Twee verhalen zijn gelinkt voor de Pittig Proza uitdaging van november en deze verschenen vanwege de samenwerking met EroticaFest ook op NBRplaza. Helaas geen hete peper. Deze wordt alleen uitgereikt bij meer dan vier verhalen. Wel feedback.

Feedback op de verhalen

Rood

Sanna – Dit verhaal is van mij

Marc – Dit verhaal past perfect in de huidige zeitgeist. Daardoor zullen veel mensen zich kunnen identificeren met de hoofdpersonen. De auteur maakt goed gebruik van ‘show- don’t tell’ waardoor een goed sfeerbeeld ontstaat. De luchtigheid van de schrijfstijl is een mooi contrast met de spanning die de hoofdpersonages voelen.

Poker

Sanna – Nu de bijdragen voor de  uitdagingen van Pittig Proza wat achterblijven is het erg fijn weer eens een nieuwe auteur te lezen! Dit is een heel fijn, erotisch verhaal zonder dat de erotiek schunnig en plat wordt.In de eerste alinea zit ik als lezer met een aantal vragen. Hoe heeft die vriend Suzi dan leren kennen en waarom werd de hoofdpersoon meteen nieuwsgierig? Deze vragen worden in de loop van het verhaal deels beantwoordt. Toch wil ik de tip mee geven hier al iets meer prijs te geven. Verder denk ik dat het verhaal sterker wordt als pas in de laatste alinea wordt prijsgegeven dat Suzi virtueel is. Naar mijn idee kun je dan veel meer vertellen over de belevenis van het personage zonder dat het opsomming van verschillende types vrouwen en hun handelingen wordt.

Marc – Wat heerlijk om weer een nieuwe – voor mij onbekende – auteur te mogen verwelkomen bij onze uitdaging. Ik heb genoten van dit verhaal. De opening was origineel en nodigde uit om verder te lezen. Ook dit verhaal past uitstekend in de huidige tijdsgeest. Wat ook fijn is, is dat dit verhaal laat zien dat een erotisch verhaal prima een spanning kan opbouwen zonder dat het plat wordt. Chapeau!


Wil jij ook feedback op jouw verhaal en kans maken op de hete peper? Doe dan mee met de schrijfuitdaging van december!