Aan de oever van het heelal

Het doet hem denken aan de blozende naaktheid van de meisjes in de kleedkamer na de gymles.


Nieuwsgierig geworden naar de rest van dit verhaal? Het verscheen in de bundel met de titel ‘Lustgravin’ Deze bundel is nu overal in de (online) boekenhandel verkrijgbaar. In paperback, ebook én bij kobo en koboplus. Klik op de afbeelding hieronder en je gaat direct naar de bestelpagina. Een recensie van de bundel lees je hier.

5 reacties

 1. Antoinette

  Ai Sandra, je weet me keer op keer weer te boeien met je heerlijke verhalen. Ik lees het van begin tot eind aan een stuk door. Heerlijk. Het eerste gedeelte, waar jij zijn onschuld maar ook beginnende frustratie beschrijft is een degelijke basis voor het tweede gedeelte. Je beeldspraak is mooi en laat het verhaal nog meer leven. Prachtig geschreven!

  Antoinette

 2. Lex

  Hoi Sandra,

  Mooie invulling van de schrijfopdracht. Maak van ‘kloppen’ even ‘kloppend’, dan klopt dat ook weer. 🙂 Ik ben het met 2Pet eens over die overgang. Wat draagt dat eerste gedeelte bij aan het verhaal? Het kan ook zonder volgens mij.
  Verder een lekker wegdroom verhaal.

  Gr. Lex

 3. 2Pet

  Het begin is inderdaad het mooist: een puber die in eenzaamheid ontluikt. Niet dat de rest niet mooi is: ik bleef maar doorlezen omdat ik wilde weten hoe het alfloopt. Alleen de overgang van de slaapkamer naar San Pedro de Atacama is me iets te abrupt maar dat kan aan mij liggen.

 4. mahotsukai

  Sterk geschreven, ingetogen en toch heel spannend. Het heelal versus het universum in iemands hoofd. Je legt steeds meer een eigen stijl en diepgang in je verhalen. Complimenten!

 5. luckyman

  Zacht en liefdevol verhaal dat tot het einde boeit. Met erg veel plezier gelezen. Het begin op het zolderkamertje vind ik het mooist verwoord, hierin klinkt zijn eenzaam verlangen het sterkst door. Mooi ook dat je zegt dat ‘de nacht versneld lijkt te vallen’ in plaats van ‘dat alles ineens donker wordt.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!