Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRplaza. De uitdaging van maart heeft als thema;

De fantasie waarop jij masturbeert

Iedereen fantaseert over seks. Sommige mensen fantaseren over een situatie, anderen weer over personen. En lang niet altijd willen mensen hun favoriete fantasie ook in vervulling laten gaan. Iedereen fantaseert op zijn of haar unieke manier. Uit een onderzoek van NBRplaza kwam naar voren dat sommige thema’s vaak terugkomen. Meest favoriet (52%) is fantaseren over seks met meer dan één persoon tegelijk (trio, orgie, groepsseks), gevolgd door fantasie waarin bondage of BDSM een rol speelt (40%). Wat de fantasie gemeen heeft, is dat de fantasie vaak gaat over iets dat we nog nooit hebben gedaan (40%). Mannen en vrouwen fantaseren overigens vaak over dezelfde soort dingen. Toch blijft het voor veel mensen bij fantaseren, gewoonweg omdat het er nog nooit van is gekomen, of omdat je niet weet hoe je de fantasie realiteit kunt laten worden. Soms zijn mensen bang dat hun fantasie te extreem, taboe en uniek is (wat vaak een onjuiste veronderstelling is, overigens). Andere fantasieën zijn gewoon praktisch volstrekt onmogelijk ten uitvoer te brengen, bijvoorbeeld als het gaat om seks met een buitenaards wezen.

De uitdaging van deze maand kun je op verschillende manieren invullen, bijvoorbeeld:

  • Beschrijf jouw favoriete fantasie. Neem de lezer in geuren en kleuren mee wat je dan beleeft, maar beschrijf ook wat de fantasie in je losmaakt. Dat kan iets positiefs zijn (opwinding), maar ook twijfel, onzekerheid, schaamte, …
  • Schrijf een fictief verhaal over een persoon die fantaseert. Wat is de fantasie en hoe gaat de hoofdpersoon daar mee om? Waar komt de fantasie vandaan? Op wie of wat is de fantasie gericht? Blijft het iets heimelijks, of probeert de hoofdpersoon de fantasie ten uitvoer te brengen? Welke interne strubbeling ervaart de hoofdpersoon?

Op 31 maart, 23:55 sluit deze uitdaging en kun je geen verhalen meer linken. Hier lees je een uitgebreide uitleg over de uitdagingen van Pittig Proza en wat je moet doen om deel te nemen.

Samenwerking NBRplaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel Vlammende Verzinsels als NBRplaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze toevoegt via de linktool hieronder, zal deze ook op NBRPlaza verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen. Bij meer dan vier verhalen (De verhalen die Marc en ik zelf schrijven bij de uitdagingen zijn uitgesloten van deelname) kies ik, of iemand anders die ik hiervoor benader, een verhaal dat er uit is gesprongen. Dit is altijd een persoonlijke mening. Dit verhaal krijgt de titel De Hete Peper van de maand en dat is nog niet alles … Alle deelnemende verhalen worden door mij en Marc voorzien van feedback en een opbouwende review.

Maak hieronder een link naar jouw verhaal:


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter