. Hoewel ik zo’n Top-3 nog steeds een leuk idee vind, het valt en staat natuurlijk wel met voldoende deelnemers. Daarom heb ik iets anders verzonnen en wel ‘De Hete Peper’ van de maand. Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper’ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand. Ook kans maken. Doe dan mee met de schrijfuitdaging van Mei.

De schrijfuitdaging van April, met als thema ‘De hand’, leverde in totaal zes verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de nieuwe samenwerking, ook op NBRplaza’s Erotica Fest #17. Ik heb dan ook meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om Marc van Lier van NBR te vragen om de Hete Peper van de maand April te kiezen, uiteraard met een korte uitleg waarom juist dat ene verhaal. Dit is een persoonlijke mening en hierover kan dus verder niet gecommuniceerd worden. Bedanken kan uiteraard wel 🙂

De Hete Peper voor Pittig Proza #4 ~ De hand is geworden …

De hand en het hoofd van de Gekooide Kater

Marc; ‘Uit de zes inzendingen van de maand april voor NBRplaza’s Erotic Fest #17 en Pittige Proza #4, met als gezamenlijke thema ‘De hand’, kies ik ‘de hand en het hoofd’ van Gekooide Kater als ‘Hete Peper’.
De verhalen van Gekooide Kater geven een hele frisse inkijk in het leven van iemand die een kuisheidskooi draagt. Juist voor mensen die niet into zijn kink zijn, zijn zijn verhalen goed om meer begrip te krijgen voor kuisheid. Hij laat zien wat er in zijn hoofd omgaat en hoe hij en zijn partner de kink beleven.’

Nieuwsgierig naar deze ‘Hete Peper’?

Hieronder ga je direct naar het verhaal.

@Gekooide Kater – Gefeliciteerd!

De hand en het hoofd

1 reactie

  1. Gekooide kater

    Wauw, dank je wel!
    Ik vond het erg leuk om mee te doen en ik voel me vereerd dat een blogger van het kaliber Marc mijn gebrabbel de moeite van het lezen waard vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!