Handwerk

Ze beweegt zich sierlijk door de schemerige woonkamer. Haar schoenen blijven achter onder de eettafel en voor de grote spiegel rekt ze zich met een zucht uit. Hij volgt haar bewegingen en steekt de kaarsen op het dressoir aan. Op zijn telefoon zoekt hij een playlist die bij zijn mood past. Niet te rustig, met het juiste ritme en opzwepend genoeg om nog meer in de mood te geraken. Hij gaat achter haar staan en volgt met zijn handen de lijnen van haar lichaam. Ze legt haar hoofd tegen zijn schouder en kijkt hem via de spiegel aan. ‘We zijn nog steeds een sexy stel samen.’
Hij lacht en vouwt zijn handen rond haar borsten.

‘Dans voor me, sexy meid.’

Haar stemming volgt die van hem, mogelijk gevoed door de rode wijn die ze eerder op de avond dronk en langzaam begint ze te bewegen. Eerst nog onder zijn handen, maar al snel maakt ze zich los van zijn strelende vingers. Langzaam en sensueel danst ze van hem weg en weer naar hem toe en in haar ogen ziet hij dat zijn mood de hare is geworden. Hij grijnst.

‘Meer, laat me zien wat de muziek met je doet.’

Ze draait en lonkt met haar kont, haar heupen en haar buik. Haar handen gaan door haar haren en tillen het op, laten het als een zijdezachte waterval weer rond haar schouders vallen. Ze laat haar borsten deinen en glijdt met haar handen langs de rondingen die hij zo begeert. Door de stof van haar jurk ziet hij haar tepels hard worden en hij reikt naar de ritssluiting op haar rug. Met een hees lachje danst ze van hem weg. Voor de spiegel blijft ze staan en met dezelfde geile bewegingen van haar heupen reikt ze nu zelf naar de sluiting. Zonder haar dans te onderbreken ontdoet ze zich van haar jurk. De bandjes glijden van haar schouders en traag laat ze het voorpand langs haar borsten naar beneden zakken, beetje bij beetje het zwarte kant van haar beha onthullend. Haar zachte buik, heupen en dijen komen tevoorschijn en het voluptueuze vlees deint lustig mee onder het ritme van haar bewegingen. De jurk valt op de grond, ze stapt er uit en komt weer langzaam naar hem toe dansen.

‘Bevalt het je?’

Ze legt haar handen tegen zijn borst, maakt langzaam de knoopjes van zijn overhemd los en duwt hem zachtjes in de brede fauteuil.

‘Voel hoe geil ik al ben.’

Hij legt zijn hand tussen haar benen, waar een klamme hitte huist. Het kruis van haar slipje is vochtig en heel even laat hij zijn vingers eronder en langs haar geschoren lipjes glijden. Ze danst weer van hem weg. Hij leunt achterover en zonder haar verleidelijke dans uit het oog te verliezen, verwijdert hij zijn riem uit de lussen van de jeans. Zonder woorden daagt ze hem uit en vertelt ze hem wat ze wil dat hij met haar doet. Haar dans veroorzaakt geile verlangens en fantasieën in zijn hoofd die zich vertalen naar de reactie van het bloed in zijn lichaam en de stof van zijn broek strak rond zijn lul spannen. Ze giechelt als ze het ziet. Hij trekt haar naar zich toe, draait haar om en duwt haar met haar billen tussen zijn gespreide benen. Het dansen heeft haar al verhit en de lichte waas van zweet doet haar huid glanzen.

Zijn vingers vinden haar tepels onder het kant van haar beha en hij knijpt in de harde knopjes. Haar buik reageert met kleine schokjes en hij knikt naar de spiegel.

‘Kijk naar ons en zie hoe ik je nog geiler maak.’

Haar warme lichaam is nu de dansvloer en zijn handen hebben haar dans overgenomen en ontlokken hese kreetjes aan haar mond. Hij kneedt, streelt en knijpt en zoekt langzaam een weg naar de vochtige hitte tussen haar benen en in haar slipje. Met haar eigen vingers probeert ze hem de weg te wijzen, maar hij negeert de duidelijke hints die ze hem geeft en glijdt weer terug naar het begin van zijn wandeling. Hij geniet van het uitzicht dat ze hem geeft en zijn lul reageert op de schokjes die zijn handen in haar lichaam veroorzaken. Keer op keer leidt ze zijn handen terug naar haar slipje en haar ademhaling verraadt haar geile ongeduld.

Met een scheve grijns trekt hij haar polsen op haar rug en met zijn riem bindt hij ze tegen elkaar.

‘Ik bepaal het vanavond, en jij kijkt hoe ik dat doe.’

Zacht bijt hij in haar oor en hij fluistert woorden waarvan hij weet dat ze haar hitte vergroten.

Ze jammert als hij de plagende dans van zijn handen over haar lichaam voortzet en haar meest hete plekje blijft ontwijken. Haar buik en heupen schokken naar voren elke keer dat zijn vingers weer terug wandelen naar haar tepels. In de spiegel ziet hij de glans in haar ogen veranderen. Ze heeft haar mond open en haar tong flitst op het ritme van haar haperende ademhaling steeds een stukje naar buiten en weer terug.

Ze smeekt hem haar daar aan te raken, haar te laten komen, te neuken, te nemen, de hitte te blussen. Hij geeft haar zachte tikjes op het midden van haar slip en knijpt tegelijk hard in haar tepel. Ze kreunt, hijgt en duwt haar kutje tegen zijn hand om het gevoel nog intenser te maken.

Haar gezicht heeft de geile blos gekregen die hij zo goed van haar kent en hij draait haar haren in zijn vuist en trekt haar hoofd naar achteren. Voorzichtig zet hij zijn tanden in de huid van haar hals. Ze gromt als hij tegelijk twee vingers in haar kletsnatte kut duwt en ze spreidt haar benen om hem nog meer ruimte te geven. In de spiegel ziet hij het glinsterende vocht aan de binnenkant van haar dijen en op het ritme van de muziek begint hij zijn vingers in en uit haar te bewegen. Langzaam, maar steeds sneller als de klanken daar om vragen. De hitte in haar lichaam neemt toe en slaat over op zijn huid, zijn ademhaling volgt die van haar, hijgend en een beetje raspend. Ze sluit haar ogen, hij maant haar ze te openen zodat ze ziet hoe hij haar laat komen en ze komt. Sidderend, zonder geluid en met haar wijd open ogen gericht op haar reflectie in de spiegel. Heet vocht sijpelt langs zijn vingers en er vallen doorzichtige druppels op het donkere laminaat.

Met haar haren nog steeds in zijn vuist duwt hij haar omhoog en bevrijdt zijn lul uit de knellende greep van zijn jeans. Ze smeekt hem haar handen los te maken, maar hij trekt de beha over haar borsten en duwt haar hete huid tegen het koele glas van de spiegel. Zijn vingers zoeken de hitte van haar kutje en hervinden het ritme van de muziek om hen heen. Zijn eikel duwt tussen haar billen en terwijl hij de hitte in haar lichaam weer op weet te zwepen, vindt hij haar strakke, nog lege opening, waartoe ze hem wat haperend de toegang geeft. Hij vangt de donkere, omfloerste blik in haar ogen als hij haar ook daar langzaam opvult. Zijn vingers bewegen aan de andere kant van de dunne wand. Alsof hij ook een beetje de hand aan zichzelf slaat terwijl hij steeds dieper in haar nauwe gaatje stoot.

Dat en de rauwe geluiden uit haar keel doen zijn lul met iedere beweging groeien en als ze hem aanspoort haar kontje vol te spuiten, laat het ritme van de muziek hem los en beweegt hij zijn vingers en heupen alleen nog in zijn eigen cadans. Zijn stoten duwen haar borsten en buik tegen de spiegel en hij volgt de veranderingen in haar ogen, lichter als hij bijna helemaal uit haar glijdt en zijn vingers in haar kutje even de ruimte krijgen, weer donker als hij haar opvult. Keer op keer. Licht en donker. Donker en licht.
Ze kreunt dat ze weer gaat komen en hij voelt haar rond zijn vingers verkrampen. Zonder haar ogen los te laten en zonder zijn ritme te veranderen stoot hij door, zijn huid glibbert tegen haar rug en op het moment dat hij de blos op haar wangen nog donkerder ziet worden, laat hij zijn verlangen los en voelt hij de hitte met schokjes in haar strakke kontje stromen. Zwaar valt hij tegen haar aan en terwijl zijn vingers bijna automatisch in haar blijven bewegen komt zij trillend voor de tweede keer klaar.

Later in bed slaat ze haar nog trillende benen om hem heen en duwt ze met een zucht haar tong in zijn oor.

‘Dat was het betere handwerk …’

 


Geschreven voor PittigProza en EroticaFest

17 januari 2021 opnieuw gedeeld voor #JanuariKinksFetishes2021

5 reacties

 1. JolantaSandor

  onwijs mooi verhaal. In 1 adem uitgelezen.

 2. Gekooide kater

  Altijd weer imposant, als iemand precies kan vertellen wat een goede schrijver “moet” doen. Ik vond het juist heerlijk weglezen (en bovendien bloedgeil), maar misschien komt dat omdat ik vergeten ben wat adjectieven en bijwoorden ook alweer zijn.

 3. Marc van Lier

  Ik vind het een erg opwindend verhaal juist. Bij mij werkte het wel degelijk.

 4. Rob Engelsman

  Te veel grote woorden met name adjectieven en bijwoorden. Wat iedere goede schrijver dus juist zoveel mogelijk moet proberen te vermijden. Te graag willen imponeren en dan sla je de plank dus volkomen mis.

  • Sandra

   Grappig dat je er meteen de conclusie aan verbindt dat dit ligt aan te graag willen imponeren, maar evengoed dank voor je feedback 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!