Ruim een week geleden verschenen de notulen van de online bijeenkomst van november. Ook verscheen de agenda voor 2021 en die data staan natuurlijk allemaal in je agenda. Nu is het  tijd voor de allereerste bijeenkomst van 2021. Jij komt toch ook? Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen! Dus, schrijf je verhaal, link het met behulp van de linktool en kom naar een heerlijke, inspirerende bijeenkomst om de feedback op jouw verhaal in ontvangst te nemen, feedback te geven op de andere verhalen, maar vooral ook om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en gezellig. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaan keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van de aanwezigen. Ieder die aanwezig is, wil op de een of andere manier ‘anoniem’ blijven en dit wordt volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst:

Datum: Zaterdag 23 januari 2020
Tijd: vanaf 13:00
Locatie: Online, dus gewoon bij jou thuis op de bank of aan de keukentafel.

Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent. Er wordt dan op je gerekend. Wil je erbij zijn zonder verhaal en was je nog niet eerder bij een bijeenkomst, laat dit dan via social media aan de organisator weten. Zij stuurt je dan de link waarmee je in kunt loggen.

Thema

Treinreizigers

Schrijf een erotisch verhaal bij de volgende situatie: ‘Twee vrouwen zitten tegenover elkaar in de trein. Het is een grauwe dag en de regen klettert tegen de ramen. De rest van het treinstel lijkt leeg, maar achterin het gangpad zit nog iemand. Het is voor de twee vrouwen niet zichtbaar of dit een man of een vrouw is. Dan stopt de trein, zonder dat dit wordt uitgelegd. De verlichting valt uit. Ze staan stil tussen de weilanden en de minuten gaan voorbij.’

Maak de karakters van de twee vrouwen in je verhaal inzichtelijk. Dat kun je op verschillende manieren doen o.a. door innerlijke monologen, dialogen, handelingen of aan de manier waarop je hun uiterlijk laat zien, waarin ze van elkaar verschillen, of misschien juist erg op elkaar lijken.

Wees vooral creatief! Think out of the box!

Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag hier natuurlijk een ander genre aan toevoegen zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

Let op!!!

Maximaal 1 inzending per persoon

Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s of andere opnames gemaakt van de aanwezigen

Hoe doe je mee?

Het is fijn als de verhalen aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op je eigen blog of website en plaats hier de button van vlammende verzinsels bij. Voeg je verhaal uiterlijk 22 januari 2020, 23:00 in bij de linktool onderaan dit bericht. Vul de drie velden in, vernieuw de pagina en controleer of je inzending erbij staat.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van de bijeenkomsten is het geven van feedback op de ingezonden verhalen en het ontvangen van feedback op jouw eigen verhaal. Je bent niet verplicht om een verhaal in te zenden voor feedback, maar het zou fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar.

Veel creatieplezier en tot zaterdag 23 januari!


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter