Lustgravin

De zaal is al donker en de bühne spaarzaam belicht door een enkele tl-buis. Zachte muziek begeleidt de monoloog van een mannenstem. Op de tast en schuifelend zoek ik mijn plek op de middelste rij van het balkon. Langzaam wennen mijn ogen aan het donker. Aan mijn linkerzijde zie ik de contouren van een vrouw met lang, bruin haar en terwijl ik naast haar plaats neem, gaan mijn ogen op zoek naar de stem op het podium. De acteur staat net buiten het licht van de tl-buis, maar zijn stem heeft de aandacht van het publiek al gevangen. Ik zoek een makkelijke houding en raak daarbij de slanke vingers van de vrouw naast mij.

‘Neem me niet kwalijk.’

Er komt geen reactie op mijn zachte gemompel en ik laat mijn hand liggen.

Tijdens het monoloog van de man op het toneel, neemt de druk van haar vingers toe en leunt ze een beetje mijn kant op, alsof ze steun zoekt bij wat de acteur zich hardop afvraagt.

Ik ga nooit naar het theater, maar kreeg het kaartje van een vriend die vanwege een onverwachte opdracht deze avond moest laten schieten. Hij bracht het langs met de opmerking dat ik in mijn drukke, maar monotone leven wel wat inspiratie kon gebruiken en beloofde me een fascinerend toneelstuk over verleiding, erotiek en macht.

Tien minuten geleden spoedde ik mij dus richting het theater en mijn lichaam straalt nog de warmte uit van een haastige opkomst. De hand van de brunette naast mij laaft zich nu aan diezelfde warmte. Nieuwsgierig kijk ik opzij. Op haar been rust een hand en ik buig iets naar voren om een blik te werpen op de eigenaar van die hand. Het is ook een vrouw en in een flits vang ik de helle blik in haar ogen, bezitterig en triomfantelijk, alsof ze me wil zeggen dat ik me niets in mijn hoofd hoef te halen.

Met een glimlach probeer ik me te concentreren op het spel op de bühne, maar ik kan niet voorkomen dat de bewegingen aan mijn linkerkant mijn aandacht verstoren. De hand op het been, maakt ronddraaiende bewegingen, bijna in het ritme van de woordenstroom op het toneel. De druk van de slanke vingers tegen die van mij neemt toe en om de dans van deze kennismaking niet te verstoren, verschuif ik mijn voet. Mijn been rust nu tegen dat van de brunette en heel even kijkt ze mijn kant op. Ik richt mijn blik op het podium.

De acteur danst van de ene kant naar de andere kant van het toneel en uit met luide stem zijn ongenoegen als er plotseling een actrice verschijnt. Ze maakt een vreselijke ordinaire indruk.

Op dat moment zie ik de hand naar de binnenkant van het dijbeen bewegen en voel ik de vrouw naast me bevriezen. Ik hou mijn adem in en blaas zacht weer uit als ze zich ontspant. Haar hand landt op die van haar chaperonne en de vingers verstrengelen met elkaar. Met een korte beweging duwt de brunette mijn hand van onze gedeelde armsteun en een beetje teleurgesteld wil ik me terugtrekken als ik plotseling haar vingers rond mijn pols voel. Haar greep is stevig en ze trekt mijn hand door de opening onder de armsteun en legt hem tegen de flank van haar bil.

Op het toneel neemt de actrice een meer en meer dominantere rol aan, terwijl de acteur halsstarrige pogingen doet de teugels in handen te houden. Ondertussen beweeg ik voorzichtig de vingers van mijn rechterhand om het opkomende slaapgevoel te stoppen. De vrouw naast me spant haar bilspieren en ik zie dat haar chaperonne zich uit de greep van haar vingers probeert te ontworstelen om de zoektocht naar haar schoot voort te zetten.

Terwijl op het podium de scene zich ontvouwt tot een verrassend dialoog tussen een Meesteres en haar slaaf, gaat de sensuele dans naast mij verder en hoewel ik probeer niet te gluren, kan ik niet voorkomen dat mijn blik steeds weer naar de bewegingen glijdt. Langzaam maar zeker schuift de rok van de brunette omhoog, waarbij ze steeds een beetje haar billen omhoog duwt om haar gezellin aan te moedigen nog verder te gaan. De rand van haar kousen wordt zichtbaar en terwijl ik stoïcijns naar de bühne blijf kijken, help ik mee met het omhoogschuiven van de rok, in de hoop dat mijn vingers spoedig haar naakte huid zullen raken.

Op het moment dat het slipje van mijn buurvrouw zichtbaar wordt, woelt de hand van haar chaperonne zich gretig tussen haar benen. De zachte schokjes in het onderlichaam van de brunette eindigen warm in de palm van mijn hand.

Plots wordt het schouwspel op de bühne fel belicht, waardoor heel even de anonimiteit van de zaal verdwijnt. In een reflex trekt de hand het rokje van de brunette naast mij weer omlaag, maar zij houdt haar tegen en weer hou ik mijn adem in. Haar schoot is bedekt, maar haar half naakte bil rust in mijn hand en terwijl ik langzaam de lucht uit mijn longen blaas, druk ik mijn vingers stevig in haar huid. Aangemoedigd door het uitblijven van een reactie, krijgt mijn hand meer bravoure en sluipt tastend onder haar slipje. Met mijn middelvinger volg ik de ronding van haar bil totdat ik haar sterretje voel. Zij leunt meer in de richting van haar chaperonne en tilt haar heup op. Mijn vingers hebben nu alle ruimte naar voren te kruipen en vinden haar vochtige opening, waar ik langzame cirkeltjes draai. Meteen wordt het nog vochtiger en zonder moeite laat ik mijn ring- en middelvinger bij haar naar binnen glijden. Met mijn duim verken ik voorzichtig, maar dwingend de rekbaarheid van haar achterste gaatje tot ik ook daar een een stukje naar binnen glij. Ik richt mijn ogen op het podium en beweeg mijn vingers om beurten in de richting van mijn duim, bijna alsof ik het ritme van de begeleidende muziek probeer te volgen.

Wanneer de muziek stopt, vallen ook mijn vingers stil en een zucht ontsnapt aan de mond van mijn buurvrouw. Voorzichtig trek ik mijn hand terug. Zonder haar ogen van het toneel te wenden, recht zij zich in haar stoel.

Ik breng mijn linkerhand naar mijn gezicht en ruik aan mijn vingers. Bedwelmd door haar indringende geur, leun ik naar achteren. Ik lik aan mijn duim, stop mijn ring- en middelvinger in mijn mond en proef haar.

Ondertussen ontpopt zich op het toneel het schouwspel van de slaaf die zich tegen zijn Meesteres keert. De brunette slaat haar benen over elkaar en volgt aandachtig wat er op het podium gebeurt.

Nadat het applaus is verdwenen en de zaal weer langzaam in het licht wordt gezet, loop ik langs de rij ingeklapte stoelen naar de lounge. Mijn buurvrouw en haar chaperonne zijn de andere kant opgelopen, maar ik vind hen weer bij de garderobe. Terwijl ik wacht op mijn jas probeer ik de blik van de brunette te vangen. Ze praat geanimeerd met haar gezellin en glimlacht als ze eindelijk mijn ogen ziet. Wanneer ik mijn jas in ontvangst neem is ze plotseling naast me.
‘Heb je genoten?’
Ik draai me naar haar toe, laat mijn ogen brutaal langs haar lichaam glijden en knik.
‘Het was spannend en verrassend.’
Ze kijkt me aan, reikt in haar jaszak en steekt me een kaartje toe. Wanneer ik het van haar wil aannemen, glijden haar vingers even langs die van mij en meteen ruik ik weer haar geur. Met een lachje laat ze het kaartje los. Ze draait zich om en zonder me nog aan te kijken verlaat ze het theater.

Pas wanneer ik thuis ben, lees ik wat er op het kaartje staat. Geen naam, enkel een 06 nummer en twee woorden die meteen met mijn fantasie aan de haal gaan.

Uw Lustgravin


2 reacties

  1. Jan

    Heerlijk verhaal.
    Je ziet het gewoon voor je.

  2. Marc van Lier

    Oh gottegot, wat een spannend en extreem erotisch verhaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!
%d bloggers liken dit: