In het donker is het lastig zoeken naar kledingstukken. Zeker als je de kamer waarin je wakker wordt niet kent. Mijn jurkje vind ik onder zijn overhemd bij de deur en ik struikel bijna over zijn broek als ik op de tast verder zoek. Ik raak de lichtknop op de muur en meteen baadt de kamer in helwit licht. Heel even houd ik mijn adem in. Het slapende lichaam op het bed blijft roerloos liggen. Op het nachtkastje ontwaar ik mijn beha. God, wat was hij geobsedeerd door mijn tieten. Verlekkerd bleef hij mijn vlees kneden, alsof hij twee hompen klei in zijn handen had. En dan dat gelebberd aan mijn tepels, onderwijl met grote ogen naar me opkijkend als een grote, uit de kluiten gewassen baby. Ah, daar is mijn slip. Nu mijn panty nog en mijn schoenen, maar volgens mij staan die beneden bij de voordeur. Anders zouden zijn ouders misschien wakker worden van het geluid van mijn hakken op het laminaat. Ja, hij woont nog bij zijn ouders. Noodgedwongen, zei hij. Betaalbare woningen zijn bijna niet te vinden. Ik heb hem maar niet verteld dat ik in mijn eentje een zeer ruim en geriefelijk appartement met twee slaapkamers bewoon. Ik was ook niet met hem meegegaan om te praten. Wat mij betreft konden we dat onderdeel overslaan. Ik was geil en had zin om te neuken. Ik ben nog steeds geil. Geiler zelfs. Klaarkomen kon ik namelijk op mijn buik schrijven.

Nog steeds geen panty. Dan maar zonder. Ik gun hem een aandenken. Of eigenlijk gun ik hem die niet, maar goed. Ik wil hier weg. Bij de deur blijf ik even staan en ik kijk naar de slapende man op het bed. Hij ligt wijdbeens op zijn rug. Slank, gespierd en precies de juiste hoeveelheid lichaamshaar. Eerlijk is eerlijk, ik vond hem aantrekkelijk. Helaas bleek hij een kloteneuker. Na al dat gekneed en gelebber verrees hij zich op zijn knieën naast mijn hoofd waarbij hij zijn stijve haast in mijn oog prikte. Omdat hij vrij kort daarvoor had aangegeven geen grote fan te zijn van beffen, hield ik me van de domme. Ook toen hij me met een ondeugende grijns aankeek en vroeg; ‘zin om een poosje op mijn lolly te zuigen?’

Eigenlijk had ik het toen voor gezien moeten houden. Ik had het al voor gezien moeten houden toen duidelijk werd dat hij me niet zou trakteren op zijn tong of toen bleek dat hij nog bij zijn ouders woonde. Maar goed, zoals ik al zei, ik was geil en had zin om te neuken, dus na wat onhandig geritsel met het condoom trok ik hem over me heen en stond ik hem toe een klein stukje onder mijn huid te kruipen.

Nu heb ik ze niet getest, maar ik overdrijf niet als ik zeg dat het met een stoot of tien bekeken was. De oerkreet die hij uitstootte toen hij zijn zaad in het kapotje schoot was wel overdreven, bijna alsof hij de overige bewoners van het huis wilde laten weten dat hij heus wel een meisje in zijn bed kon krijgen. Daarmee was het hele liefdesspel ook bekeken. Hij rolde van me af, zei dat het fantastisch was en viel in slaap. Ondanks mijn verbijstering doezelde ik ook even weg, hooguit een uurtje, maar zodra ik wakker werd zwaaide ik mijn benen uit het bed en ging ik op zoek naar mijn kleren. Ik piekerde er niet over nog langer te blijven. Zoals ik al zei; wat een kloteneuker.

Zonder me te bekommeren over de slapende man, maak ik me uit de voeten. Het helwitte licht laat ik aan en zijn kamerdeur open. Beneden bij de voordeur trek ik mijn schoenen aan en heel even blijf ik staan. Heb ik alles? Het zal met toch niet gebeuren dat ik aan moet bellen omdat mijn telefoon nog ergens rond het bed slingert. Vaarwel kloteneuker. Tot nooit meer ziens.

In de taxi naar huis ga ik in gedachten door mijn balboekje. Het is al laat, maar er staan genoeg namen in die ik zou kunnen vragen het karwei af te komen maken. Daar hoef ik niet eens veel woorden aan vuil te maken. Een simpel ‘neuken?’ volstaat. Ik denk dat ik binnen een kwartier mijn armen en benen rond een warm en vooral gretig lijf kan slaan, maar heb ik daar wel behoefte aan? Ik ben toch zeker vrouw genoeg om het karwei zelf tot een happy end te brengen? Daar heb ik geen vent voor nodig.

Licht hijgend door de vier trappen naar boven open ik de deur naar mijn appartement. Mijn tas en schoenen laat ik achter onder de kapstok in de kleine hal. Mijn jurkje, slip en beha gooi ik achteloos over en op de meubels en naakt loop ik door naar de slaapkamer waar ik me languit op mijn bed laat vallen. Het dekbed wolkt met knisperend dons om me heen. Alleen dat is al voldoende voor een klein momentje van genot. Niet genoeg om de klus te klaren, maar terwijl het dons om me heen zich langzaam naar mijn lichaam plooit prijs ik me voor de zoveelste keer dolgelukkig dat ik dit bed en de kamers om me heen met helemaal niemand hoef te delen. Ik kan doen en laten wat ik wil, wanneer ik dat wil. En het mag duidelijk zijn dat ik op dit moment zin heb in een weergaloos orgasme.

Ik heb niet zo heel veel met seksspeeltjes. Die vallen wat mij betreft in de categorie ‘gemak dient de mens’ en niet perse in de categorie ‘geeft een boost aan je seksleven én je orgasmes.’ Ik ben in het bezit van een glazen dildo. Een sierlijk object van doorzichtig paars. Het ding staat op de vensterbank in de woonkamer tussen de orchideeën. Eén keer gebruikt en ik vond er niets aan. Te glad, te hard en te nep. Net als alle vleeskleurige speeltjes die ik tegen beter weten in uitprobeerde, altijd na lang aandringen van de vriendjes die ik door de jaren heb gehad. Ik heb het nooit begrepen. Wat is er mis met wat het lichaam te bieden heeft. Handen en vingers. Lippen en tanden. Een tong. En vergeet de fantasie niet. Met die van mij kan ik alle kanten op. Ik moet ook eerlijk zeggen dat de orgasmes die ik mezelf bezorg meestal het lekkerst zijn. Meestal …

Zie je, daar gaan mijn gedachten al. Herinneringen van lang geleden, door de jaren misschien een beetje aangedikt met wat mooie fantasiebeelden.

Ik nestel me nog behaaglijker in mijn kussens en dekbed, laat mijn vingers naar mijn vochtige gleuf glijden en doe mijn ogen dicht.

Op de zesde broeierige avond van een landelijke hittegolf, jaren geleden, kwam ik Bodhi tegen in wat destijds mijn stamkroeg was. Ik was vrolijk, een beetje dronken en hitsig van het zweterige dansen. Bodhi danste niet, maar in zijn ogen lag een nieuwsgierige twinkeling als hij mijn kant op keek. We deelden een taxi en van het een kwam het ander. Plakkerige seks, een stinkende nacht en een vrij ongemakkelijke morning after. Ik was dan ook verbaasd toen hij me belde en vroeg of ik zin had een hapje te gaan eten. Bodhi bleef een tijdje plakken. Op gezette tijden genoot ik van zijn gezelschap en de seks. Die was oké. Niet geweldig, maar oké. Misschien moet ik daar aan toevoegen dat Bodhi regelrecht uit een vrij traditionele relatie kwam. Jong getrouwd. Hij kostwinner, zij een parttime baantje tot het eerste kind zich aankondigde. Seks op gezette tijden en, als ik zijn verhalen moest geloven altijd op dezelfde manier. Hij was dus niet zoveel gewend. De eerste keer dat ik hem pijpte lag hij met zijn arm over zijn hoofd in totale gelukzaligheid te stamelen. Hij kon er niet over uit dat hij dat nog een keer mee mocht maken. Verder ging hij vooral voor zijn eigen genot. Dat ik dat ook deed vond hij eigenlijk maar niets. Beffen deed hij alleen vanwege de beloning die erop volgde en als ik hem in mijn mond liet komen, weigerde hij me te zoenen tot ik mijn tanden had gepoetst.
Sommige mannen zijn dol op experimenteren, maar niet verder dan de grenzen van hun bekrompen fantasie.

Wat lauwtjes beweeg ik mijn middelvinger horizontaal langs mijn schaamlippen en over mijn klitje. De aanloop hoort erbij. Het draagt bij aan de climax later. Hoe tam het ook lijkt, dit is één van mijn favoriete scenario’s. Arme, simpele Bodhi. Helemaal niets gewend, maar toen kwam hij mij tegen. Een wilde meid die er wel pap van lustte.

Die ene keer …

Ik zat op mijn knieën, mijn handen bij het hoofdeinde van het bed en ik ving zijn harde stoten tegen mijn billen op. Mijn gekreun spoorde hem aan nog sneller en nog dieper te gaan. Zijn vingers drongen stevig in het vlees van mijn heupen. Hij gromde, kleine spetters spuug vielen op mijn billen. Nog een ferme stoot, het scherp van zijn nagels en zijn raspende ademhaling. ‘Ja … ja nu. Ik ga je volspuiten. Nu … Nu!’
Met een laatste schok van zijn heupen duwde hij me stevig tegen het hout van het bed en hij verkrampte voor hij zich puffend en steunend helemaal over me heen liet vallen en kort daarna van me af rolde. Ik was er bijna en vingerde mezelf nog even naar een trillend orgasme voor ik me naast hem liet vallen. Met rode wangen en glanzende ogen keek hij me aan en hij lachte een beetje verlegen. ‘Als ik zo achter je zit en die billen van je zie dan zou ik je best wel een keer in je kontje willen neuken.’

Mijn middelvinger krijgt gezelschap van mijn wijsvinger en glijdt van mijn zwellende knopje naar mijn vochtige gaatje en iets verder naar beneden. Op en neer, steeds een beetje sneller.

Ik denk dat Bodhi nogal verrast was door mijn reactie. Ik gaf namelijk meteen en heel enthousiast aan dat we dat dan maar snel een keer moesten uitproberen. Het stond namelijk al een tijdje op mijn fucketlist.

De avond dat Bodhi vond dat het moest gebeuren was tot in de puntjes voorbereid. Voor zijn doen had hij uitgebreid gekookt en op tafel prijkte een vrij dure fles rode wijn waar we amper twee glazen van dronken. De smeulende blikken die we elkaar over de tafel toewierpen maakten dat we een groot deel van het eten lieten staan en nog voor het helemaal donker was naar de slaapkamer verdwenen. Daar brandde kaarsen en op het nachtkastje stond een enorme tube glijmiddel. Gehaast trokken we de kleren van elkaars lijf en eenmaal in bed verdeelde Bodhi het glibberige spul met uiterste precisie over zijn meer dan stijve lul terwijl ik ongeduldig en met mijn kont omhoog op hem lag te wachten.
Het ging veel makkelijker dan ik had verwacht en ik genoot van het aparte, beetje brandende gevoel. Zonder mijn vingers te gebruiken kwam ik binnen een paar minuten klaar. Bodhi had iets langer nodig. Hij heeft het nooit gezegd, maar ik denk dat hij het eigenlijk maar niks vond dat ik er zo van genoot. Toen hij klaar was verdween hij meteen naar de badkamer om zijn piemel te wassen en terug in bed viel hij vrij snel in slaap. We hadden het er niet meer over en hebben het ook niet meer op die manier gedaan. Sterker nog, na die ervaring gleden onze momenten van samenzijn zonder woorden richting het einde. Bodhi ging terug naar zijn gezin en ik ging terug naar wat ik altijd had gedaan. Zakenreisjes, mijn stamkroeg en interessante scharrels voor een nacht of twee.

Om beurten dip ik mijn twee vingers in mijn nu hete kutje en laat ik ze over mijn klitje glijden. Vochtige vingeroefeningen. Langzaam, dan weer sneller. Horizontaal, verticaal. Dippen en glijden.

Een paar maanden later moest ik voor mijn werk naar een beurs in België en daar liep ik in de bar van het hotel Alejandro tegen het lijf. Echt, die man was zo mooi dat ik bijna moest huilen. Oppervlakkig? Ja, ik weet het. De buitenkant zegt helemaal niets, maar bij Alejandro? Mijn god, dat was lust op het eerste gezicht. Dierlijke aantrekkingskracht. Hij stak met kop en schouders boven me uit en alles aan hem leek te kloppen. Dat ging helaas niet op voor zijn banale openingszin, maar die vergaf ik hem meteen. Onder het genot van diverse glazen wijn keek ik in de lichtjes van zijn groene ogen en hing ik aan zijn welgevormde lippen. Natuurlijk ging ons gesprek over seks. Lichtelijk beneveld vertelde ik over mijn eerste anale ervaring en hoe jammer ik het vond dat het daar tot nu toe bij was gebleven. Mijn nog halfvolle glas bleef staan toen hij me van de barkruk richting de lift trok en zachtjes in mijn oor fluisterde. ‘Ik ga je de ervaring van je leven geven.’

In een zalige staat van beschonkenheid gaf me aan hem over en eenmaal op mijn hotelkamer wachtte ik met gesloten ogen tot hij me zou zoenen. Dat deed hij niet. Hij trok wel mijn spijkerbroek tegelijk met mijn slip naar beneden en duwde me voorover op het bed. Automatisch trok ik mijn knieën onder me en duwde ik mijn billen omhoog. Het duurde een eeuwigheid voor er iets gebeurde. Toen boog hij voorover en drukte zonder aarzelen zijn gezicht tegen mijn opgerichte kont. Het was geen likken. Het was tongneuken. Ik smeekte om meer. Om het echte werk. Om diep en hard. Alejandro liet me nog een hele tijd smeken en kronkelen voor hij me gaf waar ik om vroeg en dat deed hij met verve. Volledig vulde hij me op en hij neukte me in een gekmakend ritme. Ik duwde mijn gezicht in de kussens om mijn kreten te verstommen en kwam in zo’n razend tempo klaar dat ik het niet meer bij kon houden. Toen ik weer een beetje bij zinnen kwam, klopte mijn kontje pijnlijk verlangend en was Alejandro verdwenen.

Mijn vingers draaien vochtige en razendsnelle pirouettes rond dat ene, nu keiharde knopje. Mijn vrije hand kneed een beetje wanhopig het dons van mijn dekbed. Mijn heupen komen mijn vingers tegemoet en mijn jagende ademhaling vult de kamer. Ik kan alles weer voor me zien. Alejandro zit achter me. Zijn handen liggen op mijn billen en de eikel van zijn, inmiddels tot enorme proporties gegroeide pik duwt mijn strakke gaatje open. Langzaam. Steeds een beetje verder. Hij trekt terug en stoot door, dieper. Tot hij me helemaal opvult en ik zijn ballen tegen mijn …

Ik kom klaar. Trillend en hees kreunend en door al mijn poriën. Over mijn huid verschijnt een dun laagje zweet. Ik draai me op mijn zij, trek het dekbed over me heen en zak weg in het warme, knisperende dons.

Vaak heb ik meer dan genoeg aan mijn fantasiebeelden.