Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) één verhaal uit alle deelnemende verhalen en krijgt dit verhaal de beloning ‘De Hete Peper‘ van de maand. Vervolgens wijd ik hier een stukje aan op mijn blog en promoot ik dit op social media. Dit kan dus nog meer verkeer naar jouw blog of web-site betekenen en misschien zelfs wel nog meer volgers. Hieronder de verdiende Hete Peper van de schrijfuitdaging van vorige maand. 

Ook kans maken? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van november.

De schrijfuitdaging van oktober, met als thema ‘Een oude advertentie’, leverde in totaal 4 gelinkte verhalen op en deze verhalen verschenen vanwege de samenwerking met NBRplaza ook bij Erotica Fest. Helaas wat minder schrijvers deze keer, maar genoeg om toch weer een peper uit te delen. Deze maand heeft Marc van Lier, van NBR de hete peper uitgereikt. Hierover kan niet gecommuniceerd worden. Bedanken kan uiteraard wel 🙂

De Hete Peper voor Pittig Proza #10 ~ ‘Een oude advertentie’ gaat naar;

Emily ~ David

Marc; Ik hou van de melancholie in het verhaal en de opening greep me direct. Misschien was het een tikje voorspelbaar, maar om eerlijk te zijn vond ik alle verhalen deze maand (inclusief die van mezelf) tamelijk voorspelbaar. (dus dat zal dan wel aan de opdracht liggen?)

Het voorzichtige, speelse karakter is lief en romantisch en anders dan de andere inzendingen. Daarom gaat de hete peper naar dit verhaal.’

Nieuwsgierig naar deze ‘Hete Peper’?

Hieronder ga je direct naar het verhaal.

Emily, Gefeliciteerd!