Met Pittig Proza daag ik iedere maand schrijvers van erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Omdat mei de maand van het masturberen is, is dat ook tevens het thema van deze maand.

Mei is de maand van masturberen

Het is weer mei en dat is al sinds enkele jaren de maand van het masturberen. Na een speech in 1994 op de United Nations World AIDS Day, vroeg iemand uit het publiek aan de U.S. Surgeon General Joycelyn Elders hoe zij dacht over het ontmoedigen van masturberen bij jongeren om zo te voorkomen dat jongeren vroeg seksueel actief zouden worden. Elders antwoordde met: “Ik denk dat dat iets is dat hoort bij menselijk seksueel gedrag en dat zouden we niet moeten ontmoedigen, maar zelfs aan zouden moeten leren”. Een paar dagen later was Elders ontslagen door president Clinton, vanwege deze opmerking.

Ter ere van Joycelyn Elders riep de Amerikaanse retailer in seksspeeltjes Good Vibrations, 28 mei 1995 uit tot internationale dag van zelf-liefde. Later werd dit door anderen overgenomen en werd het uitgebreid tot de hele maand. In deze maand wordt het gesprek over masturberen en seksueel welzijn aangemoedigd. [bron en bron]

Samenwerking met NBRPlaza Erotica Fest

Ook deze maand is de schrijfuitdaging zowel hier als op NBRPlaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onderaan deze pagina, zal deze op beide sites zichtbaar zijn. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Elke maand kiest ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) een verhaal dat er uit is gesprongen. Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete peper’ van de maand en dat is nog niet alles …

Door deel te nemen aan deze schrijfuitdaging maak je ook kans om gepubliceerd te worden in Prikkelzinnen van Eroscripta (mits je hier toestemming voor geeft natuurlijk). Als EroScripta je verhaal wil publiceren, dan nemen ze te zijner tijd contact met je op.

Hoe werkt het?

Meedoen is heel simpel.

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. Ik plaats geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je geen eigen blog of webpagina hebt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan je inzending per mail naar hen op. Zet erbij of je het verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsen. NBR maakt er dan een gastblog van).

Dus; Schrijf een erotisch verhaal rond de bovenstaande opdracht, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (Bestialiteit, pedofilie) De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uitreksels van boeken of verhalen die al elders zijn gepubliceerd en geen reviews van producten of advertenties.

Plaats jouw verhaal op je blog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw mailadres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzendingen van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en de feedback die je op je verhalen krijgt ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google.

Je inzending moet voor 31 mei 2019 om 23:55 binnen zijn.

Link hier je verhaal / dit zijn de inzendingen tot nu toe.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter