Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. De uitdaging van deze maand is een beetje anders dan andere maanden, namelijk; de uitdaging heeft geen thema. Met andere woorden. Jij bepaalt het thema van je verhaal.

Zonder thema

Schrijven bij een vooraf opgegeven thema is niet altijd makkelijk. Je moet maar net iets kunnen bedenken dat past, terwijl je zelf hele andere ideeën en ingevingen hebt. Daarom bieden Pittig Proza en Erotica Fest jou deze maand de gelegenheid om jouw eigen thema bij je verhaal te bedenken. Sterker nog, we bieden jou zelfs de gelegenheid een verhaal te linken dat je al eens eerder schreef en waar je heel erg trots op bent. Let op, dit verhaal is niet langer dan een jaar geleden geschreven én is niet bij eerdere uitdagingen van Pittig Proza en Erotica Fest verschenen.

Jouw verhaal

Natuurlijk is je verhaal erotisch en natuurlijk verlies je de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog. Die kun je hier nog eens rustig nalezen. Buiten dat zijn er geen restricties. Hoe mooi is dat?

Samenwerking met NBRplaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRplaze hetzelfde. Als je hieronder in de linktool je verhaal toevoegt zal deze ook verschijnen op Erotica Fest van NBRplaza. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij vier verhalen of meer (de verhalen die Marc en ik zelf schrijven niet meegerekend) kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen, een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient de Hete Peper. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen voorzien van korte feedback.

Op 31 maart 2023 om 23:55 sluit de uitdaging en kun je geen verhaal meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter