Een week geleden plaatste ik de notulen van de tweede bijeenkomst van Vlammende verzinsels en nu is het tijd voor de volgende. Ben jij er ook? Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen! Dus, schrijf het verhaal, link het met behulp van de linktool om kom naar een heerlijke, inspirerende bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gezellig. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst:

Datum: Zaterdag 26 september 2020
Tijd: 12:00 tot ongeveer 16:00
Locatie: Voor nu online, maar mogelijk op het welbekende stekkie, informatie volgt.
Kosten: 5,-

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent. Er wordt dan op je gerekend. Ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal geef dit dan aub uiterlijk 24 sept door via facebook, twitter of email.

Thema

Twee delen

Je schrijft een verhaal in twee delen, thema hierbinnen is aan jou. Belangrijk is wel dat de delen op één punt van de volgende drie kenmerken verschilt: hoofdpersoon, tijd of ruimte. Dus, schrijf je een verhaal waarin je hoofdpersoon in het tweede deel anders is dan in deel één, dan zijn tijd en ruimte in beide delen hetzelfde.

Wees vooral creatief! Think out of the box!
Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag hier natuurlijk een ander genre aan toevoegen zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

Let op!!!

Maximaal 1 inzending per persoon
Verhalen / gedichten moeten tussen de 500 – 3500 woorden bevatten
Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en voeg deze uiterlijk 24 september 2020, 23:55 toe bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de drie velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat. Voeg op jouw blog of website de button van Vlammende Verzinsels toe en zorg ervoor dat deze button linkt naar deze pagina.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 26 september 2020


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter