Stapvoets is het zinderende vervolg op ‘aftasten‘ en het 2e deel in de Gaisha ~ serie

De Gaisha ~ serie vertelt de verhalen van verschillende personages. De serie draait vooral rond Valerie, Donna, Zoë en Soumia, maar naarmate de verhalen vorderen, zal de lezer kennis maken met meer personages, waardoor de verhalen meerdere lagen en diepgang krijgen.

Toen ik in 2015 begon met schrijven aan deze serie, schreef ik in het idee van verschillende seizoenen. Een beetje zoals je op netflix ook een serie kunt bekijken. Aftasten kun je dan zien als de pilot en elk hoofdstuk werd een aflevering. 😉
Die opzet was eigenlijk best leuk, maar kreeg weinig animo van lezers. De bijbehorende website is al een tijdje ter ziele, ook jammer want daar hebben veel uren in gezeten. Ook de gebruikte hashtag #50nuancensaubergine , een knipoog naar en antwoord op de successerie vijftig tinten, heb ik losgelaten, al vind je die nog terug in de gekozen kleuren van de boekcovers.

Om de lezer toch kennis te laten maken met deze serie en dan vooral ook met de personages zullen de verhalen nu, geleidelijk aan, in boekvorm verschijnen. Dat kost ook flink wat uren aan redigeren, maar ik moet zeggen dat ik dat ook heel erg leuk vind om te doen.

Stapvoets gaat verder waar aftasten eindigde en vertelt in ongeveer 172 pagina’s hoe de belevenissen van de vier protagonisten nog meer samen lijken te komen en de lezer nog meer zullen intrigeren.

 Valerie is ontevreden met haar leven en het kost haar moeite met beide benen op de grond te blijven staan. Ze vlucht in een fantasiewereld waar ze in de echte wereld maar moeilijk aan lijkt te kunnen ontsnappen. Donna probeert wanhopig de controle over haar leven houden en stort zich, samen met haar nieuwe liefde, in opwindende avonturen die niet allemaal een even goede afloop hebben. Zoë wordt meegetrokken door de intrigerende Minggus en maakt kennis met een wereld waarin liefde, lust én pijn hand in hand lijken te gaan. Soumia wordt ingehaald door het geheim dat ze jaren zorgvuldig verborgen heeft gehouden. Hoe zal haar omgeving reageren nu dit naar buiten is gekomen?

Stapvoets is het zinderende vervolg op aftasten en tweede deel van de Gaisha serie. In dit tweede deel wordt de lezer wederom meegenomen in het het bijzondere verhaal van Valerie, Donna, Zoë en Soumia.

Kortom, nog meer zinderend leesgenot voor de liefhebbers van erotica in al zijn facetten.

Stapvoets is nu verkrijgbaar in zowel paperback als ebook. Nog niet bekend met de Gaisha ~ serie, het 1e deel bestel je eenvoudig hier