Eerder deze week schreef ik over een stukje muziek dat ik mijn hele leven met me mee ‘draag’. Vandaag deel ik een nummer van een zanger die ik vrij kort geleden heb ontdekt, en wat ben ik weg van zijn muziek.

Herken je dit…

Je bent onderweg, koptelefoon op je hoofd, radio aan, muziek in je oren. Of misschien zit je gewoon in de auto en heb je helemaal geen koptelefoon nodig. Hoe dan ook, de radio speelt en jij bent bijna waar je zijn moet. En dan wordt er plotseling een fantastisch nummer gedraaid. Je kent het nummer niet. Je hebt geen idee wie de uitvoerende artiest is, maar je bent er meteen helemaal weg van en loopt nog een extra rondje of blijft nog even in de auto zitten zodat je het helemaal uit kunt luisteren.

Dat had ik met dit nummer.

Lose Control

Something’s got a hold of me lately
No, I don’t know myself anymore
Feels like the walls are all closin’ in
And the devil’s knockin’ at my door, whoa

Out of my mind, how many times
Did I tell you I’m no good at bein’ alone?
Yeah, it’s takin’ a toll on me, tryin’ my best to keep
From tearin’ the skin off my bones, don’t you know

I lose control
When you’re not next to me (when you’re not here with me)
I’m fallin’ apart right in front of you, can’t you see?
I lose control
When you’re not next to me, mm-hm
Yeah, you’re breakin’ my heart, baby
You make a mess of me

Problematic
Problem is I want your body like a fiend, like a bad habit
Bad habits hard to break when I’m with you
Yeah, I know, I could do it on my own
But I want that real full moon black magic and it takes two
Problematic
Problem is when I’m with you, I’m an addict
And I need some relief, my skin in your teeth
Can’t see the forest through the trees
Got me down on my knees, darlin’ please, oh

I lose control
When you’re not next to me (when you’re not here with me)
I’m fallin’ apart right in front of you, can’t you see?
I lose control
When you’re not next to me, mm-hm
Yeah, you’re breakin’ my heart, baby
You make a mess of me, yeah

Online vond ik deze versie van het nummer die ik ook geweldig vind

Luister je liever naar het originele nummer klik dan hier

Het album (part one & two) ‘I’ve tried everything but therapy’ van deze artiest is overigens ook zeer de moeite waard.