Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. De uitdaging van deze maand heeft als thema: Sugar baby.

Sugar Baby

Een sugar baby is een aantrekkelijke jonge man of vrouw, die net dat beetje extra zoekt in zijn of haar leven. Zij houden van de fijnere dingen in het leven en zijn bereid hun gezelschap aan te bieden in ruil hiervoor. Sugar babies, toyboy’s of in het Nederlands suikernichtjes en suikerneefjes ambiëren een luxueuze levensstijl onder relationele voorwaarden. Dit kan zijn in de vorm van een financiële overeenkomst, waarbij een gezellige avond uit, city trips of andere uitgaven door de sugar daddy of sugar mommy worden bekostigd. Maar ook ondersteuning in de vorm van een soort mentorschap komt veel voor. Een suikeroom of suikertante kan namelijk beschikken over een uitgebreid netwerk dat zeer interessant kan zijn.

Een sugarbaby of toyboy hoeft echt geen supermodel te zijn. Een verzorgde uitstraling en zelfvertrouwen is veel belangrijker. Het gaat immers om een volwassen afspraak tussen twee gelijkgestemden. Het is onmogelijk om het negatieve stigma te ontwijken, waarbij sugar babies of toyboy’s gezien worden als golddiggers die enkel op het geld uit zijn. Hoewel dit natuurlijk voorkomt, is dit niet het uitgangspunt en zoeken de meeste sugar babies juist een aanvulling op hun levensstijl.

Wat is een sugardaddy (of mommy)

Een sugar daddy of mommy (ook wel suikeroom of -tante) zijn ambitieuze en succesvolle mensen die weten wat ze uit het leven willen halen. Ze zijn gedreven, ervaren en zelfverzekerd en met een behoefte aan een bepaald soort aandacht. Financiën spelen geen rol en ze zijn bereid te betalen voor een wederzijds voordelige relatie. Een relatie waarin zij de aandacht krijgen die zij verlangen en waarin de sugarbaby wordt voorzien van financiële ondersteuning. Zij het in de vorm van avondjes uit, snoepreisjes, sieraden, luxe etentjes, enzovoort.

Jouw verhaal

Deze maand is het de uitdaging een verhaal te schrijven rond het thema ‘Sugar Baby.’ Hoe je dit doet, is aan jou.  Het spreekt voor zich dat je verhaal erotische elementen bevat én dat je hierbij de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog verliest. Die kun je hier nog eens rustig nalezen.

Samenwerking met NBRplaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRplaza hetzelfde. Als je hieronder in de linktool je verhaal toevoegt zal deze ook verschijnen op Erotica Fest van NBRplaza. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij vier verhalen of meer (de verhalen die Marc en ik zelf schrijven niet meegerekend) kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen, een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient de Hete Peper. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen voorzien van korte feedback.

Op 31 mei 2023 om 23:55 sluit de uitdaging en kun je geen verhaal meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter