bestand_000Met haar kaart opent Maaike het elektrische hek en ze fiets over de grote oprijlaan naar het enorme huis. Ze zwaait naar Rob, de tuinman, en zet haar fiets in de ruimte naast de stallen. Twee donkerbruine hengsten volgen haar bewegingen en ze aait ze even over de fluwelig zachte neus. Maaike heeft geen verstand van paarden, maar ze weet dat dit twee prachtige, sterke exemplaren zijn. Rob verzorgt ze en ze vindt het leuk om te kijken als hij ze rondjes laat draven in de buitenbak. Als ze de keuken binnenkomt, kijkt Elise haar opgelucht aan. ‘Gelukkig, je bent er…’
‘Maak je niet druk, wat moet er nog gebeuren.’
Maaike kneedt deeg voor de pasteitjes, zeeft liters bouillon en haalt zorgvuldig schoongemaakt fruit door witte suiker. Ze boent de grote tafel in de eetkamer, haalt een dweil over de glanzende, houten vloer en kijkt net tevreden om zich heen als Deborah naar beneden komt. Ze klapt opgewonden in haar handen als ze naast Maaike komt staan. Haar haren hangen in een dikke vlecht op haar rug en haar ogen zijn donker opgemaakt, om haar heen hangt de diepzoete geur van haar parfum. Ze draait een paar rondjes.
‘Kan het ermee door Maaike?’
‘Jij kan er altijd mee door. Hoeveel mensen komen er vanavond?’
‘Elf, inclusief Cezar en ik.’
‘Zal ik vast dekken?’
‘Graag, gebruik het witte servies en…’
‘… het zilver en het kristal, ja, ja.’
Deborah dribbelt weg op haar hoge hakken en Maaike kijkt haar na. De jurk sluit strak om haar heupen en haar benen glanzen in de kousen. Dure kousen. Maaike kent het merk,ze heeft ze vaak genoeg van dichtbij gezien. In haar buik kriebelt het als ze denkt aan de slanke benen van haar werkgeefster, aan haar platte buik en perfecte borsten. Een kriebel die zich warm verspreidt als ze voor zich ziet hoe die borsten deinen op de hevige schokken die door het gebruinde lichaam trekken. Ze likt langs haar lippen en trekt zich terug op het toilet, bevoelt haar vochtige kutje. Gedachten aan bijzondere, hete momenten die ze in dit huis heeft mogen beleven. De extraatjes waar ze rijkelijk voor wordt beloond.
In de kleine personeelskamer neemt ze een douche en trekt ze haar zwarte jurkje aan, het witte schortje. Elise voegt zich even later bij haar en kleedt zich om in een identiek pakje.
‘Deborah is naar je op zoek…’
Maaike rolt met haar ogen en lacht. Deborah is altijd naar haar op zoek. Zonder de hulp van Maaike is Deborah nergens.
‘Waar is ze?’
‘In de eetkamer.’

Deborah staat bij de grote tafel, verplaatst een glas, verschuift een servet. Met een uitdagend lachje kijkt ze Maaike aan.
‘Waar is iedereen?’
‘Elise neemt een douche en Rob is vast ergens in de stallen. Hoe laat komen de eerste gasten?’
‘Zeven uur.’
Maaike lacht. ‘Dan hebben we ongeveer een uur.’
Ze loopt naar Deborah en drukt haar lippen op haar warme mond, haar tong naar binnen.
‘Kijk uit voor mijn make-up Maaike, en mijn jurk…’
‘Schoon en snel?’
Deborah knikt. ‘Schoon en snel, ik heb geen tijd om me nog op te frissen, laat staan dat ik me moet verkleden.’
Maaike rolt voorzichtig de rok van de strakke jurk op, hoog genoeg om zonder de stof te kreuken haar vinger in de natte kut van Deborah te duwen. ‘En Rob…?’
Deborah hijgt en kijkt haar verrast aan. ‘Is hij…?’
Maaike knikt, gaat dan door haar knieën en zet zonder omhaal haar tong tussen de zachte, geurige lippen van haar bazin. Bedreven haalt ze haar tong op en neer en Deborah laat zich zacht hijgend tegen de tafel zakken. Ze legt haar handen op Maaike’s hoofd en duwt haar dichter tegen zich aan.
‘Dit had ik zo nodig Maaike, je hebt geen idee…’
Maaike likt en zuigt gretig aan de geurige, zoete kut, neemt het knopje tussen haar lippen, duwt haar tong in het gaatje. Onderwijl gaan haar vingers langs haar eigen lipjes en spelen met de zachte haartjes erom heen. Het duurt niet lang voor Deborah begint te trillen en kreunend tegen haar mond klaarkomt.
Maaike staat op en wenkt Rob die buiten heeft staan kijken, laat hem binnen door de smalle, glazen deur. Uit haar schort haalt ze een condoom en ze scheurt de verpakking open met haar tanden.
‘Snel en schoon, je weet hoe ze het wil. Ben je stijf?’
Hij lacht en knikt. ‘En hoe! Het blijft geil om naar te kijken.’
Met snelle vingers rolt ze het condoom om zijn stijve pik, ze draait Deborah om en duwt haar over de tafel. Ze stuurt de lul van Rob tegen de glinsterende lippen en lacht zacht als Deborah kreunt.
‘Voorzichtig of stevig Deborah?’
‘Stevig, en diep, maar denk om mijn jurk.’
Maaike knikt naar Rob en kijkt toe hoe hij zijn stijve pik in één keer bij Deborah naar binnen stoot, glanzend nat terugtrekt en weer stoot. Deborah legt haar hoofd op tafel en kijkt haar met schitterende ogen aan, kreunt bij iedere haal. Zijn lul verdwijnt helemaal in haar kut en en lijkt bij iedere pompende beweging dieper te gaan. Maaike kneedt zijn ballen en geniet van de aanblik die het haar biedt. Ze buigt zich voorover naar Deborah en fluistert in haar oor.
‘Voel je hoe hij je helemaal opvult, hoe hij in je pompt, hoe diep hij gaat. Voel je hoe graag hij je neukt, hoe graag hij zijn hete zaad diep in je kut wil spuiten…’
Deborah kreunt, Rob hijgt en Maaike kneedt zijn ballen steviger, duwt haar vinger tegen zijn aars, een klein stukje naar binnen, weer naar buiten.
‘Vinger jezelf Deborah… vinger jezelf klaar en laat hem komen…’
Deborah schudt haar hoofd, hijgt zacht. ‘Hij mag niet… hij mag niet komen… alleen ik…’
Met een teleurgestelde grom trekt Rob zich terug en gaat achter Deborah op zijn knieën zitten, hij trekt haar billen uit elkaar, drukt zijn gezicht tussen haar benen en likt haar met natte smak geluiden naar een tweede hoogtepunt. Met een hoge, langgerekte kreet steekt Deborah haar billen verder naar achteren en Maaike houdt het hoofd van Rob vast tot de verkrampingen stilvallen en Deborah op het witte tafellaken ontspant. Ze zucht gelukzalig.
‘Dat was lekker!’
Rob gaat staan en kijkt teleurgesteld naar zijn fier overeind staande lul. Maaike schudt haar hoofd.
‘Better luck next time.’
Ze pakt één van de damasten servetten en veegt Deborah schoon en droog. Deborah glimlacht loom en kijkt haar aan.
‘Dank je wel Maaike. Dit had ik echt nodig. Zorg jij voor Cezar?’
Maaike volgt haar blik naar buiten, ziet Deborah haar man uit de donkerblauwe mercedes stappen en knikt.
‘Je hebt me niet meer nodig?’
‘Nu niet.’
Ze knikt, wacht tot Rob zich gefatsoeneerd heeft en laat hem weer naar buiten. Hij kijkt haar aan.
‘En ik dan Maaike?’
‘Je vindt wel wat, je weet hoe het werkt… wat Deborah wil. Misschien mag je later vanavond nog een keer op komen draven.’
Ze lacht en sluit de deur, gaat naar de grote hal waar ze de jas van Cezar aanneemt. Hij knikt naar haar.
‘Dag Maaike, hoe gaat het met je. Lukt het met de voorbereidingen, waar is Deborah?’
‘Alles is klaar en Deborah is in de eetkamer, tevreden en voldaan.’
Zijn ogen flitsen even, dan schudt hij zijn hoofd. ‘Ik ben kapot, hoe laat komen de gasten?’
‘Zeven uur, ga naar boven en fris u even op, ik kom zo bij u.’
‘Vandaag niet Maaike, ik heb even een moment voor mezelf nodig.’
Ze trekt haar wenkbrauwen op, duwt hem zacht de trap op.
‘We kunnen haar beter tevreden houden, vindt u ook niet?’
Ze kijkt op de grote klok aan de muur, geeft hem tien minuten en controleert voor de laatste keer het menu en wijnvoorraad.
Langzaam loopt ze naar boven en verdwijnt in de grote slaapkamer. Het water in de douche stroomt en ze maakt de bovenste knoopjes van haar jurk los, opent de deur van de badkamer.
Cezar stapt net onder de warme straal vandaan en ze legt een zachte handdoek om zijn schouders, droogt hem langzaam af. Ze lacht als ze ziet dat zijn lichaam reageert.
‘Ziet u, we kunnen beter gewoon doen wat Deborah wil.’
Ze gaat op haar knieën zitten en neemt zijn groeiende lul in haar mond. De scherpe smaak van zeep op haar tong. Haar gedachten dwalen naar de glimmende kut van Deborah, de stijve pik van Rob die diep in het weke vlees stoot. Haar klitje begint weer te tintelen en ze zuigt stevig op de eikel tussen haar lippen. Cezar haalt sissend adem als ze hem heel even haar tanden laat voelen. Ze kijkt hem aan, maakt haar ogen groot en voelt hem reageren. Hij is kleiner dan Rob, maar groot genoeg.
Zijn stem is hees als hij haar tegenhoudt.
‘Alleen jij vanavond?’
‘Misschien… misschien niet.’
Hij kreunt en trekt haar weer over zijn lul, stoot met zijn heupen. Ze kan hem makkelijk hebben en opent haar hele mond voor hem, schuift haar lippen over de schacht, tot aan zijn buik en weer terug, houdt hem even stevig in haar hand.
‘Waar wilt u?’
‘Waar wil jij?’
Ze neemt hem weer in haar mond, zuigt hem naar binnen en laat haar tong over zijn eikel dansen. Sneller, dan weer langzaam. Diep, dan alleen maar tegen haar lippen. Ze proeft het zoute voorvocht en neemt zijn ballen zuigend in haar mond, gaat weer terug naar zijn lul. Hij neemt haar ritme over, stoot in haar mond, trekt weer terug en biedt haar zijn volle zak aan. Erin, eruit. Haar kut brandt, maar ze concentreert zich op de bewegingen die hij in haar mond maakt, laat hem sneller gaan en vangt zijn dikke zaad op haar tong als hij met opeengeklemde kaken klaarkomt. Met een glimlacht slikt ze het zaad door, likt zijn slinkende lul schoon en staat weer op. De hete begeerte in haar lichaam groeit met iedere hartslag. Op het grote bed zit Deborah en ze knikt vergenoegd naar Maaike.
‘Heb je een slip aan?’
‘Natuurlijk niet.’
‘Heel goed, laat ons nu alleen. Ik zie je beneden, zorg dat er handdoeken en condooms klaar liggen en scheer jezelf. Niet iedereen houdt van een harige kut… ik wel, maar niet iedereen.’
Maaike sluit de deur achter zich, duwt haar gezicht tegen het hout en luistert naar de zachte stemmen, het schorre gekreun van Deborah. Snel vingert ze zichzelf, en ze laat het orgasme stil door zich heen trekken.. Ze zucht tevreden als ze denkt aan de dikke, gevulde enveloppe die in haar kastje op haar wacht. De bijzondere voorwaarden van haar contract.

Tijdens het diner glimlacht ze vriendelijk en schenkt ze de glazen vol. Ze ruimt de borden van de soep af, veegt met haar vinger langs een restje en likt het langzaam af. Ze vangt de blik van de man die tegenover Deborah zit en lacht. Als ze de schalen voor het hoofdgerecht naar binnen brengt blijft ze wat langer bij hem staan, buigt over de tafel zodat hij ziet dat ze geen slipje draagt. Ze loopt van hem weg als hij zijn hand naar haar uitstrekt. Deborah volgt haar met haar ogen en knikt. Maaike observeert de gasten en uit de signalen die Deborah haar geeft weet ze al snel waar de voorkeuren liggen. Bij de man met de gulle, bulderende lach buigt ze iets verder naar voren zodat hij een genereuze aanblik op haar boezem heeft. Bij de vrouw die kaarsrecht op haar stoel zit, laat ze zo nu en dan haar vingers langs de schouders en de haargrens glijden. Ze ziet ogen glanzen naarmate de drank vloeit en de verhalen intiemer worden. Soms tilt ze kort de rok van het zwarte jurkje op, waarmee ze de gasten een blik op haar zachte billen en naakte, gladde kutje toont. Als ze ziet dat handen willen voelen, loopt ze weg. Ze wacht tot de gasten uitgegeten zijn, kijkt naar buiten en laat ondertussen dromerig haar handen langs haar borsten glijden. Als ze een starende blik vangt, likt ze langs haar lippen.
Een gezette man met grijze krullen is de eerste die zijn handen onder haar jurk laat glijden als ze zijn glas bijschenkt. Met een lachje vlucht ze weg van zijn hand.
Zijn ogen flikkeren en hij gebaart dat ze bij hem terug moet komen, maar Maaike verdwijnt in de keuken waar ze Elise opdracht geeft het nagerecht op tafel te zetten.
‘Meteen weer terug Elise, niet dralen.’
Het jonge meisje kijkt haar aan. ‘Wanneer mag ik? Je hebt gezegd dat…’
‘Als Deborah om je vraagt, eerder niet. Je kunt hier op me wachten, en schiet nu op.’
Elise verdwijnt met de grote schaal gesuikerd fruit en Maaike wacht tot ze terugkomt. Ze zet haar voet op een keukenstoel en betast haar lipjes, duwt een vinger naar binnen, stopt hem in haar mond. Ze is warm en zoet. Elise komt terug en kijkt een beetje jaloers naar haar. Maaike lacht, duwt nog een keer haar vinger in haar kutje en strijkt zacht langs Elise haar lippen.
‘Proef hoe geil…’
Elise hapt en kreunt. ‘Ik wil ook… die man met die krullen.’
Maaike lacht. ‘Ga naar Rob, hij is bij de paarden, maar zorg dat hij niet klaarkomt, misschien heeft Deborah hem nog nodig.’
Ze draait zich om en verdwijnt in de eetkamer, voegt zich bij het gezelschap rond de grote tafel. Deborah en Cezar hebben hun stoel naar achteren geschoven en zitten iets buiten de groep, alsof ze er net niet helemaal bij horen. Maaike kijkt naar haar bazin, wacht op haar knikje en klimt dan op handen en knieën op de tafel. Ogen richten zich op haar borsten, haar billen. Iemand tilt haar rokje op, zacht gelach.
‘Zie je, een kaal kutje… lekker.’
Ze kruipt naar de schaal midden op de tafel en pakt er met haar lippen een stukje fruit uit. Uitdagend kijkt ze om zich heen.
‘Breng maar hier geil ding…’
‘Nee hier, ik wil wel van jou proeven…’
Ze brengt het eerste hapje bij de statige vrouw met blonde haren, biedt het fruit aan en wacht tot de vrouw haar mond opent. Maaike opent de knoopjes van haar jurkje helemaal, neemt haar naakte borsten in haar handen en tilt ze op. Ze ontwijkt de handen die haar kant opkomen en gaat terug naar de schaal voor een tweede hapje.
Om beurten voert ze de gasten met haar mond. Soms snel, meteen weer door naar de volgende, soms langzaam, haar tong dansend achter het stukje fruit aan, haar tanden voorzichtig in zachte lippen. Ze speelt met haar borsten, haar tepels en draait met haar billen. Het hete verlangen van de groep straalt op haar af en ze slaat de warme energie op in haar lichaam. Ze reageert niet als handen haar vast pakken en haar tegen proberen te houden. Ze wacht simpelweg tot ze weer verder kan met haar ritueel. Stemmen protesteren.
‘Laat haar los, ze is niet voor jou alleen.’

Maaike kreunt verrast als de man met de krullen haar plotseling vastpakt en op zijn schoot trekt. Haar kutje glijdt bijna vanzelf over zijn harde paal. Hij duwt zijn gezicht tegen haar rug en met zijn handen rond haar borsten begint hij hijgend in haar te stoten.
‘Geile meid, kom hier met dat sappige lijf van je.’
Ze komt hem even tegemoet, draait met haar heupen en knijpt haar spieren om zijn stijve lul.
Zijn handen proberen haar op zijn schoot te houden als ze van hem af stapt, en met een lachje verplaatst ze zich naar de volgende gast, laat zich tussen zijn benen zakken.
Ze zoent hem, ontvangt zijn gretige tong en legt zijn handen op haar borsten. Stevig kneden zijn vingers haar vlees. Ze opent zijn broek, haalt zijn lul tevoorschijn en neemt hem zonder aarzelen in haar mond. Hij smaakt een beetje zurig en ruikt naar geil zweet. Hij legt zijn handen achter zijn hoofd en kijkt haar aan als ze hem steeds een beetje dieper in haar mond neemt, steeds iets langer vasthoudt. Met haar tong draait ze rond de stam, probeert hem vast te grijpen. Hij stoot niet om haar tegemoet te komen, kijkt alleen maar, zijn lippen een beetje van elkaar. Ze glimlacht om zijn lul heen en laat hem los. Uitdagend kijkt ze om zich heen en ze klimt weer op de tafel, steekt haar billen naar achteren en wacht.
Het is weer de man met de krullen die haar als eerste aanraakt, gevolgd door de handen van de statige vrouw die haar borsten stevig beginnen te kneden. Meer handen volgen, strelen haar huid, eerst voorzichtig dan dwingender. Vingers in haar openingen, rond haar stijve tepels. Ze tintelt en bruist, zet haar tong op de harige kut die voor haar mond verschijnt. Kleine stukjes fruit worden in haar openingen geduwd en er weer uit gehapt. Handen glijden over haar lichaam, verspreiden een schurend laagje suiker en ze begint over haar hele huid te gloeien. Maaike verliest ieder benul van tijd als ze zich onderdompelt in de hete begeerte van de lichamen om haar heen. Ze likt en kreunt. Ze vingert en hijgt. Ze komt met verrukte kreetjes de stoten tegen haar billen tegemoet en ze ziet de blosjes op de wangen van Deborah donkerder worden.
Haar lijf bonst en is vochtig als ze naar haar toe kruipt en haar vragend aankijkt. Deborah knikt, schuift haar jurk omhoog en spreidt haar benen. Haar geur en smaak zijn verandert, zwaarder en haar kut druipt van geil verlangen. Maaike wrijft een stuk fruit tussen de gezwollen lippen, duwt een partje sinaasappel naar binnen en lepelt het er met haar tong weer uit. Ze likt, kust en zuigt, gebruikt het puntje van haar tong en voelt hoe Deborah oncontroleerbaar begint te trillen. Cezar bekijkt het schouwspel, neemt het gezicht van zijn vrouw in zijn handen en zoent haar lang voor hij Maaike zachtjes wegduwt.
‘Genoeg… ik denk dat we je vanavond niet meer nodig hebben Maaike.’
Hij trekt de benen van Deborah verder uit elkaar en duwt zijn vingers diep bij haar naar binnen. Deborah zucht opgewonden en kijkt met glanzende ogen naar Maaike.
‘Het is tijd voor de laatste gang…’

Ik schreef dit verhaal voor NBRplaza’s Erotica Fest #5: Het diner (zintuig: smaak)

nbrplazaefbutton