Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRplaza. De uitdaging van juni heeft als thema ménage à trois, ofwel een trio.

ménage à trois

Bij veel mensen, zowel mannen als vrouwen, staat een ménage à trois hoog op de fucketlist en dat is best logisch. In een trio is er zo veel meer mogelijk dan in een 1-op-1. Er zijn vier handen en twee monden die je kunnen verwennen en als je zelf niet in het centrum van de aandacht staat, dan kun je twee mensen tegelijk vertroetelen. Het is spannend en het is twee keer zo veel plezier. (NBR schreef daar ook al eens een stukje over)

Jouw verhaal

Bij de personages in jouw verhaal staat een trio heel hoog bovenaan het verlanglijstje en hij of zij doet er alles aan deze fantasie uit te laten komen. Of misschien wel niet. Misschien fantaseert hij of zij er nooit over en komt de situatie plotseling op zijn of haar pad. Hoe dan ook, jouw lezers willen weten wat er gebeurt, en waarom, en hoe? Wat doet de ervaring met jouw personage? Is het rauwe lust of zijn er ook twijfels en andere, minder opwindende emoties. Is er sprake van euforie, jaloezie, verdriet, blijdschap etc. Waarom? Waarom niet? Hoe is de onderlinge relatie tussen de verschillende ‘deelnemers’ van deze driehoek?

Schrijf niet alleen over de opwinding en de lust, maar juist ook over de andere gevoelens.

Uiteraard hou je bij het schrijven van je verhaal rekening met de spelregels van Pittig Proza en Erotica Fest. Deze kun je hier nog eens op je gemak nalezen.

Op 30 juni, 23:55 sluit deze uitdaging en kun je geen verhalen meer linken. Wil je nog even de spelregels voor het meedoen aan de uitdagingen van Pittig Proza nalezen? Dat doe je hier.

Samenwerking met NBR Plaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel Vlammende Verzinsels als NBR Plaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze toevoegt via de linktool hieronder, zal deze ook op NBR Plaza’s Erotica Fest verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen. Bij meer dan vier verhalen (de verhalen die Marc en ikzelf schrijven bij de uitdagingen zijn uitgesloten van deelname) kiezen wij, of iemand anders die we daarvoor benaderen, een verhaal dat eruit springt. Dit is altijd een persoonlijke mening. Dit verhaal krijgt dan de titel ‘de Hete Peper’ en dat is nog niet alles …

Alle deelnemende verhalen worden door mij en Marc voorzien van korte feedback.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter