Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. Deze maand is het thema: Feest.

December feest maand

Voor veel mensen is december een echte feest maand. Sinterklaas, kerst en natuurijk oud en nieuw. Dit thema zal niet al te veel uitleg nodig hebben denk ik zo

Jouw verhaal

De opdracht van deze maand is om een verhaal te schrijven dat zich afspeelt tijdens een feest. Dit hoeft overigens niet perse een decemberfeest te zijn, ieder feest is prima. Zolang het voor de lezer maar duidelijk is dat in jouw verhaal sprake is van een feest of feestje.

Het spreekt voor zich dat je verhaal erotische elementen bevat én dat je hierbij de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog verliest. Die kun je hier nog eens rustig nalezen.

Samenwerking met NBRplaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRplaza hetzelfde. Als je hieronder in de linktool je verhaal toevoegt zal deze ook verschijnen op Erotica Fest van NBRplaza. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Een tip. NBRplaza is enige tijd terug gestart met de online workshop ‘Zin – gratis schrijfcaching voor erotica auteurs.’ Neem hier vooral een kijkje als jij je verhaal gaat schrijven. Diverse thema’s zijn al behandeld waaronder; Show, don’t tell; Hoe schrijf je een scene; De setting van je verhaal en, deze maand; Conflict en schuren.

Worden er voor deze feest uitdaging van de maand meer dan vier verhalen gelinkt, dan kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen, een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient dan de Hete Peper. Hier doen de verhalen die Marc en ikzelf bij de uitdaging schrijven, niet aan mee. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen voorzien van korte feedback.

Op 31 december 2023 om 23:55 sluit de uitdaging en kun je geen verhaal meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter