Met ‘Pittig Proza’ daag ik iedere maand schrijvers van erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het thema ‘seks op het strand’

Net als in de film; seks op het strand.

Natuurlijk is het niet praktisch, dat hele seks op het strand. Er komt zand in plekken waar je dat niet wilt, er zitten hele mensenmenigten me te gluren, overal zijn kinderen aan het spelen en dan hebben we het nog niet over verbrande billen van de zon. Maar wat is er nou fijner dan een warme zonnige dag op het strand met je geliefde. Vrijen in de branding. Meedeinen met de golven. En als de dingen allemaal een beetje te heet worden, samen ‘afkoelen’ in het water?

In de uitdaging van deze maand moet je verhaal gaan over ‘seks op het strand’. Kies jij voor die geweldige romantische ervaring van (stiekem) seks hebben in de branding? Of beleven jouw hoofdpersonen de gruwelen van verbrande lijven en stekende kwallen op plaatsen waar je dat liever niet wilt?

Samenwerking met NBR-Plaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel NBR-Plaza en Vlammende verzinsels hetzelfde. Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onderaan deze pagina, zal deze ook op NBR verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen. Elke maand kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) een verhaal dat er uit is gesprongen. (Dit is altijd een persoonlijke mening) Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete peper’ van de maand en dat is nog niet alles …

Door deel te nemen aan deze schrijfuitdaging maak je ook kans om gepubliceerd te worden in Prikkelzinnen van Eroscripta (mits je hier toestemming voor geeft natuurlijk). Als EroScripta je verhaal wil publiceren, dan nemen ze te zijner tijd contact met je op.

Schrijven en lezen

Daarnaast maak je ook kans op ‘Aftasten’, het eerste boek uit de Gaisa – Saga. Gaisha is mijn andere project en momenteel zijn we bezig dit in een nieuw jasje te steken voor we hier weer mee verder gaan. Nog meer redenen dus om een verhaal te schrijven voor de uitdaging van deze maand.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. Ik plaats geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je geen eigen blog of webpagina hebt, maar wel graag mee wilt doen, stuur dan je inzending per mail naar hen op. Zet erbij of je het verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsen. NBR maakt er dan een gastblog van).

Dus; Schrijf een erotisch verhaal rond de bovenstaande opdracht, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (Bestialiteit, pedofilie) De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uitreksels van boeken of verhalen die al elders zijn gepubliceerd en geen reviews van producten of advertenties.

Plaats jouw verhaal op je blog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina. Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw mailadres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzendingen van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en de feedback die je op je verhalen krijgt ter harte te nemen. Uiteindelijk willen we allemaal de beste schrijver worden die we kunnen zijn.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google. En, voor het geval je het nog niet wist. Als je ooit al eens eerder een verhaal schreef wat geschikt is voor deze uitdaging, voel je vrij deze onderaan de pagina te linken.

De inzendingen moeten voor 31 augustus 23:55 binnen zijn.

Dit zijn de inzendingen tot nu toe / Uplink hier je inzending

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Door je verhaal te linken, zal het zowel hier op Pittig Proza, als op NBRplaza’s Erotica Fest verschijnen. (NBR = momenteel met vakantie, link je jouw verhaal via hun website dan kan het iets langer duren voor het verschijnt.)