Een beetje liefde voor jezelf is, zeker in deze rare tijd waar 1.5 meter afstand bijna normaal is geworden, een noodzakelijk goed. Vlammende verzinsels zou Vlammende Verzinsels niet zijn als deze zelfliefde in het geval van de Pittig Proza uitdaging van mei niet zou gaan over zelfseks, masturbatie dus. En laat mei nou ook de maand van het masturberen zijn. Win, win dus

Na een speech in 1994 op de United Nations World AIDS Day, vroeg iemand uit het publiek aan de U.S. Surgeon General Joycelyn Elders hoe zij dacht over het ontmoedigen van masturberen bij jongeren om zo te voorkomen dat jongeren vroeg seksueel actief zouden worden. Elders antwoordde met: “Ik denk dat dat iets is dat hoort bij menselijk seksueel gedrag en dat zouden we niet moeten ontmoedigen, maar zelfs aan zouden moeten leren”. Een paar dagen later was Elders ontslagen door president Clinton, vanwege deze opmerking.

Ter ere van Joycelyn Elders riep de Amerikaanse retailer in seksspeeltjes Good Vibrations, 28 mei 1995 uit tot internationale dag van zelf-liefde. Later werd dit door anderen overgenomen en werd het uitgebreid tot de hele maand. In deze maand wordt het gesprek over masturberen en seksueel welzijn aangemoedigd. Lief zijn voor jezelf. Zelfliefde. Want alleen dan kun je ook lief zijn voor anderen.

Met Pittig Proza daag ik elke maand schrijvers van Erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het thema:

Zelfliefde en Masturberen

Hoe zorg jij goed voor jezelf? Schrijf een erotische verhaal waarin het thema zelfliefde en masturbatie centraal staat.

Samenwerking met Erotica Fest van NBR-Plaza

Ook deze maand is de schrijfuitdaging op zowel NBR-Plaza en Vlammende verzinsels hetzelfde.

Als je een verhaal schrijft en deze linkt via de linktool onderaan deze pagina, zal deze ook op NBR verschijnen. Dit betekent dat nog meer mensen jouw verhaal lezen, er iets van vinden en jou misschien wel gaan volgen.

Zijn er meer dan vier verhalen gelinkt dan kies ik (of iemand anders die ik hiervoor benader) elke maand een verhaal dat er uit is gesprongen. (Dit is altijd een persoonlijke mening) Dit verhaal krijgt de titel ‘Hete peper’ van de maand en dat is nog niet alles …

Bij voldoende deelnemende verhalen van diverse auteurs worden deze verhalen door mij en Marc van NBR-plaza voorzien van feedback en een opbouwende review

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig.

Je hoeft geen toestemming te vragen om mee te doen, de enige voorwaarde is dat je een eigen blog of website hebt waar jij je verhaal post. Ik plaats geen gastberichten op mijn site. (NBR doet dit overigens wel, dus als je geen eigen blog of webpagina hebt, maar wel graag mee wilt doen, stuur me dan een mail, dan zorg ik dat het bij hen terecht komt. Zet erbij of je het verhaal onder een pseudoniem of anoniem wilt plaatsen. NBR maakt er dan een gastblog van).

Dus; Schrijf een erotisch verhaal rond de bovenstaande opdracht, fictie, non-fictie, dat is aan jou. De inhoud van je verhaal bepaal je zelf, maar onderwerpen die bij de wet verboden zijn, zijn niet toegestaan. (Bestialiteit, pedofilie) De enige echte regel is dat het je eigen woorden moeten zijn – geen kopie of reblogs, geen uitreksels van boeken of verhalen die al elders zijn gepubliceerd en geen reviews van producten of advertenties.

Plaats jouw verhaal op je blog of website en plaats daar de button van Pittig Proza bij. Zorg dat de button is gelinkt naar deze pagina.

Vul hieronder in de linktool de titel van je verhaal, jouw mailadres (niet zichtbaar voor de lezers) en de link naar het betreffende verhaal in.

Deel je creatie op social media met de hashtag #PittigProza en geef feedback op de inzendingen van anderen. Schrijven doe je misschien alleen, maar jezelf hierin verbeteren doe je door te blijven oefenen, verhalen van anderen te lezen en de feedback die je op je verhalen krijgt ter harte te nemen.

Door deel te nemen aan deze meme, vergroot je het aantal lezers op je blog en verbeter je de vindbaarheid op Google.

En, voor het geval je het nog niet wist. Als je ooit al eens eerder een verhaal schreef wat geschikt is voor deze uitdaging, voel je vrij deze onderaan de pagina te linken.

De inzendingen moeten voor 31 mei 2021 23:55 binnen zijn.

Dit zijn de inzendingen tot nu toe / uplink hier je inzending:


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter