Senseless

Ergens vannacht heb ik mijn dekens van me af gegooid en nu word ik wakker omdat ik het koud heb. Nog slaperig trek ik de dekens weer over me heen. De rozige warmte kruipt in mijn lichaam. Op de tast laat ik mijn hand naar de plek naast me glijden. Die is nog warm, maar leeg. Ik wrijf in mijn ogen. Een zwartgrijze waas blijft achter op mijn vingers.

‘Hallo.’

Er komt geen antwoord en ik sla mijn benen uit het bed en een laken om mijn schouders. In de grote spiegel tegen de kast bekijk ik mezelf. Mijn haar piekt alle kanten op en de donkere make-up hangt ergens hoog op mijn wangen. Ik heb dorst. Waar is hij?

‘Hallo.’

In zijn overhemd en op blote voeten verschijnt hij in de deuropening. Zijn haar is nat.

‘Hoi. Sorry, ik wilde je niet wakker maken.’
‘Ik ben wakker. Wilde je gaan zonder iets te zeggen?’
Hij knikt. ‘Eigenlijk wel. Ik wil mijn vliegtuig halen.’
‘Wil je niets eten?’
‘Ik eet onderweg wel wat.’

Ik kijk hem aan en laat het laken een beetje vieren. Hoe heet hij ook weer? Iets met een D. Daan, David …?

‘Ik kan iets te eten maken als je wilt. Wentelteefjes, pannenkoeken, tosti’s?’

Hij pakt zijn schoenen en schudt zijn hoofd. ‘Ik moet gaan, ik ben al laat.’

Ik laat het laken vallen. ‘Ik kan je ook nog een keer helemaal sufneuken voor je gaat.’

Hij grijnst en maakt zijn stropdas los. ‘Daar kan ik nog wel even tijd voor maken.’

*

Ik breek het warme brood en trek het uit elkaar. Er verschijnen dikke draden gesmolten kaas en ik krul mijn tong eromheen. Gedachten aan mijn lippen tegen zijn eikel dringen zich aan me op. Ik spoel de smaak in mijn mond weg met sterke, hete koffie.

Stom is dat. Ik wil nooit dat ze gaan, maar uiteindelijk ben ik blij als ze zijn vertrokken.

Hij gaf me zijn kaartje. Het ligt bij de andere rechthoekige kaartjes met namen waarvan ik me de meeste gezichten niet meer kan herinneren. Hij heet Daniël, maar kan net zo goed Klaas heten of Falco. Het is gewoon seks. Soms wild en grenzeloos. Dan wil ik nog een keer. Ook dat is stom. De tweede keer is zelden wild, alleen maar snel. Ze moeten naar hun werk, een vliegtuig halen, terug naar huis, naar vrouw en kinderen. Stelletje sukkels. Het zijn neukertjes. Geile momenten van ontspanning in mijn drukke dagen. Ik ben ze al vergeten zodra Daan of Klaas of Falco de deur van mijn appartement achter zich dicht trekt.

Nu jok ik. Natuurlijk ben ik ze niet allemaal vergeten. Eén man speelt een terugkerende rol in mijn fantasieën als ik alleen in bed lig en mijn lichaam warm en broeierig is. Dan zet ik mijn vingers aan het werk. Mijn favoriete fantasie wordt veroorzaakt door een man die ik een paar maanden terug uit een bar op het vliegveld oppikte.. Alles aan hem was geil. Zijn ogen, zijn lichaam, zijn lul, zijn stem. Hij sprak gebrekkig Engels, met een dik, Frans accent. Bij hem was de tweede keer wel wild. De derde en de vierde keer ook. Hij is de enige die twee nachten bleef en door hem begreep voor het eerst wat het betekende om helemaal sufgeneukt te zijn. Dagen nadat hij was vertrokken kon ik hem nog in en op mijn lichaam voelen.

Nu ik mezelf toesta weer aan hem te denken voel ik hem weer. Mijn lichaam bonst, mijn tepels worden pijnlijk hard en hoog tussen mijn benen wordt het vochtig.

Ze zeggen wel dat lust vooral in je hoofd zit en het klopt. Ik word vooral geil als mijn zinnen geprikkeld worden. Woorden die hun weg door mijn lichaam weten te vinden, een geur die al mijn overige zintuigen op scherp zet, een smeulende blik, de stoppels van drie dagen onder mijn vingers, zout zweet op mijn tong, gedachten aan wat misschien wel komen gaat.

Met een tweede kop koffie ga ik terug naar mijn rommelige seksbed.

Hij heette Olivier. Olivié, zoals hij het zelf uitsprak. Zijn ogen waren olijfgroen en staken fel af tegen zijn zongebruinde huid. Met een alwetende grijns nam hij mijn aangeboden drankje in ontvangst. Zijn tanden waren spierwit. Ik dronk met hem mee. Een dry Martini met drie olijven. Decadentie ten top. Ik wist al dat hij met me mee zou gaan zodra hij binnen kwam, maar toen hij na het derde glas naar met toe boog, mijn haren opzij streek en fluisterde; ‘i am going to fuck you senseless’ wist ik dat hij ook alles met me mocht doen.

Ik draai me op mijn buik, duw mijn billen omhoog en mijn hand tussen mijn benen. Ik ben kleddernat.

Het was geen neuken. Het was kunst. Echt. Het woord neuken doet geen recht aan wat Olivier met me deed en me liet voelen. Senseless? Mijn reet! Hij gebruikte zijn hele lichaam. Hij gebruikte míjn hele lichaam. Geen plekje liet hij onberoerd. Lippen, tong, tanden. Mijn hele huid stond in brand. Felle pijn in mijn tepels door zijn nagels, hete schokken naar mijn kut. Mijn hete, vlammende kut.

Ik duw mezelf steviger in het matras. Het haalt het niet bij toen hij op me lag, het komt niet eens in de buurt, maar mijn hoofd doet de rest. Zijn lichaam houdt me in bedwang. Hij is zwaar. Ademhalen wordt lastig. Hij trekt aan mijn haar, mijn hoofdhuid gloeit samen met de rest van mijn lichaam.

Hij fluisterde, meestal woorden die ik niet verstond, terwijl zijn handen en tanden mijn lichaam verkenden, kneedden, proefden, beten. De pijn deed me naar adem happen, de gierende scheuten van genot nog meer. Zijn dikke accent deed daar nog een schepje bovenop.

‘Do you want me to fuck you?’
‘Yes …’
Do you want me to fuck you hard?’
‘Oh yes …’
‘Do you want me to fuck you senseless?’
‘Yes please …’
‘Say it!’

Ik smeekte, kronkelde onder zijn lichaam, duwde mijn kont omhoog in de hoop dat zijn lul als vanzelf bij me naar binnen zou glijden. Ik wilde hem voelen. Diep, hard en verre van senseless. Hij liet me smeken en kronkelen. Zijn tanden zonken weg in mijn verlangende vlees en zijn nagels lieten felrode striemen achter op mijn huid tot mijn lichaam een grote brandende bal van genot leek en ik alleen nog maar huilend kon smeken.

‘Please, fuck me, please fuck me.’

Op het moment dat hij me in mijn hoofd bestijgt, glijden mijn vingers moeiteloos bij me naar binnen.

Hij neukte me hard, kwam tot diep in mijn buik. Zijn lul was niet extreem groot, maar toch vulde hij me volledig op om me leeg achter te laten als hij terugtrok. Ik hijgde dankbaar als hij weer in me stootte.

‘Oh yes, fuck me hard. Fuck me deeper, faster. Don’t stop. Never stop!’

Mijn vingers dansen diep in mijn vocht, met mijn andere hand vind ik mijn klitje en in het kussen kreun ik dezelfde woorden en roep ik zijn naam. Ik vinger mezelf tot op het randje, precies zoals hij dat deed.

Terwijl ik mijn beroemde tosti’s stond te maken, neukte hij me een tweede keer, staand tegen het aanrecht, de geur van verbrand brood in mijn neus. Mijn kut rauw en slijmerig van mijn eigen geil en zijn zaad. Hij sleurde me terug naar het bed waar hij me voor de eerste keer klaar likte en me voor de derde keer neukte. Bijna verbeten propte hij zijn halfstijve lul in mijn kut en stootte hij zichzelf weer hard. Ik kreeg geen kans op adem te komen. Ik wilde ook niet op adem komen. Mijn ademhaling kon me gestolen worden.

Ik kreun, draai me op mijn rug en trek mijn knielen omhoog, tegen mijn buik. Mijn vingers maken draaiende bewegingen rond mijn gezwollen klitje en glijden omhoog, via mijn buik en mijn borsten, naar mijn hals. Stevig zet ik ze in mijn huid, tot ik mijn nagels kan voelen.

Met één hand duwde hij mijn knieën tegen mijn buik, zijn andere legde hij rond mijn nek. Onder de druk van zijn vingers werd mijn hoofd donker en mijn borst heet. Ik spartelde om lucht. Zijn vingers duwde steviger en zijn pik groeide. Heel even raakte ik in paniek, toen lieten zijn handen me los. Ik hapte naar adem, een stoot zuurstof schoot naar mijn hoofd en de spieren in mijn onderlichaam trokken samen. Zijn olijfgroene ogen en zijn grijns dansten voor mijn gezicht.

‘We are going to play a little game …’

Het spelletje veroorzaakte flitsen in mijn hoofd. Hij ontnam me letterlijk de adem en gaf me weer lucht. Iedere keer als hij de grip rond mijn hals liet vieren, reageerden de spieren rond mijn bekkenbodem en werd zijn lul dieper en vaster bij me naar binnen gezogen. Hij liet me zweven en weer landen. Ik vergat waar ik was. Ik vergat zelfs wie ik was. In zangerige Frans fluisterde hij woorden die ik niet begreep, maar die zich vertaalde naar venijnige liefkozingen. Het gebrekkige Engels dat ik wel begreep joeg mijn bloed razend door mijn lichaam.

‘I am going to fuck you in the ass …’

Het jaagt mijn bloed nog steeds razend door mijn lichaam. Nooit eerder was ik in mijn kont geneukt en het voelde … het voelde …

Zonder pardon nam hij bezit van dat niet eerder ontdekte gaatje en het voelde zo fantastisch smerig en geil gevuld. Zo compleet. Zo alles.

Ook nu, met mijn knieën tegen mijn buik en mijn eigen vingers rond mijn hals kan ik hem voelen en zien. Mijn sluitspieren reageren op het ritme. Geen lucht. Weer lucht. Los. Vast. Alsof een rubberen band wordt opgepompt en weer leegloopt. Zonder dat ik mijn kutje zelfs maar aan hoef te raken verandert mijn lichaam in vloeibaar goud.

Hij neukte me zoals ik nog nooit eerder was geneukt en liet me rozig en tot in iedere vezel van mijn lichaam bevredigd achter met de woorden; ‘Au revoir, you little fuck.’
Veel later vond ik zijn kaartje op het aanrecht.

Het duurt lang voor ik een beetje bij zinnen kom en als ik eindelijk opsta zak ik bijna door mijn knieën. Met een licht hoofd zoek ik zijn naam tussen de rechthoekige kaartjes.

Olivier Ghislain
Professional Photographer

Ik toets het nummer dat op de achterkant staat in op mijn mobiel. Zijn stem gaat met een duikvlucht in mijn lichaam zitten en al mijn spieren in mijn onderlichaam trekken samen.
Ik hijg.

‘Fuck me senseless.’


1 reactie

  1. W de Jong

    Leest zalig weg ! Zit er volledig in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!