Met Pittig Proza daag ik elke maand schrijvers van Erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het thema:

Seks met een buitenaards wezen

Waarom seks met aliens tot de verbeelding spreekt.

Seks met buitenaardse wezens is een enorm genre. Soms gaat het over  aliens met tentakels, die een mens op alle mogelijke manieren in bedwang houdt. Andere keren gaat het juist over en ontvoering door een wezen dat bizarre en perverse experimenten uitvoert. Maar het kan ook gaan over een onbereikbare of onmogelijke liefde, of over het observeren van  menselijk seks, vanuit het standpunt van een alien.

Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze bij hoog en laag beweren ook echt ontvoert te zijn. Barney en Betty Hill, een stel uit New Hampshire beweren bijvoorbeeld in 1961 te zijn ontvoert. De aliens zouden allerlei voorwerpen in hun anus hebben gestoken en ze zouden sperma monsters hebben genomen. Maar ook David Huggins weet het zeker; weet het zeker: de nu 70-jarige man uit Hoboken (New Jersey, USA) is op zijn 17e ontmaagd door een buitenaards wezen.

Veel mensen fantaseren over seks met en niet menselijke levensvorm. Zelfs in mainstream films, komen sexy aliens vaak voor. Denk maar aan de beroemde film Barbarella, met Jane Fonda, fucks en My Stepmother is an Alien met Kim Basinger.

In een erotisch verhaal waarin seks met een buitenaards wezen een rol speelt, kun je je fantasie volledig laten gaan. En als science fiction je te ver gaat, dan kun je het ook figuurlijk nemen: seks die buitenaards fijn is!

Samenwerking met Erotica Fest van NBR-Plaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel NBR-Plaza en Vlammende verzinsels hetzelfde.

Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onderaan deze pagina, zal deze ook op NBR verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Bij vier verhalen of meer kies ik elke maand(of ik benader hier iemand anders voor) een verhaal dat er uit is gesprongen. (Dit is altijd een persoonlijke mening) Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete peper’ van de maand en dat is nog niet alles …

Door deel te nemen aan deze schrijfuitdaging maak je ook kans om gepubliceerd te worden in Prikkelzinnen van Eroscripta (mits je hier toestemming voor geeft natuurlijk). Als EroScripta je verhaal wil publiceren, dan nemen ze te zijner tijd contact met je op.

Schrijven en lezen

Daarnaast en dat is deze maand voor het eerst, maak je ook kans op ‘Aftasten’, het eerste boek uit de Gaisa – Saga. Gaisha is mijn andere project en viert op 1 juli 2019 haar vierde verjaardag. Daarom stellen we elke Pittig Proza uitdaging een boek beschikbaar dat verloot zal worden onder de deelnemende schrijvers. Nog meer redenen dus om een verhaal te schrijven voor de uitdaging van deze maand.

Het is heel eenvoudig.

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. Ik plaats geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je geen eigen blog of webpagina hebt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan je inzending per mail naar hen op. Zet erbij of je het verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsen. NBR maakt er dan een gastblog van).

Dus; Schrijf een erotisch verhaal rond de bovenstaande opdracht, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (Bestialiteit, pedofilie) De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uitreksels van boeken of verhalen die al elders zijn gepubliceerd en geen reviews van producten of advertenties.

Plaats jouw verhaal op je blog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw mailadres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzendingen van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en de feedback die je op je verhalen krijgt ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google.

En, voor het geval je het nog niet wist. Als je ooit al eens eerder een verhaal schreef wat geschikt is voor deze uitdaging, voel je vrij deze onderaan de pagina te linken.

De inzendingen moeten voor 31 juli 23:55 binnen zijn.

Dit zijn de inzendingen tot nu toe / uplink hier je inzending:


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Door je verhaal te linken, zal het zowel hier op Pittig Proza, als op NBRplaza’s Erotica Fest verschijnen.