Op 31 juli vond, voor het eerst in ongeveer anderhalf jaar, weer een schrijfbijeenkomst ‘in the real’  plaats. Toch weer fijn na alle online bijeenkomsten. Voor deze bijeenkomst weken we uit naar Maarssen en dit zal ook het adres zijn van de volgende bijeenkomst. Natuurlijk hoop ik op een grotere opkomst dan de laatste keer 😉

Het thema hou ik deze keer eenvoudig. Ik hoop namelijk ook dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie. Na alle maatregelen rond COVID-19 en de bijkomende corona moeheid, hebben we dat met zijn allen wel verdiend. We gaan dus schrijven over … vakantie!

Ben jij er ook? Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen! Dus, schrijf je verhaal, link het met behulp van de linktool en kom naar een heerlijke, inspirerende, online bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gezellig. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst:

Datum: Zaterdag 25 september 2021
Tijd: 12:00 tot ongeveer 16:00
Locatie: Er is gereserveerd bij lunchroom Fiorini in Maarssen, dit is uiteraard onder voorbehoud en kan nog veranderen. In verband met het gelimiteerde aantal plekken (acht) hebben vaste deelnemers deze keer voorrang. Neem dus eerst contact met me op als jij niet één van die vaste deelnemers bent. 😉
Kosten:€5,- (te voldoen bij de bijeenkomst)

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent. Er wordt dan op je gerekend. Ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal geef dit dan aub uiterlijk 23 september door via facebook, twitter of email.

Het thema: Vakantie

Bij het schrijven van deze aankondiging, heb ik mijn vakantie nog te goed, maar ik weet uit ervaring dat verandering van omgeving de creativiteit en dus ook de schrijfkriebels een aardige stoot in de goeie richting kunnen geven. Ik hoop dat dit bij de andere deelnemers ook zo is.

In het thema staat ‘vakantie’ centraal. Je verhaal vindt dan ook plaats in die setting en natuurlijk bevat je verhaal erotische elementen. Waargebeurd, compleet verzonnen, alles mag zolang je verhaal maar speelt op de achtergrond van een vakantie. Een paar dagen weg, twee weken op schrijfretraite, vakantie in eigen huis, op de camping, met de camper, een super-de-luxe hotel. Gebruik je fantasie of neem jouw laatste vakantie als uitgangspunt. Simpel toch?

Het allerbelangrijkste is dat je vakantie verhaal erotische elementen bevat, maar hier mag je natuurlijk een ander genre aan toevoegen.

Wees vooral creatief! Think out of the box!

Kijk anders eens bij de eerdere bijeenkomsten om een idee van de ingezonden verhalen te krijgen.

Let op!!!

–  Maximaal 1 inzending per persoon
–  Verhalen / gedichten moeten tussen de 500 – 4000 woorden bevatten
–  Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst
–  Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en voeg deze uiterlijk 23 september 2021, 23:55 toe bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 25 september 2021

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter