Dromen we niet allemaal van een leven lang gelukkig zijn met dezelfde partner? Toch komt er een tijd, soms sneller dan we zouden willen, dat we afscheid moeten nemen van onze grote liefde. En dan?

Met pittig proza daag ik iedere maand schrijvers van erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het thema: De wenuwe / weduwnaar.

Na rouwen weer daten

In de uitdaging van deze maand vragen we jou als auteur je te verplaatsen in de situatie van een weduwe of weduwnaar. Wat zou er zoal kunnen gebeuren als je na een (lange) relatie, door de dood van je geliefde partner weer gaat daten? Welke remmingen zou iemand hebben als de partner is overleden? Voor welke verrassingen kun je dan komen te staan? Blijkt niets je oude liefde te kunnen vervangen, of kom je er achter dat er meer blijkt te zijn dan je altijd hebt aangenomen? Of is de dood van de partner eindelijk het moment om ingehouden gevoelens en verlangens te uitten?

Kortom, schrijf een verhaal waarin je je verplaats in een hoofdpersoon die onlangs een partner heeft verloren en opnieuw gaat daten.

Samenwerking met NBR-Plaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging zowel hier als op NBR-plaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onderaan deze pagina, zal deze direct op beide sites zichtbaar zijn. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Elke maand kiest ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) een verhaal dat er uit is gesprongen. Dit is altijd een persoonlijke mening, hierover kan dus niet gecorrespondeerd worden. Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete peper’ van de maand en dat is nog niet alles …

Door deel te nemen aan deze schrijfuitdaging maak je ook kans om gepubliceerd te worden in Prikkelzinnen van Eroscripta (mits je hier toestemming voor geeft natuurlijk). Als EroScripta je verhaal wil publiceren, dan nemen ze te zijner tijd contact met je op.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig.

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. Ik plaats geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je geen eigen blog of webpagina hebt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan je inzending per mail naar hen op. Zet erbij of je het verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsen. NBR maakt er dan een gastblog van).

Dus; Schrijf een erotisch verhaal rond de bovenstaande opdracht, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (Bestialiteit, pedofilie) De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uitreksels van boeken of verhalen die al elders zijn gepubliceerd en geen reviews van producten of advertenties.

Plaats jouw verhaal op je blog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw mailadres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzendingen van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en de feedback die je op je verhalen krijgt ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google.

De inzendingen moeten voor 28 februari 23:55 binnen zijn.

Dit zijn de inzendingen tot nu toe / uplink hier je inzending:

Inlinkz Link Party

Door je verhaal te linken, zal het zowel hier als op Erotica Fest #27 verschijnen.