Met Pittig Proza daag ik iedere maand schrijvers van erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het thema ‘seks in een vreemd bed.’

Verandering van spijs …

Je kunt op heel veel verschillende plekken seks hebben, toch doen we het het vaakst in onze eigen slaapkamer. Je kunt het natuurlijk doen in de keuken, in de buitenlucht, op het strand, in de auto of in een een BDSM dungeon voor mijn part.

Of … of je doet het misschien wel in de slaapkamer, maar niet die van jezelf. In de uitdaging van deze maand is het de bedoeling dat je een verhaal schrijft over ‘seks in een vreemd bed.’ Wat gebeurt er met de hoofdpersoon in jouw verhaal als die zich bevindt op een bekend terrein, misschien zelfs wel verboden terrein? Is seks in een hotelkamer met een geheime minnaar spannender? En wat doe je als tiener wanneer je ouders van huis zijn? Heb je dan een seksfeestje in het bed van je ouders, of is dat ‘off limits’

Kortom: schrijf een verhaal waarin de locatie betrekking heeft op een ‘vreemd bed.’

Samenwerking met Erotica Fest van NBR-Plaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel NBR-Plaza en Vlammende verzinsels hetzelfde.

Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onderaan deze pagina, zal deze ook op NBR verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij vier of meer verhalen kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) elke maand een verhaal dat er uit is gesprongen. (Dit is altijd een persoonlijke mening) Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete peper’ van de maand en dat is nog niet alles …

Als je meeschrijft maak je ook kans op het boek ‘aftasten’ uit mijn andere project. Aftasten is het eerste deel van de Gaisha-saga. Nog meer reden dus om mee te doen.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig.

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. Ik plaats geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je geen eigen blog of webpagina hebt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan je inzending per mail naar hen op. Zet erbij of je het verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsen. NBR maakt er dan een gastblog van).

Dus; Schrijf een erotisch verhaal rond de bovenstaande opdracht, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (Bestialiteit, pedofilie) De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uitreksels van boeken of verhalen die al elders zijn gepubliceerd en geen reviews van producten of advertenties.

Plaats jouw verhaal op je blog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw mailadres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzendingen van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en de feedback die je op je verhalen krijgt ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google.

En, voor het geval je het nog niet wist. Als je ooit al eens eerder een verhaal schreef wat geschikt is voor deze uitdaging, voel je vrij deze onderaan de pagina te linken.

Je hebt tot 30 september 2019, 23:55 om jouw verhaal te linken.

Dit zijn de inzendingen tot nu toe / uplink hier je inzending.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


 

Door je verhaal te linken, zal het zowel hier op Pittig Proza, als op NBRplaza’s Erotica Fest verschijnen.