Hier vind je de belangrijke informatie aangaande de schrijf- en feedback bijeenkomsten van vlammende verzinsels. gedurende het jaar zal hier regelmatig informatie als data, tijden, locatie en thema’s worden aangepast / toegevoegd. Houd de agenda van vlammende verzinsels dus goed in de gaten.


Zaterdag 19 maart 2022 – De eerste schrijf-  en feedback bijeenkomst van Vlammende verzinsels in 2022 – thema ~  Bijzonder gewoon


Zaterdag 25 juni 2022 – Schrijf- en feedbackbijeenkomst vlammende verzinsels, van 12:00 tot ongeveer 16:00. € 5,- per persoon – thema en meer informatie volgt.


Zaterdag 1 Oktober 2022 – Schrijf- en feedbackbijeenkomst vlammende verzinsels, van 12:00 tot ongeveer 16:00. € 5,- per persoon – thema en meer informatie volgt.


? December – Meet & Greet bij voldoende animo – Meer informatie volgt


In 2022 staan er drie bijeenkomsten gepland. Liever plan ik er zes per jaar, dat is deze keer helaas niet gelukt om de simpele reden dat ik te laat was met mijn planning. Minder bijeenkomsten betekent echter (hoop ik) ook meer tijd voor de schrijvers om met een prachtig verhaal voor feedback te komen. De verschillende thema’s worden in de loop van het jaar bekend gemaakt.