Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper‘ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand.

Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van augustus

De schrijfuitdaging van juli, met als thema ‘seks met een buitenaards wezen’, leverde in totaal 6 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Deze keer heb zelf ik de hete peper uitgereikt. De Hete Peper voor Pittig Proza #19 ~ ‘Seks met een buitenaards wezen’ gaat naar;

De legende van Kruth

Sanna; Dit verhaal sprong er wat mij betreft uit, vooral omdat het zo heerlijk absurdistisch is. De wisseling tussen de handleiding van het spel, (een spel zo gecompliceerd, met zoveel complexe, in elkaar verwikkelde regels en zoveel perverse en verdorven handelingen, dat tot nu toe geen enkel mens erin is geslaagd het uit te spelen.) en de acties van zij die het spel spelen vind ik leuk. De handleiding beschrijft een bizarre, duistere fantasiewereld, terwijl de acties van de spelers weer heel erg luchtig en in het hier en nu lezen. Dit ondanks spelregels en valkuilen als; negen manen wachten, verkracht worden door een centaur en vervolgens een eenhoorn of minotaurus baren. Ik weet niet of het de bedoeling is geweest van de auteur, maar ik moest regelmatig grinniken tijdens het lezen. De review aan het eind, maakt het wat mij betreft helemaal af.

Deze maand gaat ook het boek ‘aftasten’ uit de Gaisha-serie, naar de winnaar van deze hete peper.

Nieuwsgierig geworden?

Hieronder ga je direct naar het winnende verhaal