Hete peper Pittig Proza #20 ~ seks op het strand

Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper’ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand.
Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van september.

De schrijfuitdaging van augustus, met als thema ‘seks op het strand’, leverde in totaal 5 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Deze keer heb zelf ik de hete peper uitgereikt. De Hete Peper voor Pittig Proza #20 ~ ‘Seks op het strand’ gaat naar;

Onverwachte oververhitting

Sanna; Een nieuwe en voor mij nog onbekende auteur binnen erotica en de uitdagingen van Pittig Proza. Het verhaal is speels en aan het thema ‘seks op het strand’ is ruimschoots tegemoet gekomen. Persoonlijk vond ik de hoofdpersoon een klein beetje ongeloofwaardig. Haar twijfelachtige beschouwing van de wereld om haar heen ging  voor mij iets te snel over naar die van een wilde, seksuele vamp, maar dat deed verder niets af aan de erotiek in het verhaal. Anque, leuk dat je hebt meegedaan en ik hoop nog meer verhalen van je te lezen! Gefeliciteerd met de hete peper!

Nieuwsgierig geworden? Hieronder ga je direct naar het verhaal.


Zoals beloofd reik ik ook elke maand het eerste boek uit de Gaisha serie uit aan één van de deelnemende verhalen. Deze maand gaat het boek naar de bijdrage ‘Dobberen op de zee’, van Yara. Waarom? Ik vond haar verhaal op rijm erg leuk en echt een keer iets anders. Daarnaast ben ik ook altijd zeer verrast door de tekeningen die ze maakt en bij ieder nieuw verhaal plaatst.

1 reactie

  1. Liefdeskruiden

    Een heel goeie keuze, echt een geweldig gedicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!