Erotische verhalenwedstrijd van Oh-magazine

Vandaag mijn bijdrage voor de verhalenwedstrijd van Oh-magazine ingestuurd met als titel; ‘In blik gevangen’. Jullie zullen nog even geduld moeten hebben voor het verhaal door jullie gelezen kan worden 🙂
Oh is een erotisch magazine voor vrouwen vol met interessante artikelen, interviews, foto’s en verhalen.

De opdracht voor de wedstrijd – Schrijf een erotisch verhaal van maximaal 2000 woorden. Het beste verhaal wordt afgedrukt in het decembernummer. Alle verhalen die de jury kunnen behagen, maken kans om op de website te worden geplaatst.

Alleen vrouwelijke auteurs kunnen meedoen aan deze schrijfwedstrijd.

nieuwsgierig of wil je ook meedoen? klik dan hieronder

Oh Logo web2.indd

 

Inmiddels is de uitslag al lang en breed bekend. Helaas is mijn verhaal niet als een van de winnaars uit de bus gekomen, maar dat betekent niet dat jullie hem niet kunnen lezen en je eigen oordeel mogen vellen. Dus ‘In blik gevangen‘ Mijn verhaal voor de schrijfwedstrijd van het magazine. Collega auteur Liza Daen verdiende met haar verhaal een speciale vermelding. Het verhaal werd dan misschien niet in het blad gepubliceerd, maar wel op de bijbehorende web-site en inmiddels heeft het magazine haar ook benaderd voor een interview wat wel in het Oh-magazine zal verschijnen. Allemaal leuke ontwikkelingen die hopelijk bij zullen dragen aan de bekendheid van geschreven erotica.