Verloren bruid

Marlon ziet de vrouw zodra hij binnenkomt. Ze zit aan de bar en haar weelderige, roomwitte jurk valt een beetje uit de toon, maar verder; golvend bruin haar, een vlammende oogopslag en sensueel gevormde borsten die bij iedere beweging die ze maakt aan de laag uitgesneden decolleté proberen te ontsnappen.

Ze beantwoordt zijn wellustige blik en hij weet meteen dat het raak is.

Met een scheve grijns gaat hij naast haar zitten. ‘En wat kan ik voor deze schoonheid bestellen?’
Haar lach is meisjesachtig hoog. ’Helemaal niets, maar ik wil wel met je naar bed.’
Nog voor hij van zijn verbazing is bekomen, trekt ze hem al van zijn kruk en mee naar buiten. Met een nerveus lachje laat hij zich door haar meevoeren. Hij ziet nog net dat de barvrouw meewarig haar hoofd schudt.

De flirtende rondingen van de brunette verjagen zijn korte aarzeling.

In haar schemerige eenkamerappartement trekt hij ongeduldig aan de kanten bandjes van haar jurk. Zijn pik reageert met enthousiaste schokjes als haar volle borsten en frambozenrode tepels uit de glanzende stof vallen. Vaardig opent ze zijn jeans en haar vingers omvatten stevig zijn immer groeiende erectie. Terwijl ze vunzige liefdesverklaringen in zijn oor lispelt, trekt ze hem mee naar het bed en ze zuigt zo hard aan zijn lippen dat het lijkt of ze zijn adem probeert te stelen.
Giechelend tilt ze de rok van haar jurk op, ze zet haar handen op de rand van het bed en kijkt hem over haar schouder aan. ‘Neuk me, sterke beer.’
Uitdagend steekt ze haar billen omhoog en wild neemt hij bezit van haar. Met een hese kreun verwelkomt ze hem. Hij neukt haar hard en diep, zijn handen liggen op haar heupen, en haar billen trillen met iedere stoot die hij in haar zachte vlees doet. De roze kussens op het bed schudden mee, de slapende baby ertussen ook.

Marlon bevriest in zijn bewegingen. Een baby!

Met een luide schreeuw trekt hij zich terug. Ze jammert. ‘Nee! Vul mijn lege buik. Geef terug wat me afgenomen is.’
Hartstochtelijk trekt ze het slapende kind tegen haar naakte borsten. De opluchting die hij voelt op het moment dat hij ziet dat het een levensechte pop is, is enorm. Ongemakkelijk kijkt hij naar de vrouw. Zijn erectie is in luttele seconden verdwenen. Tot zijn afschuw duwt ze haar perfect gevormde tepel tegen de plastic lippen van de pop. Sussend praat ze tegen het levenloze ding. ’Stil maar kindje, papa komt terug. Alles komt goed.’

Gehaast trekt Marlon zijn broek omhoog en alsof de duivel hem op de hielen zit, laat hij de huilende vrouw met haar pop achter.

In de kroeg vertelt de barvrouw voor de zoveelste keer het trieste verhaal van de brunette.

Twee uur na het ja-woord werd de bruidskoets geraakt door een op hol geslagen vuilniswagen. Haar kersverse echtgenoot was op slag dood en zij verloor het prille leven in haar schoot.

Sindsdien verschijnt ze in haar bruidsjurk in de kroegen.

De vader van haar kind verschuilt zich in iedere man.


Deze keer een  kort verhaal van mijn hand voor Thewa #23 van Ewa-Nederland. De uitdaging van deze maand?

‘Schrijf een erotisch verhaal aan de hand van een bekend popnummer’

Eerlijkheidshalve moet ik eraan toevoegen dat ik me niet heb laten inspireren door een bekend nummer. Het nummer heb ik erbij gezocht toen het verhaal af was en bekend is ook al niet, wel heel mooi. (vind ik)

Ewa is inmiddels opgegaan in Eroscripta, waar ik ook lid van ben.

1 reactie

  1. Antoinette

    Wat een triest verhaal. Prachtig geschreven!

    Antoinette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 Vlammende verzinsels

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error: Inhoud is beschermd!