Afspraak onder de Dom

Ik klap mijn laptop open en schenk een glas wijn in. Ongeduldig wacht ik tot het inlogscherm verschijnt en ik me eindelijk over kan geven aan de vaak zinloze, maar oh zo leuke gesprekken met totaal onbekende mensen. Oké, ik geef het toe. Mannen. Ik klets alleen maar met mannen. Op het gebied van seks heb ik geen interesse in vrouwen. Ik chat dus met mannen en het mag duidelijk zijn dat ik dit echt niet doe vanwege de leuke gesprekken. Het heeft me al een aantal interessante ontmoetingen opgeleverd en eigenlijk hoop ik daar dit weekend ook op. Gewoon een geile, vrijblijvende neukpartij.

Mocht je je het nog afvragen. Ja, ik ben gek op seks en hoewel ik best zonder kan, zo nu en dan heb ik het gewoon nodig.

Zodra ik de chatruimte binnenkom, word ik door diverse heren begroet en al snel krijg ik een verzoek om een privé-chat. Ik weiger. Zo wanhopig ben ik nou ook weer niet en hoewel ik niet kieskeurig ben, mijn minaar voor één nacht mag best een beetje moeite voor me doen. Het hoort bij het spel.

Ik zeg hoi en doei, stuur smileys met flirterige knipoogjes en ‘Laugh Out Loud’ als iemand een echt grappige opmerking maakt, maar mijn aandacht voor alle korte berichtjes is verdwenen als er een naam verschijnt die ik nog niet eerder heb gezien.

– Nathan –

Meteen heb ik een verzoek om privé te gaan en ik weet niet goed waarom, maar ik accepteer. Hij opent meteen het gesprek.

‘Wat ben je aan het doen?’
‘Ik drink wijn.’
‘Wat ga je doen?’
‘Geen plannen, maar ik heb vakantie en niemand die op me wacht. Alle opties liggen dus nog open.’
‘Nu niet meer.’
‘Hoe bedoel je?’

Ik krijg geen antwoord, inplaats daarvan stuurt hij me de link van zijn profielpagina op LinkedIn. Ik stuur hem een vraagteken terug.

‘Nu weet je wie ik ben.’
‘Ik weet nog helemaal niets.’

Weer geeft hij geen antwoord en ik klik op de link. Een donkere en zeer appetijtelijke man kijkt me een beetje ondeugend aan en hoog in mijn maag begint het te vlinderen. Hij doet iets in de mediawereld en luistert ook daar naar de naam Nathan. Weer stuur ik hem een vraagteken. Hij stuurt me een 06-nummer.

Onderin het chat-scherm verschijnt de melding dat hij is uitgelogd en twijfelend staar ik naar het telefoonnummer. Dat profiel zegt niets. Overal zijn fakers, weirdo’s en ronduit gestoorde mensen. Ook op LinkedIn.

Ik schenk een tweede glas wijn in, pak mijn telefoon en kijk weer naar het nummer, dan haal ik mijn schouders op. Waarom ook het niet. Het is maar een telefoontje.

Hij neemt op voor ik van gedachten kan veranderen. Verwonderd moet ik toegeven dat zijn zachte stem diverse verborgen knopjes in mijn lichaam raakt.

‘Waar woon je?’
Zijn vraag is zo snel dat ik al antwoord heb gegeven voor ik er erg in heb.
‘Wageningen.’
‘Ik wil je zien. Meet me halfway. Ik stap nu in mijn auto.’

Ik hoor het gerinkel van sleutels en snelle voetstappen. Een klik, een portier gaat open en slaat dicht.
Er ontsnapt me een nerveuze giechel.

‘Jij bent gek. Waar?’
‘Utrecht, onderaan de Dom.’
‘Dat is ruim drie kwartier rijden!’
‘Dan kun je beter opschieten, tot zo.’
‘Wacht! Je weet helemaal niet wie ik ben …’
‘Over drie kwartier wel.’

De geluiden vallen weg en ik kijk naar mijn telefoon. Hij heeft de verbinding verbroken. Ik snuif. Ik heb best zin in een spannende ontmoeting, maar ik ben niet wanhopig. Die vent is niet wijs.

Nadenkend bekijk ik zijn profiel en met kleine slokjes drink ik van mijn wijn. Hij is niet bijzonder knap, maar hij heeft iets en ik weet niet goed wat het is. Ik vraag me af of hij echt onderweg is naar Utrecht en wat zijn bedoelingen zijn. Seks onder de Dom? En dan? De gedachten wakkeren mijn stoute fantasieën aan en ik schiet dan ook haast tegen het plafond als mijn telefoon gaat.

Zodra ik opneem, vraagt hij waar ik nu ben.

‘Thuis, waar anders …’
‘Ik heb een hekel aan wachten. Zorg dat ik niet voor niets kom.’

Hij heeft alweer opgehangen en zonder dat ik echt goed weet waarom, verruil ik mijn makkelijke outfit voor een sexy jurkje en dito ondergoed. Alsof ik mezelf probeer te overtuigen mompel ik dat ik niets te verliezen heb. In het ergste geval ben ik voor de kat zijn viool naar Utrecht gereden.

De hele weg naar het hart van Nederland, danst zijn aangename stem door mijn hoofd.

Op het moment dat ik hem zie, begint het in mijn buik weer enthousiast te vlinderen en als hij zich naar voren buigen en me een zoen op mijn wang geef, zie ik wat hem zo aantrekkelijk maakt. Het is vooral de blik in zijn ogen, maar zijn hele verschijning raakt me op een manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt.
Een beetje onnozel stel ik me voor.

‘Ik ben Emma …’
Hij glimlacht en legt zijn hand bij mijn elleboog. ‘Je bent laat Emma. Kom.

Ik vraag hem hoe lang hij staat te wachten en waar we naar toe gaan. Hij geeft geen antwoord en als een volgzaam hondje laat ik me langs de grachten leiden. Ik luister naar onze voetstappen en de geluiden uit restaurants en kroegen. Pas als hij stilstaat en een glazen deur voor openhoudt, kijk ik weer om me heen.

We staan voor het Apollohotel en hij gebaart dat ik naar binnen moet gaan. Ik kijk hem aan en slik.
‘Een hotel? Maar …’
Zacht duwt hij me voor zich uit. ‘De vijfde verdieping. Ik heb al ingecheckt.’
Bij de lift kijkt hij me met een scheef lachje aan. ‘Spannend?’
Ik knik. Mijn keel is droog en mijn hart bonkt zo hard dat hij het wel moet horen. Nooit eerder ben ik bij een seks-date zo zenuwachtig geweest.

De kamer kijkt uit over de binnenstad en ik schuif de dunne, doorzichtige gordijnen open en doe alsof ik me vergaap aan het uitzicht. Als ik heel eerlijk ben, ik weet me geen houding te geven en zijn ogen maken me met de seconde nerveuzer.

‘Vanaf hier lijkt de Dom veel verder weg, vind je ook niet?’
‘Doe de overgordijnen dicht en kleed je uit. We gaan slapen. Morgen wordt een drukke dag.’
Ik draai me om. ‘Slapen? Wie zegt dat ik hier blijf slapen …?’
Hij lacht ‘Wat wil je anders gaan doen?’
Achteloos trapt hij zijn schoenen uit en met een veeg van zijn voet schuift hij ze aan de kant. De rest van zijn kleding hangt hij keurig netjes over de rode fauteuil naast het bed. Zijn lijf is prachtig. Precies zoals ik het graag zie bij een man. Slank, gespierd, maar niet te en onbehaard. Ik kan niet wachten om mijn handen over zijn gladde, donkere huid te laten glijden, maar als hij wil doen alsof we gaan slapen dan speel ik zijn spelletje wel even mee. Ik hang mijn kleren naast die van hem over de stoel en kruip tegen hem aan. Hij lacht zacht, knipt de lamp uit en duwt me van zich af.
‘Welterusten meisje, droom wild.’

Twee uur later lig ik nog naar het plafond te staren en ik vraag me af wat ik in vredesnaam aan het doen ben. Ik had thuis kunnen zijn, in mijn eigen bed met een vibrator die tenminste doet wat er van hem verwacht wordt. Ik zucht en kijk naar de slapende man naast me. Ik wil hem en ik wil dat hij me neukt. Ik wil het gewicht van zijn lichaam voelen en mijn benen om zijn heupen slaan tot we nat, zweterig en voldaan op onze rug vallen. Dan wil ik pas slapen. En voor we morgenochtend ieder onze eigen weg gaan wil ik een herhaling. Ik wil niet slapen. Ik ben geil en hij hoeft alleen maar zijn hand uit te steken. Ik lig hier voor het grijpen.

’Opstaan Emma, we gaan de stad in.’
Ik ben wakker zodra ik zijn stem hoor en als ik zijn ogen zie, ben ik meteen weer geil. Ik kom overeind en kijk hem ondeugend aan.
‘We kunnen ook hier blijven, ik weet wel iets leuks.’
‘Ga douchen. Je hebt een kwartier.’
Ik mopper, mompel iets over geil zijn en geneukt willen worden, maar hij doet of hij me niet hoort. Misschien heeft ‘ie het ook echt wel niet gehoord. Ik ben ook gek dat ik naar hem luister.

Opgefrist kom ik terug in de kamer. Hij zit in de fauteuil en kijkt op zijn horloge. Duidelijker kan hij niet zijn en snel kleed ik me aan.
‘Klaar hoor, wat gaan we doen?’
‘We gaan ontbijten en dan winkelen, maar eerst wil ik dat je mijn schoenen zoekt.’
‘Pardon? Je wilt wat …?’
Hij kijkt me aan. ‘Ik wil dat je mijn schoenen zoekt, op handen en knieën en als je ze gevonden hebt dan trek je ze bij me aan.’
Ik schiet in de lach, loop om het bed heen en raap zijn schoenen op van de grond. Hij zegt niets, maar volgt mijn bewegingen met een strakke blik in zijn ogen. Het is precies door die blik dat ik bij de stoel toch op mijn knieën ga en hem zijn schoenen aantrek. Nieuwsgierig kijk ik naar hem op. De uitdrukking op zijn gezicht verandert en waarom het gebeurt weet ik niet, maar plotseling ben vreselijk nat.

Wanneer we halverwege de avond eindelijk terug zijn in het hotel, ben ik kapot. We hebben ontbeten, geluncht én gedineerd en hij heeft me de zo’n beetje alle leuke boetiekjes van Utrecht laten zien. Ik geloof dat ik wel twintig verschillende jurkjes heb gepast en in een exclusieve lingerieshop heeft hij me in kousen en kanten niemendalletjes in het rond laten paraderen. Het klinkt misschien stom, maar ik voelde me net een prinses en ik ga hem met de seconde leuker vinden. Hij is attent, charmant, een beetje autoritair en vreselijk wispelturig. Opwindend ook, maar nu wil ik alleen nog maar slapen en met een diepe zucht laat ik me op het bed vallen.

‘Eindelijk …’
‘Niks ervan. Kom, ik wil dat je me wast.’
’Je bent een grote jongen, volgens mij kun je dat heel goed zelf. Ik ben moe.’
Hij pakt me bij mijn pols en trekt me omhoog van het bed. ‘Dat klopt, maar ik wil dat jij het doet en nog een keer zo’n antwoord en je krijgt met de riem.’
Hard schiet ik in de lach. ‘Toe maar, met de riem ook nog. Sure babe.’
Voor ik er op bedacht ben, draait hij me om en duwt me voorover op het bed. Hij maakt zijn riem los en trekt hem met een licht suizend geluid uit de lussen van zijn broekband. Ik begin nog harder te lachen als hij me vraagt hoeveel ik denk dat ik er verdiend heb.
‘Weet ik veel … vijf … tien?’
‘Twee, jurk omhoog en slip naar beneden.’
Mijn vermoeidheid is verdwenen en grinnikend doe ik wat hij vraagt. Het kan me niet schelen dat mijn kutje open en bloot voor hem ligt. Ik heb in nietsverhullende lingerie voor hem rondgedarteld, hij mag alles van me zien en hij mag alles met me doen.

Ik ben niet bedacht op de felle tik op mijn billen, ook niet op de tweede. Echt pijn doet het niet en echt vervelend vind ik het ook al niet. Sterker nog, het gevoel trekt op een aangename manier over mijn huid in de richting van mijn onderbuik en verlangend duw ik mijn billen omhoog.
‘Meer … Ik wil nog veel meer.’

Hij draait zich van me af en loopt richting de douche. ‘Kom, jij moet je ook opfrissen, maar eerst was je mij.’

Teleurgesteld sta ik op en volg hem naar de badkamer. Hij kijkt me aan.
‘Zet de douche aan en kleed me uit, daarna kleed jij je uit.’
Ik duw mezelf tegen hem aan. ‘Wat denk je, gaan we ergens ook nog een keer neuken?’
‘Doe gewoon wat ik je vraag.’
‘En dan? Ga je me dan neuken?’
Hij pakt me bij mijn polsen. ‘Voorlopig wordt er niet geneukt. Niet tot ik zeker van je ben en schiet nu op.’

Ik zet de douche aan en kleed hem langzaam uit. Zijn overhemd, zijn shirt en dan zijn broek en slip. Met genoegen zie ik dat zijn pik al flink stijf is en plagerig tik ik even tegen de top.
‘En wat moet ik allemaal doen voor je zeker van me bent? Zal ik je pijpen?’
Ik wil al door mijn knieën gaan, maar hij houdt me tegen en stapt onder de douche.
‘Kleed je uit.’
De klank van zijn stem is donkerder geworden en tevreden stap ik uit mijn jurk. Hij wil me. Ik weet dat het zo is. Zijn stem liegt niet, zijn lichaam al helemaal niet.

Hij staat met zijn hoofd in zijn nek onder de warme stralen en ik laat mijn handen verlangend over zijn borst glijden.
‘Toe, laat me je pijpen. Ik ben goed.’
Hij duwt me naar de grond tot ik op mijn knieën zit en ik vouw mijn vingers rond de kwetsbare huid van zijn ballen. Hij schudt zijn hoofd en draait de douchekop van zich af.
‘Handen op je rug, en kijk naar me.’
Hij pakt zijn lul vast en verlangend kijk ik naar hem op.
‘Je wilt klaarkomen? Toe maar, trek je maar af. Kom in mijn gezicht, in mijn mond als je wilt. Ik doe alles.’
‘Stil!’

Roerloos kijkt hij op me neer en ik wacht. Het kan me niet schelen wat hij doet, als hij maar iets doet. Ik ben nat, heet en geil en dat gevoel moet ergens heen. Op wat voor een manier dan ook.

Een warme straal goudgele urine valt op mijn borsten en ik word omringd door een scherpe, doordringende geur. De uitdrukking op zijn gezicht verandert als ik hem aan blijf kijken en hij legt zijn wijsvinger onder mijn kin.
‘Wil je je mond open doen?’
Ook zijn stem is weer veranderd. Nog steeds donker, maar nu zachter.
Ik open mijn mond, steek mijn tong uit en vang de urine tot de laatste druppel. Mijn hoofd wordt licht en bruisend voel ik de geile hitte loskomen uit mijn lichaam. Bijna alsof ik klaarkom, maar dan nog veel heftiger.

Hij helpt me overeind, grijpt me stevig bij mijn haren en zoent me hartstochtelijk. Het contrast tussen het bitterzure van de urine en het zoete van zijn tong is groot en op de een of andere manier is dit vele malen beter dan een geile, vrijblijvende neukpartij.

*

Dit alles is ruim 5 maanden geleden en ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat Nathan de wereld van mijn seksuele beleving overhoop heeft gegooid. Hij heeft me nog steeds niet geneukt en iedere keer als ik hem smeek het wel te doen, noemt hij me zijn geile, hoerige slet. Ik daag hem uit zijn riem te gebruiken en onderga genietend het gevoel van het leer op mijn zachte huid. Elke ochtend kleed ik hem aan en elke avond was ik hem. Ik masseer de shampoo in zijn hoofdhuid en zeep zijn hele lichaam in tot we allebei heerlijk glibberig zijn. Hij trakteert me zeer regelmatig op een gouden douche en heel soms mag ik hem daarna pijpen.

’s Avonds, voor we naar bed gaan, kus ik zijn voeten en wanneer hij mijn haar als leiband gebruikt en ik door het huis naar de slaapkamer kruip verdwijnen alle vragen en zorgen die me soms zo in beslag kunnen nemen. Mijn hoofd is leeg en mijn lichaam vol verlangen naar iedere nieuwe ervaring die hij me geeft. De dagen van snelle, vrijblijvende seks liggen ver achter me, maar ik verkeer de hele dag in een staat van serene geilheid en tevredenheid. Ik heb alles wat ik wensen kan.


Ik schreef dit verhaal oorspronkelijke voor NBRplaza’s Erotica Fest #12: Audioporn en deelde het ook voor #JanuariKinksFetishes2021 ‘Golden shower’ voor de 50ste Erotica Fest en PittigProza

 

4 reacties

 1. Marc van Lier

  Eva en ik hebben zojuist overleg gehad. Eva gaat proberen om het verhaal in twee of drie episodes op te knippen en daar audioporn van te maken. Het is mijn ervaring dat als een verhaal langer dan 8 minuten duurt, dat mensen dan wegklikken.
  Wordt vervolgd dus!

  • Sandra

   Wat leuk! Ik ben heel benieuwd 🙂

 2. Eva

  Ik ben nooit te druk om een prachtig verhaal te lezen 😉

  Gelukkig geef je zelf al aan dat het niet heel praktisch is om dit verhaal voor te dragen maar ik vind het wel een heerlijk verhaal om te lezen. Ik had hem niet willen missen.

 3. Marc van Lier

  Wat een gaaf verhaal. Dank je. Ik heb net Eva een mail gestuurd en ze gaat het later lezen (druk druk druk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!