Dat heren voor een eerste echte speeldate niet nerveus zouden zijn is natuurlijk klinkklare onzin. Ik zit al ruim een uur startklaar en het duurt nog zeker drie kwartier voor ze hier is. Als ze tenminste op tijd is. Ze kan potverdrie maar beter op tijd zijn. Geen seconde later. Anders zwaait er wat… God wat heb ik zin in haar. Die twee eerdere ontmoetingen waren zeer veelbelovend. Wat een heerlijk wijf. Leuk, spontaan, ondeugend genoeg, maar niet op een sletterige manier. Dat zal na vandaag wel anders zijn. In ben in ieder geval van plan haar innerlijke slet helemaal naar buiten te lokken. Ik neem een te grote slok van mijn koud geworden, veel te sterke thee en verslik me. Schoon overhemd maar. Hoe laat is het? Een wandelingetje door mijn tuin. Wat touwtjes om de passiebloem langs een andere weg te leiden. ‘Dag buurvrouw, ja het is nog heerlijk buiten.’ Niet vergeten straks de ramen dicht te doen. Stukje touw aan de vetbolletjes. Of is dat te vroeg? Touwtjes. Allemaal touwtjes

Ik haast me naar de slaapkamer en inspecteer het gereedschap. Ik wil zeker niet misgrijpen vandaag.
Zweep, paddles, flogger, plug, dildo, gag… Misschien toch maar plastic over het bed, niet echt sexy, maar… Of zal ik d’r op de salontafel leggen, ben ik ook in de buurt van de haken in het plafond. Ja, dat is een beter idee. Maar eerst een schoon overhemd.

Dus… Zweep, paddles, etcetera en meters touw. Ik weet al precies hoe ik haar ga knopen. Alles vast zodat ze geen kant op kan. Helemaal omwikkeld door het touw, als een pakketje. Een cadeautje dat ik later weer uit kan pakken, of niet natuurlijk. Ik hang haar gewoon aan het plafond. Neukgaatjes en andere belangrijke plekjes vrij voor gebruik. Voor wanneer IK daar zin in heb. Laat ik haar een tijdje hangen. Kan ik mooi het laatste stukje van de wedstrijd zien terwijl zij daar hangt te druipen van genot en kwijl. Ja, dat beeld zint me wel. Ik ben erg nieuwsgierig naar haar innerlijke slet, of had ik dat al gezegd. Ik ben ook benieuwd hoe geduldig ze is. Inmiddels ben ik ook behoorlijk geil. Rustig aan tijger. Vers kopje thee, theezakje in het kokende water, niet te lang. Natuurlijk valt het touwtje er ook in. De bel! Is het al zo laat?

Met een schalks lachje kijkt ze naar me op. Ze ziet eruit als een klein meisje, waarschijnlijk omdat ze zich perfect aan de opdracht heeft gehouden. Ik hou van kleine meisjes.

Wacht, dat klinkt heel erg fout. Natuurlijk hou ik niet van kleine meisjes. Niet als het gaat om mijn geile, perverse gedachten in ieder geval. Ik hou wel van volwassen vrouwen die zich kleden en gedragen als een klein meisje. Dat is wat anders toch? Ja toch?

‘Niet goed Mijnheer?’
Ze bijt op haar lip, mijn hart mist een slag.
Niet goed? Niet goed!? Perfect!

Ik schraap mijn keel en blik streng op haar neer. ‘Mag ik misschien even de tijd nemen naar je te kijken? Open je jas.’
Ze krijgt een kleur en slaat haar ogen neer. Bingo.

Onder haar roze houtje touwtje jas draagt ze niets anders dan een piepklein stringetje. Ook roze net als de zware veterboots en de kniekousen. Zelfs de dunne touwtjes rond haar paardenstaartjes zijn roze en ik vraag me af of ze de roze ‘my Little pony’ rugzak speciaal voor dit moment heeft aangeschaft.

Ik doe een stap opzij om haar binnen te laten en til de achterkant van haar jas op. Tussen haar perfect ronde billen, naast het touwtje van haar string, glinstert het roze hartje van de plug die ik haar de laatste keer gaf.

‘Braaf meisje ben je… Na jou.’

Ik wijs haar de woonkamer en geef haar een ferme pets op haar billen. Haar huid krijgt meteen een prachtige roze kleur en ik gun de straat nog even een blik op dat prachtige uitzicht voor ik de deur sluit.

Laat het spel maar beginnen.


Zomaar een verhaaltje. Zin in meer van mijn verhalen? Lees ze hier.