Een week geleden plaatste ik de notulen van de vorige bijeenkomst van Vlammende verzinsels en nu is alweer tijd na te denken over een verhaal voor de volgende. Ben jij er ook? Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen! Dus, schrijf je verhaal, link het met behulp van de linktool en kom naar een heerlijke, inspirerende, online bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, gezellig en in verband met de landelijke maatregelen rondom Corona online. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst:

Datum: Zaterdag 27 maart 2021
Tijd: 13:00 tot ongeveer 16:00
Locatie: gewoon thuis op de bank of aan de keukentafel.
Kosten: n.v.t

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent. Link je een verhaal en ben je nog niet eerder aanwezig geweest bij de bijeenkomsten dan zal ik je laten weten hoe en wanneer je in kunt loggen om deel te nemen aan de online bijeenkomst. Er wordt dan op je gerekend. Ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal geef dit dan aub uiterlijk 24 juli door via facebook, twitter of email.

Het thema: Wraak

Wraak is de vergelding van onrecht of leed en wordt door veel mensen als een handeling vanuit ongepaste emotie gezien omdat het niet rationeel zou zijn. Sommige mensen beschouwen wraak weer als een oeroude, menselijke reactie op aangedaan onrecht. Wraak is natuurlijk nooit de oplossing, maar het kan wel zorgen voor geweldige verhalen. Een mooi voorbeeld, vind ik, is het verhaal ‘Vingervlug’ ofwel ‘Fingersmith’ van de auteur Sarah Waters. Dit boek is door de BBC onder dezelfde naam verfilmd in een tweedelige miniserie, maar ook door de regisseur Park Chan-Wook onder de naam ‘The Handmaiden’ Die laatste vind ik het meest geslaagd. Park Chan-Wook zet hiermee het van origine kostuumdrama met gemak om naar een perverse en decadente versie. Ter inspiratie zeker een aanrader. 😉

Jouw opdracht: Schrijf een wraakzuchtig, erotisch verhaal.

Wees vooral creatief! Think out of the box!
Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag hier natuurlijk een ander genre aan toevoegen zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

Let op!!!

Maximaal 1 inzending per persoon
Verhalen / gedichten moeten tussen de 500 – 4000 woorden bevatten
Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en voeg deze uiterlijk 26 maart 2021, 23:55 toe bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 27 maart 2021


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter