Hete peper Pittig Proza #7 ~ De eerste

Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper’ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand.
Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van Augustus.

De schrijfuitdaging van juli, met als thema ‘De eerste’, leverde in totaal 10 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Deze maand is de hete peper uitgereikt door Alicia. Zij heeft hier ook een motivatie bij gegeven. Over deze uitslag kan niet gecommuniceerd worden. Bedanken kan uiteraard wel 🙂

De Hete Peper voor Pittig Proza #7 ~ ‘de eerste’ gaat naar;

Sandra ~ Schaamteloze onschuld

Alicia; ‘We hebben er op vakantie een leuke uitdaging van gemaakt de verhalen te lezen. Mijn man en ik hebben los van elkaar een beoordeling gemaakt. Het grappige is dat we dezelfde verhalen hebben gekozen.
Ik denk wel dat ik meer kijk naar hoe het is geschreven, en of ik er iets van kan leren dan hij. Hij leest, en als het hem raakt is het goed.

We hebben getwijfeld tussen Alles voor een euro en Schaamteloos verlangen.
Beide verhalen gaan over het betalen voor seks. Dat blijft een leuk onderwerp om over te schrijven. De lelijke huurbaas en zijn gewillige huurder is een heerlijk plat verhaal. Haar twijfel tussen het wel of niet willen had van mij nog meer naar voren mogen komen. Ze leek gewillig, maar werd toch opgesloten, dat vond ik een beetje tegenstrijdig. Niet nodig ook, al maakte dat het verhaal wel rauwer.

Schaamteloos verlangen nam me gelijk mee. Ik vond het erg mooi geschreven en een genot om te lezen. Het verhaal werd verteld alsof het heel normaal is om op die manier je maagdelijkheid te verliezen. Het is de enige wereld die ze kent, en vol overgave gaat ze daarin mee. Op die manier bevredigt ze haar verlangen en ontvangt ze liefde van de mensen om haar heen. Opwindend en toch stiekem ook een beetje een romantisch. Daar hou ik wel van!

Nieuwsgierig naar deze ‘Hete Peper’? Hieronder ga je direct naar het verhaal.

Schaamteloze onschuld

Een beetje gek om mezelf te feliciteren, maar bij deze doe ik dat dus maar 🙂 Gefeliciteerd!

En Alicia, dank je wel, ik voel me vereerd!

3 reacties

 1. wilfred

  Gefeliciteerd Sandra,

  Omdat Alicia aarzelde tussen alles voor een euro en jouw inzending voel ik me
  toch een soort tweede winnaar. De zilveren plak,zeg maar. Op naar de volgende
  uitdaging

 2. Wilfred breda

  Blij verrast dat er werd geaarzeld tussen alles voor een euro en schaamteloze onschuld. Beschouw mezelf toch een beetje als tweede plaats , niet ontevreden

 3. Hans

  Gefeliciteerd, Sandra. Ik sluit me aan bij de woorden van Alicia., had er ongeveer dezelfde gevoelens bij. Ja, was weer een heerlijk verhaal om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!