Met Pittig Proza daag ik schrijvers van erotica iedere maand uit verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Dit doe ik samen met Erotica Fest van NBRPlaza. Voor Pittig Proza is het de 69e schrijfuitdaging en het zou heel raar zijn om geen gebruik te maken van dit getal. Daarom is de 69e schrijfuitdaging dan ook: 69.

69

het thema heeft waarschijnlijk geen uitleg nodig, maar toch…

Standje 69, ook wel soixante-neuf houding genoemd, is een standje waarbij de partners elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen.

Dit standje wordt zo genoemd omdat je in de cijfers ‘6’ en ‘9’ twee personen kan herkennen: eentje met het hoofd aan de ene kant, de andere met het hoofd aan de andere kant. Zo komen de hoofden van beide personen ter hoogte van het geslachtsdeel van de partner.

Het mag duidelijk zijn dat met standje 69 één van de meest intieme posities wordt ingenomen. Niet alleen de genitaliën zijn immers dicht bij de mond en neus, ook de anus komt dichtbij. Dat biedt geweldige kansen om elkaar op nieuwe manieren te bevredigen.

Aan jou de heerlijke taak een zinnenprikkelend verhaal te schrijven waarin standje 69 de hoofdrol speelt. Hoe je dit doet is aan jou.

Het spreekt voor zich dat je verhaal erotische elementen bevat én dat je hierbij de spelregels van Pittig Proza niet uit het oog verliest. Die kun je hier nog eens rustig nalezen.

Samenwerking met NBRplaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op Vlammende Verzinsels en NBRplaza hetzelfde. Als je hieronder in de linktool je verhaal toevoegt zal deze ook verschijnen op Erotica Fest van NBRplaza. Dit betekent dat meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij vier verhalen of meer (de verhalen die Marc en ik zelf schrijven tellen niet mee) kiezen wij, of iemand anders die we hiervoor benaderen, een verhaal dat eruit is gesprongen. Dit verhaal verdient de Hete Peper. Ook hier doen de verhalen die Marc en ikzelf bij de uitdaging schrijven, niet mee. Daarnaast worden alle deelnemende verhalen voorzien van korte feedback.

Op 31 oktober 2023 om 23:55 sluit de uitdaging en kun je geen verhaal meer toevoegen.

Maak hieronder de link naar jouw verhaal.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter