Met pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. De uitdaging van deze maand heeft als thema: CFNM

CFNM

CFNM staat voor Clothed Female, Naked Man (geklede vrouw, naakte man) en verwijst naar een scenario waarin de vrouw kleding draagt en de man niet. Het is een veel voorkomend thema binnen de vrouwelijke dominantie en het femdom. De volledige naaktheid van de man kan zijn kwetsbaarheid en onderwerping benadrukken, terwijl het de macht van de dominante vrouw vergroot en zij veel vrijheid heeft bij het uitvoeren van handelingen die al dan niet erotisch of seksueel van aard zijn. Verplichte naaktheid kan ook heel vernederend zijn.

Toch hoeft CFNM niet perse in een bdsm setting plaats te vinden. Het kan ook heel goed binnen een vanilla relatie passen waarbij de man het prettig vindt zich uit te kleden voor zijn partner zonder dat hier onderdanige gevoelens bij komen kijken. En wat denk je van de mannelijke stripper of de fantasie dat de man het naakte middelpunt is van een vrijgezellenfeestje en puur als lustobject mag dienen. Daarnaast kan het voor vrouwen ook heel verfrissend zijn dat de man nu eens als lustobject wordt gezien. NBR schreef hier ook al eens een stukje over waar je bij het schrijven van je verhaal je voordeel mee kunt doen. 😉

Jouw verhaal

Hoe je dit thema in jouw verhaal verwerkt is aan jou, zolang CFNM maar een rol speelt. Daarnaast bevat je verhaal ook erotische elementen. Hoe erotisch dat bepaal jij en natuurlijk verlies je daarbij de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog. Die kun je hier nog eens rustig nalezen.

Samenwerking met NBRPlaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRPlaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en toevoegt via de linktool hieronder, zal deze ook op Erotica Fest van NBR verschijnen. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij meer dan vier verhalen (de verhalen die Marc en ikzelf schrijven tellen hierbij niet mee) kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient dan de Hete Peper. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen door mij en Marc voorzien van korte feedback.

Op 31 oktober 23:55 sluit deze uitdaging en kun je geen verhalen meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter