Lady’s & gentlemen, i proudly present to you:

Mijn allereerste verhalenbundel ‘Altijd zondag’

 

Een deel van mijn trouwe lezers kent mijn schrijfwerk van de Gaisha – serie, waar inmiddels vier delen van zijn verschenen en nog meer delen van in de planning staan.
Een ander deel van mijn trouwe lezers kent mijn schrijven vooral van de korte verhalen die ik op vlammende verzinsels publiceer. Een deel van deze verhalen is nu samengevoegd in de verhalenbundel ‘Altijd zondag.’ Ik zeg een deel, want in deze verhalenbundel staan ook verhalen die nog niet eerder op vlammende verzinsels verschenen.

Zeventien korte verhalen over gewone mensen. Mensen met verlangens, dromen en fantasieën. Mensen met mooie en verdrietige herinneringen. Mensen die je zomaar tegen zou kunnen komen in de supermarkt of tijdens een zonnige lentewandeling.

Het zijn stuk voor stuk verhalen vol passie en lust. Vol weemoed. Vol genot, plezier, melancholie en verbazing. Over mannen en vrouwen. Over geliefden. Over minnaars en minnaressen. Over vrijers en maîtresses.

De verhalenbundel altijd zondag staat garant voor fijne uurtjes leesgenot en blozende wangen.

“Sanna Es gaat geen taboe uit de weg en weet in haar verhalen een bijzonder erotische sfeer neer te zetten.
Prikkelend, ontroerend en meeslepend.”

Uiteraard ben ik vreselijk trots op iedere zin uit deze verhalenbundel. Ik ben ook heel trots en zeer vereerd door het voorwoord uit deze bundel. Dit voorwoord is geschreven door de door mij zeer gewaardeerde en collega auteur Mahotsukai. Ben je nu al nieuwsgierig naar dit voorwoord? Je leest het ook op zijn website.

Nieuwsgierig naar de verhalenbundel ‘Altijd zondag’?

De bundel is nu verkrijgbaar bij iedere (online) boekenhandel, zowel in paperback als ebook en ook bij Koboplus.