Met pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. De uitdaging van deze maand heeft als thema: Seksdate

Seksdate

De populariteit van datingapps is ongekend. Jongeren spenderen volgens Eenvandaag 10 uur per week op datingapps. Tinder en Happn hebben in Nederland alleen al ruim twee 2.2 miljoen gebruikers. Veel van deze mensen zijn via datingapps en -sites op zoek naar een vaste relatie. Maar niet iedereen.

Want soms heb je behoefte aan seks, zonder dat je meteen een lange-termijn relatie wilt. Social media en datingapps hebben het makkelijk gemaakt om gelijkgestemden te vinden.

Jouw verhaal

Deze maand is de uitdaging om een verhaal te schrijven waarin de hoofdpersoon of hoofdpersonen op zoek zijn naar seks via een datingapp, puur een seksdate dus. Het is verder aan jou om verdere invulling te geven aan de verhaallijn. Gaat de date zoals gepland? Of is de date toch niet wat de hoofdpersoon had verwacht? Hoe is het om seks te hebben op de eerste date? Verloopt dat meteen gemakkelijk, of is daar meer voor nodig? Het spreekt voor zich dat je verhaal erotisch is. Hoe erotisch, dat bepaal jij en natuurlijk verlies je daarbij de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog. Die kun je hier nog eens rustig nalezen.

Samenwerking met NBRPlaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRPlaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en toevoegt via de linktool hieronder, zal deze ook op Erotica Fest van NBR verschijnen. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij meer dan vier verhalen (de verhalen die Marc en ikzelf schrijven tellen hierbij niet mee) kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient dan de Hete Peper. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen door mij en Marc voorzien van korte feedback.

Op 31 december 23:55 sluit deze uitdaging en kun je geen verhalen meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter