Reading is sexy en als je dan ook nog eens erotica leest dan gaat dat helemaal op. Sexy, sexy, sexy. Soms zijn mijn verhalen heel erg sexy. Spannend, opwindend, heet, maar zelden plat. Wel erotisch. Veel van die verhalen vind je hier, op mijn blog. Sommige verhalen vind je ook in mijn boeken en die boeken verzamel ik hier, met een korte beschrijving én natuurlijk een inkijkexemplaar van elke titel.

Zelf lees ik het liefst van papier. Een boek dat ik vast kan houden, het papier in mijn vingers, de geur. Dat geeft mij een fijne leeservaring. Lekker onderuit gezakt op de bank, of languit in de tuin, op bed, het strand, in het bos. Geef mij maar een boek om vast te houden. Maar omdat niet iedereen hier hetzelfde over denkt zijn al mijn boeken ook verkrijgbaar in de ebook versie. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen, fijne en misschien zelfs wel sexy leeservaring. Natuurlijk bestel je al mijn boeken (paperback en ebook) eenvoudig bij bol en bij Kobo (ebook)


Aftasten

In aftasten maakt de lezer voor het eerst kennis met vier vrouwen en de hoofdpersonen uit de serie;

Valerie, getrouwd met Raymond, huisvrouw en moeder van twee kinderen. Haar huis is van alle gemakken voorzien. Raymond verdient ruim voldoende om zijn gezin te onderhouden en Valerie is gewend aan de luxe die zijn salaris oplevert. Toch is ze ontevreden en die ontevredenheid geeft alle ruimte aan grillige fantasieën en maakt haar ontvankelijk voor blikken van spannende vreemdelingen.

Donna vlindert vrolijk door het leven. Ze weet zeker dat Janneke de liefde van haar leven is. Dat weerhoudt haar er echter niet van ook door te fladderen naar anderen en haar baan als fotografe bij een klein reclamebureau geeft haar alle ruimte. Donna wil bewonderd en aanbeden worden en dat brengt haar vaak in opwindende, maar soms ook schokkende situaties.

Zoë heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze is eigenaar van een kleine, brocante boetiek en knapt met veel geduld en liefde oude spullen op, die ze met net zo veel liefde weer weet te verkopen. Met de fysieke liefde in haar leven gaat het moeizaam. Zoë is op zoek en hierdoor dreigt ze in handen te vallen van een man die geen oog heeft voor haar diepere verlangens.

Soumia is wethouder voor Sociale Zaken en wordt door velen als een sterke, wat afstandelijke vrouw gezien. Zij laat niet snel mensen toe in haar leven. Doet ze dit wel dan heeft ze hoge verwachtingen. Lichtzinnigheid is haar onbekend. Haar eigen verlangens zijn donker en ook daarin zijn haar verwachtingen zeer hoog.


Stapvoets

Stapvoets gaat verder waar aftasten eindigt en vertelt in ongeveer 172 pagina’s hoe de belevenissen van vier vrouwen nog meer samen lijken te komen.

Het kost Valerie moeite met beide benen op de grond te blijven staan ze vlucht in een fantasiewereld en hierbij verliest ze regelmatig de behoeften van haar man en kinderen uit het oog.

Donna probeert wanhopig de controle over haar leven vast te houden en stort zich, samen met een nieuwe liefde in nieuwe avonturen die niet allemaal even goed aflopen.

Zoë wordt meegetrokken door de intrigerende Minggus en maakt kennis met een wereld waarin liefde, lust én pijn hand in hand lijken te gaan.

Soumia wordt ingehaald door het geheim dat ze jarenlang zorgvuldig verborgen heeft gehouden. Hoe zal haar omgeving reageren nu dit naar buiten is gekomen?


Handgeschreven

In handgeschreven wordt de sluier tussen vier verschillende vrouwen dunner. Er heerst afgunst en jaloezie. De liefde komt in vele vormen en smaakt kruidig, zoet en soms scherp. Sommige deuren sluiten voorgoed, andere zwaaien wijdopen. De camera klikt en toont de rode draad van een verleden dat bijna was vergeten. Dromen krijgen betekenis.

Valerie geeft woorden aan haar verlangen en stuit op een muur van onzekerheid, zowel bij zichzelf als bij haar man en het is nog maar de vraag of zij elkaar weer weten te vinden.

Donna zoekt overal naar een diepere betekenis en blijft achter met nog meer vragen. Deze vragen worden deels beantwoord door de komst van een nieuwe vriendschap en foto’s in witte enveloppen.

Zoë ontdekt de ware relatie tussen Minggus en Janaila en besluit zich hier niet door te laten beïnvloeden, maar kan ze dat wel?

Soumia wil niet terugkijken, maar zal eerst moeten afrekenen met een aantal zaken als ze niet wil dat deze haar blijven achtervolgen.


Halsreikend

Halsreikend hebben trouwe fans uitgekeken naar het vierde deel van de Gaisha serie en het vervolg op de verhalen van Valerie, Donna, Zoë & Soumia. Verhalen vol liefde en vriendschap. Vol spanning en opwinding. Vol afgunst en vervoering. Vol intimiteit.

De relatie van Valerie en Raymond belandt in een fase vol verwondering en een nieuwe vurigheid, maar zit Valerie daar wel op te wachten? Donna raakt compleet in vervoering van de mysterieuze Seth. Waarom raakt hij haar zo diep en wie was er in het huis van haar vader? Zoë legt haar hand vol vertrouwen, maar niet zonder vragen in die van Minggus en hij leidt haar langs een achtbaan van ervaringen waarbij ze haar emoties maar moeilijk in bedwang kan houden. Is dit echt wel liefde? Soumia probeert wanhopig invulling te geven aan de nieuwe rol die haar is toebedeeld en dreigt in dat proces de meest dierbare persoon in haar leven kwijt te raken. Het is nog maar de vraag of ze de controle ooit weer terug zal krijgen.


De Gaisha serie is een aanrader voor een ieder die van erotische verhalen met diepgang houdt. Zeer leesbare, treffende en sexy boeken. Spannend in alle opzichten.