Met pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. De uitdaging van deze maand heeft als thema: De garage

De garage

Nu kun je die garage op verschillende manieren uitleggen. Je hebt namelijk:

  • De grote, overdekte autostalling.
  • Het bedrijf dat auto’s repareert en verkoopt.
  • De aanbouw of bergplaats bij het huis waar men zijn auto kan stallen

Jouw verhaal

Hoe je de garage in jouw verhaal verwerkt is helemaal aan jou. Een tip: neem ook de geuren, geluiden etc die in een garage de boventoon voeren, mee in het verhaal. Probeer te beschrijven wat deze sensaties met je personages doen. Roepen deze herinneringen op? Raakt de persoon ‘bedwelmd’ door de geur van benzine en / of uitlaatgassen? De aanblik van de met smeer bevuilde handen en overal van de monteur? Misschien zelfs wel de handelingen die de monteur uitvoert onder de motorkap? Het spreekt voor zich dat je verhaal erotisch is. Hoe erotisch, dat bepaal jij en natuurlijk verlies je daarbij de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog. Die kun je hier nog eens rustig nalezen.

Samenwerking met NBRPlaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRPlaza hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en toevoegt via de linktool hieronder, zal deze ook op Erotica Fest van NBR verschijnen. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij meer dan vier verhalen (de verhalen die Marc en ikzelf schrijven tellen hierbij niet mee) kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient dan de Hete Peper. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen door mij en Marc voorzien van korte feedback.

Op 30 november 23:55 sluit deze uitdaging en kun je geen verhalen meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter