Een van de jongens

Verlegen is geen woord dat je met Ilse zou associëren. Ze is hondsbrutaal, soms tegen het lompe aan. Haar hart ligt op het puntje van haar tong en ze neemt wat ze wil, ook als iedereen tegen haar zegt dat ze dat niet kan maken. Ik viel als een blok voor haar.

Ze kwam op me af, duwde haar wijsvinger tegen mijn borst en zei; ‘Ik slaap vannacht bij jou.’

Ik had toen een vriendinnetje. Een lief ding met een rond gezichtje en rode wangen. Ik kende haar nog niet zo lang en ik schaam me best een beetje, maar hoe hard ik mijn best ook doe, ik kan me haar naam niet meer herinneren. Dat vriendinnetje ging bezitterig aan mijn arm hangen en keek Ilse hooghartig aan. ‘Hij is hier met mij.’

Ilse zei niets, keek me alleen maar aan en het was beklonken. Ik maakte me los van het lieve meisje, pakte Ilse’s hand en nam haar mee, achterop mijn fiets, naar het studentenhuis waar ik met nog vijf anderen woonde. Daar begon ze zich in de smalle gang al uit te kleden. Haar jas gooide ze over de fietsen van mijn huisgenoten, haar te grote shirt bleef liggen in de gang en in de gemeenschappelijke keuken stapte ze uit haar broek en schoenen. Ze droeg zwart, simpel ondergoed zonder enige vorm van versiering. De nieuwsgierige blikken van mijn twee vrouwelijke huisgenoten deerde haar niet. Ze draaide zich naar me om. ‘Waar is jouw kamer?’
Ik wees naar de kleine hal achter de keuken en wilde haar voor gaan, maar ze hield me tegen.
‘Ik lust wel een biertje.’
Nerveus graaide ik in mijn jaszak. Ik gaf haar mijn kamersleutel en ze verdween met de mededeling dat ik op moest schieten. De onuitgesproken vragen van mijn medebewoonsters negeerde ik. Instinctief voelde ik aan dat als Ilse zegt dat je op moet schieten, je dat beter ook kunt doen. Natuurlijk was ik ook retegeil. Nog nooit eerder had een meisje me op deze manier laten weten dat ze seks met me wilde.

Ze lag op mijn bed. Naakt, steunend op haar ellebogen, haar knieën opgetrokken en uit elkaar. Haar hand lag tussen haar benen en speelde met de donkere krulletjes. Ik reikte haar het biertje, zette het op mijn nachtkastje toen ze het niet van me aannam. Haar hand bleef bewegen. Haar middelvinger verdween in haar kut en kwam vochtig weer tevoorschijn. Steeds sneller, steeds natter. En ze bleef me maar aankijken. Ik stond aan de grond genageld, mijn jas nog aan. Ik had geen idee wat ze van me wilde, of ze wel iets van me wilde. Het duurde een heerlijke eeuwigheid en de paal in mijn broek bleef groeien.

Ilse verbrak mijn geile trance door op het matras te kloppen. Ik ging op de rand van het bed zitten en rook haar geur. Ze bleef met haar kutje spelen. Haar mond stond een beetje open en ze hijgde, met kleine schokjes van haar buik. Haar borsten bewogen mee en ik wilde niets liever dan haar aanraken. Ik wilde de reden zijn dat ze zich liet gaan, dat ze kreunde, dat ze kwam.

Ze kwam door haar eigen vingers. Een dun straaltje vocht gleed langs haar billen en belandde op mijn lakens. Ze grijnsde, pakte het flesje bier van mijn nachtkastje en nam een grote slok.

‘Nu jij.’

Ze trok me naar zich toe, tussen haar benen en duwde mijn mond tegen haar gezwollen kut. Ik likte het vocht weg en zoog haar rechtopstaande klitje nog harder. Haar kreten werden hoger, de schokken van haar buik heviger. Mijn tong verdween in en uit haar vlees. Ik sloeg mijn armen rond haar dijen en stilde mijn honger en dorst. Klauwend begroef ze haar vingers in mijn haar. Ze duwde zich omhoog, spoorde me aan sneller te gaan, weer langzamer, niet te stoppen. Ik at haar. Ze werd mijn lievelingsmaal.

Dat is ze al zeven jaar.

Na mijn studie verhuisden we naar een tweekamerappartement en mijn vrienden werden die van haar. Vriendinnen heeft ze niet. Ze werkt in mannenwereld en zo gedraagt ze zich ook. Ze is ruw, grof in de mond en tot nu toe weet ze iedere kerel nog onder de tafel te drinken, inclusief mij. Ze is ‘one of the guys’ en haar grappen zijn het schuinst van allemaal. Ik hou van haar en de seks is nog steeds mindblowing. Bij Ilse kan ik compleet mezelf zijn en ik kan alles tegen haar zeggen. Ze kijkt nergens van op.

Toch ben ik nu nerveus. Ik heb namelijk iets gedaan waarvan ik niet goed weet hoe ze er op zal reageren. Haar berichtje van vanmiddag heeft me ertoe aangezet.

‘Ik ben bang dat ik hier niet vroeg weg kan, dus het wordt haasten. Leg jij vast wat voor me klaar, dan hoef ik alleen maar snel onder de douche te springen.’

Ilse geeft niet veel om kleding, en al helemaal niet om lingerie. Makkelijk en praktisch, thuis en op haar werk. Het maakt me niet uit. Ik vind haar lekker, wat ze ook draagt en dat weet ze. Toch, toen ik voor haar kast stond om haar kleding uit te zoeken, bekroop me een vreemd gevoel. In de kleding die ze draagt blijft ze ‘één van de jongens’. Waar en met wie we ook zijn. Ja, ik vind haar lekker, maar het lijkt me voor de verandering geweldig te zien dat andere mannen haar ook lekker vinden en dat vrouwen misschien zelfs jaloers op haar zijn.

Ik toog dus naar het winkelcentrum. In mijn portemonnee het briefje waarop ik haastig de maten uit haar kleding had gekrabbeld. Bij de lingeriezaak werd ik bereidwillig geadviseerd door een verkoopster.

Waar houdt ze van?
Zwart en niet teveel frutsels, maar zeker geen katoen. Iets fraais, van kant en een beetje doorschijnend. Sexy.

De rest werd moeilijker. Geen broek en na even in de rekken gekeken te hebben, besloot ik ook geen jurk. Een rok. Ik vond een donkerrode, met een  split aan de achterkant. De stof was zacht en zou perfect rond haar kont sluiten. Een kont die gezien mocht worden, dus ik kocht er een kort, zwart topje bij met een wat vreemde, flodderige halslijn. Hartstikke hip volgens de jonge verkoopster. Ik geloofde haar. Wat moest ik anders. Ik had geen flauw idee.
Een panty moest het geheel afmaken en ik trok de eerste de beste uit het rek. Zwart, mat, 20 denier. Het meest verkocht, ook volgens de verkoopster.

Nu zit ik op Ilse te wachten. Haar nieuwe kleding ligt uitgestald op het bed en ik kan maar niet van de rode rok afblijven. De stof is zacht, maar op de een of andere manier ook een beetje ruw en er blijft een prettig gevoel op de palm van mijn hand achter als ik erover heen wrijf.

Als ik haar sleutel in de voordeur hoor, word ik nog een tikje nerveuzer. Ilse roept en ik roep terug. Ze komt binnen terwijl ze haar shirt over haar hoofd uittrekt en geeft me een zoen. ‘Ik ga snel douchen, heb je al een taxi gebeld?’
Ik schud mijn hoofd. ‘We gaan lopen, het is vlakbij.’

De kraan gaat aan, water klatert en de badkamer vult zich langzaam met stoom en de geuren die zo bij haar horen. Ik leun tegen de deurpost en luister naar de geluiden die ze maakt. Zoals altijd mompelt ze tegen zichzelf. Kleddernat en glanzend komt ze onder de douche vandaan. Rond haar voeten vormt zich een plasje water. ‘Wat heb je voor me klaargelegd?’
Ik geef haar een handdoek en haal diep adem. ‘Ik heb iets voor je gekocht.’
Ze kijkt me een beetje ondeugend aan. ‘Toch geen ring, mag ik hopen?’

Ooit koop ik voor haar een ring, of ze het nu leuk vindt of niet. Nu wil ik weten wat ze van de rok vindt en de lingerie. Dat ik het al voor me kan zien is één ding, maar ik weten hoe het haar echt staat. Ongeduldig pak ik haar hand en ik trek haar naar het bed. ‘Geen ring, wel dit.’

Ik geef haar geen kans om iets te zeggen en houd het lingeriesetje omhoog. ‘Nou, wat vind je ervan? Trek aan, ik kan niet wachten te zien hoe het je staat.’

Ilse kijkt me aan en zet haar handen op haar heupen, de handdoek valt op de grond. ‘Wat moet ik daarmee. Je weet dat ik dat soort dingen niet draag.’
Ik lach een beetje ondeugend. ‘Dat weet ik, maar eens moet de eerste keer zijn, toch?’
Ze fronst. ‘Waarom?’
Aarzelend open ik mijn mond, doe hem dan toch weer dicht. De waarheid is simpel. Voor mij. Als ze het doet, dan doet ze het voor mij. Het is egoïstisch, maar wel waar en ik weet dat Ilse erg veel waarde hecht aan de waarheid. Het is juist die waarheid dat ik nu wens dat ik gewoon een jeans en een veel te groot overhemd voor haar had klaargelegd.

Ze raapt de handdoek op en begint haar haren te drogen. ‘Ik wacht. Waarom moet eens de eerste keer zijn?’
‘Voor mij?’
Het klinkt kleintjes en een beetje flemend, maar mijn poging haar te vleien mislukt. De blik in haar ogen wordt donker, de frons tussen haar wenkbrauwen dieper. Ze slaat de handdoek om zich heen.
‘Voor jou? Gewoon voor jou? En wat doet het dan met jou als ik dat aantrek?’
Ze wijst naar het setje met opgetrokken neus, bijna alsof het iets smerigs is en de lust haar te vertellen wat het met mij doet, vergaat me compleet.
‘Laat maar oké, het was maar een idee. Als je het niet wilt, dan wil je het niet.’
Ik wil de kleding bij elkaar rapen om ze terug in de papieren tas te stoppen, maar Ilse duwt me op het bed en trekt de donkerrode rok uit mijn handen. Haar stem schiet een octaaf omhoog.
‘Je hebt ook een rok voor me gekocht!? Wanneer heb je mij ooit een rok zien dragen? Vertel! Zo makkelijk kom je niet van me af. Waarom wil je mij in kanten niemendalletjes en een rok terwijl je heel goed weet dat ik dat nooit draag?’

Ik weet dat ze niet zal stoppen voor ze een antwoord heeft en ik besluit dat ik maar het beste gewoon kan vertellen wat er door mijn hoofd ging toen ik het idee kreeg en de kleding voor haar aan het uitzoeken was.

‘Je bent van mij en je past bij mij. Ik wil je niet anders dan je bent, echt niet, maar iedereen ziet jou gewoon als Ilse. Die stoere meid. Voor de jongens ben je net als hen. Je drinkt, je boert, lacht veel te hard om schuine moppen. De rest zien ze niet. Ze weten niet hoe sexy ik je vind, hoe geil je ook kunt zijn. Ze kijken niet naar je met die blik waarmee mannen soms naar vrouwen kunnen kijken. Ze zien je niet door mijn ogen …’

Haar frons wordt minder diep, ze legt een vinger tegen haar kin. ‘Dus, als ik het goed begrijp dan wil je dat andere mannen naar me kijken met een blik alsof ze me op willen vreten, zoals jij naar me kan kijken. Je wilt dat ze me uitkleden met hun ogen, dat ze op me afstappen, me proberen te versieren zelfs …’
Ze zwijgt heel even. ‘Misschien wil je zelfs wel dat ik er achter kom dat er vele interessantere kerels zijn dan jij …’

Ik krab op mijn achterhoofd en kijk haar een beetje wanhopig aan. ‘Nee, dat is niet … dat bedoel ik helemaal niet … Denk je dat …?’

Mijn woorden vallen weg in mijn gedachten. Zo had ik het niet bekeken. Een beetje jaloers, ja die gedachte vind ik leuk. Begerig, geil, denken dat ze haar bij me weg kunnen krijgen … Dat niet. Dat absoluut niet!

‘Je hebt gelijk. Het was een stom idee. Het spijt me. Ik hou van je zoals je bent en ik geil op je zoals je bent. Je hoeft je niet anders voor te doen. Zal ik iets anders voor je uitzoeken?’

Haar ogen krijgen een vreemde glans. Ze pakt het setje en laat haar vingers langs de dunne stof glijden. Zonder iets te zeggen trekt ze het aan. De doorzichtige stof sluit perfect rond haar billen en haar borsten worden een klein beetje omhoog getild. Ondanks haar eerdere woorden, fluister ik zacht. ‘Wauw.’

Tot mijn grote verbazing worden haar wangen een beetje roze en ze draait zich iets van me af. ‘Wat nog meer?’

Een voor een trekt ze de kleding die ik voor haar heb gekocht, aan. Ze neemt er de tijd voor. Talmend en plagerig. Ik ben op de rand van het bed gaan zitten en kijk naar haar. Ze vloekt zacht als ze  een ladder in de panty trekt en gooit het ding naar mijn hoofd. ‘Dat had ik je meteen wel kunnen vertellen …’
De toon van haar stem is anders, zachter en op de een of andere manier … ik weet het niet goed, maar ze lijkt verlegen. Mijn Ilse. Verlegen.

De rok sluit nauw rond haar heupen en billen, precies zoals ik het me had voorgesteld. De split eindigt hoger dan ik had gedacht. Mijn lichaam reageert op wat ik zie, nog meer als ze ook het topje aantrekt. De flodderige halslijn valt als een waterval naar beneden en geeft haar een prachtig, maar vooral diep decolleté.

Weer fluister ik. ‘Wauw.’

Ze kijkt in de spiegel. Onzeker draait ze een lok van haar haren rond haar vinger. Ik ga achter haar staan, leg mijn handen op haar heupen en probeer haar blik in de spiegel te vangen. Ze slaat haar ogen neer. Haar gezicht wordt nog rozer en ik lach zacht. ‘Wat vind je er zelf van?’

Ze stamelt, en haar wangen worden roder. Onzeker kijkt ze me aan. ‘Dit past toch niet bij mij? En wat zal iedereen zeggen. Mensen kennen mij zo niet …’

Ik draai haar om en trek haar tegen me aan. ‘Dan trek je het weer uit. Ik vind het mooi, voor een keertje, maar ik wil dat jij je er ook goed in voelt.’

Ze lacht, alweer een beetje zekerder, maar nog steeds verlegen. Het is een kant die ik nog nooit eerder van haar gezien heb en mijn hart spat haast uit elkaar.

Ilse kijkt naar me op. ‘Ik hou het aan, voor deze keer. Heb je ook schoenen?’

Ik heb helemaal niet aan schoenen gedacht.

Ze pakt haar laarzen en verdomd, samen met het jasje dat ze aantrekt is het compleet. Ze ziet eruit als Ilse, maar toch anders. Net zo sexy en sensueel als ik haar altijd al vind, met iets extra’s. Als mensen haar nu een grove grap horen maken, schrikken ze zich te pletter.

Buiten loopt ze iets voor me uit. Met gemengde gevoelens kijk ik naar haar wiegende kont en de split die tot halverwege haar dijen komt.

Mijn Ilse mag dan misschien altijd één van de jongens blijven, maar vanavond zullen diezelfde jongens ook zien dat ze een verdomd geil wijf is. Met een paar grote stappen ga ik naast haar lopen en ik sla mijn arm om haar heen. Ze zullen ook zien dat ze nog steeds van mij is en dat niets of niemand daar ooit verandering in kan brengen.


1 reactie

  1. John

    Moet zeker een vervolg op komen, leuk en pittig geschreven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!